Bidikov
Server guru
Dark HaCkeR наредното процепување на темава со супер „паметни“ совети ќе те чини перманентен бан ...
Ајде сега назад на темата ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пиши ми ПМ да видам што се случуваШто е со нетов на телекабел во Велес,ептен е спор,ни јутуб отвара ни ништо.Жими таквоето е деновиве..
Dark HaCkeR наредното процепување на темава со супер „паметни“ совети ќе те чини перманентен бан ...
Ти друго нешто освен банови незнаеш да кажеш а нешто се зборува тука ти одма идеш и се закануваш со бановибарем објасни ми за што ке бидам баниран да знам кај сум згрешил и дали сум опцул некого и слично
1) одење оф топик
2) непочитување на опомена од одговорните на форумот
3) ...
Значи ова беше далеку од зборење - ова беше чисто трескање на глупости од тебе за нешто за кое појма немаш како функционира ... и единствено те толерирав бидејќи знам дека сеа си на распуст малце ти е досадно ...
DVB-TНе знам кај да прашам па ај тука.
Дигиталните канали на Телекабел за DVB-C на која ги барате?
Пиши ми ПМ да видам што се случува
Да океј , не одев оф топик него сакав да го кажам тоа што го мислев ја си кажав кај мене како се управува интернетот од кога ке го направам ова па за тоа и го споделив
Да океј , не одев оф топик него сакав да го кажам тоа што го мислев ја си кажав кај мене како се управува интернетот од кога ке го направам ова па за тоа и го споделив
А си размислил ли зошто пак се расипува откако ќе го направиш тоа? Чим нон-стоп го правиш треба да увидеш дека НЕ е до тоа
Druze neli ti stana jasno...na forum na tele, nesmees da kazes niso protiv, samo da gi falis i da stavas sliki koa ti e dobar netot, ako go imas toj moment. Vo sprotivno od nas, normalniot narod, tip kako stealth moze da vrega i da nema sankcija za nego.
А си размислил ли зошто пак се расипува откако ќе го направиш тоа? Чим нон-стоп го правиш треба да увидеш дека НЕ е до тоа
Еве ти го пак истиот тест пред рестарт
![]()
и после тоа освежување
![]()
пак е гола вода или ? пак је незнам што правам
И?
Ова е ОСВЕЖУВАЊЕ ???Ма немој да ме јебеш бре
Овде имаш торент пуштено или нешто слично, пингот ти е до небо.Еве и од другата куќа
![]()
и после освежување
![]()
И сега пак немаш објаснување или ?
читај ми цел пост