Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Dark HaCkeR наредното процепување на темава со супер „паметни“ совети ќе те чини перманентен бан ...

Ајде сега назад на темата ...

Dark HaCkeR наредното процепување на темава со супер „паметни“ совети ќе те чини перманентен бан ...

Ајде сега назад на темата ...

Ти друго нешто освен банови незнаеш да кажеш а нешто се зборува тука ти одма идеш и се закануваш со банови :vozbud: барем објасни ми за што ке бидам баниран да знам кај сум згрешил и дали сум опцул некого и слично

Ти друго нешто освен банови незнаеш да кажеш а нешто се зборува тука ти одма идеш и се закануваш со банови :vozbud: барем објасни ми за што ке бидам баниран да знам кај сум згрешил и дали сум опцул некого и слично

1) одење оф топик
2) непочитување на опомена од одговорните на форумот
3) ...

Значи ова беше далеку од зборење - ова беше чисто трескање на глупости од тебе за нешто за кое појма немаш како функционира ... и единствено те толерирав бидејќи знам дека сеа си на распуст малце ти е досадно ...

1) одење оф топик
2) непочитување на опомена од одговорните на форумот
3) ...

Значи ова беше далеку од зборење - ова беше чисто трескање на глупости од тебе за нешто за кое појма немаш како функционира ... и единствено те толерирав бидејќи знам дека сеа си на распуст малце ти е досадно ...

Да океј , не одев оф топик него сакав да го кажам тоа што го мислев ја си кажав кај мене како се управува интернетот од кога ке го направам ова па за тоа и го споделив

Да океј , не одев оф топик него сакав да го кажам тоа што го мислев ја си кажав кај мене како се управува интернетот од кога ке го направам ова па за тоа и го споделив

Druze neli ti stana jasno...na forum na tele, nesmees da kazes niso protiv, samo da gi falis i da stavas sliki koa ti e dobar netot, ako go imas toj moment. Vo sprotivno od nas, normalniot narod, tip kako stealth moze da vrega i da nema sankcija za nego.

А си размислил ли зошто пак се расипува откако ќе го направиш тоа? Чим нон-стоп го правиш треба да увидеш дека НЕ е до тоа

А си размислил ли зошто пак се расипува откако ќе го направиш тоа? Чим нон-стоп го правиш треба да увидеш дека НЕ е до тоа

Се расипува ама по 1 недела :) а не на секој 2-3 саати, нај вероватно е што кај мене е 24/7 уклучено за тоа мислам дека опаѓа нетот и му правам такво освежување кое за мене работи сосема добро од колку она со гасење на рутерот од струја и пак уклучување тоа беше цела поента што сакав да кажам а не тука да напаѓате се како појма немам што е тоа и што правам па не треба да работам у телекабел за да знам основни работи за да конфигурирам еден модем ако мислите дека сте по паметни од мене од со тоа што кажавте и истропавте се и сешто дека тоа е глупост што го правам тогаш објаснете ми како кај мене успева оваа глупост што вие тука ја кажувате

Druze neli ti stana jasno...na forum na tele, nesmees da kazes niso protiv, samo da gi falis i da stavas sliki koa ti e dobar netot, ako go imas toj moment. Vo sprotivno od nas, normalniot narod, tip kako stealth moze da vrega i da nema sankcija za nego.

(y)

Луѓе што е работава со Телекабел во последно време? Ептен не го бива, ај си мислев дека крај на месец па да не сум го надминал, ама еве веќе сме 3ти денес, интернетов не мрднува.

Еве ти го пак истиот тест пред рестарт
2411503710.png

и после тоа освежување

2411516475.png

пак е гола вода или ? пак је незнам што правам

Еве и од другата куќа

2411538391.png

и после освежување

2411543906.png

И сега пак немаш објаснување или ?

Еве и од другата куќа

2411538391.png

и после освежување

2411543906.png

И сега пак немаш објаснување или ?

читај ми цел пост
Овде имаш торент пуштено или нешто слично, пингот ти е до небо. :)
Тоа 8.xx 8.yy не е никакво освежување, ти секако ја имаш целата брзина од 8 мегабита во секунда.

Ако имаат од телекабел проблеми, а на периоди ги имаат, џабе е секакво ресетирање.

Sent from my Nexus

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom