- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.887
Го нема во вип и дај отиди во вип и прашај си колку е во М тој смарт 2 ако уште го имаатA kolku e ovoj telefon vo vi free m ako go ima?
на памет никој незнае и нема да ти каже
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го нема во вип и дај отиди во вип и прашај си колку е во М тој смарт 2 ако уште го имаатA kolku e ovoj telefon vo vi free m ako go ima?
Го нема повеќе тој телефон ...баш вчера гледав на страницана на вип .. иначе да те прашам самсунг галакси мини с5570 до колку може најмногу да се надогради андроидот ?Го нема во вип и дај отиди во вип и прашај си колку е во М тој смарт 2 ако уште го имаат
на памет никој незнае и нема да ти каже

NAVIGON EUROPE.APK vo google searchХитно ми треба некоја навигација за на телефон. Со мапите за македонија. Имам телефон Sony Erricson Xperia X8. Ако знае некој пратете ми линк за download.
До 2.3 официјалноГо нема повеќе тој телефон ...баш вчера гледав на страницана на вип .. иначе да те прашам самсунг галакси мини с5570 до колку може најмногу да се надогради андроидот ?
Мислам дека има даДали има во нашите оператори микро сим картичка (помала од оваа обичната) ? Зедов нов телефон па не ја прима таа што ја имам,гледам на интернет дека треба помала картичка.

Има нормално, ама поефтина и подобра солуција ти е да си ја скратиш твојата, без гајле дека нема да работи, ти ја сечеш само пластиката околу чипотДали има во нашите оператори микро сим картичка (помала од оваа обичната) ? Зедов нов телефон па не ја прима таа што ја имам,гледам на интернет дека треба помала картичка.
Изглеа у право биле овие во VIP. Пробав со Т-мобајл Сим картица, добив подесувања и работело. Некој да ми каже цена за декодирање на мобилниов?Иам Sony Ericsson Cedar пред година дена купен во T-mobile. Летово у ЦГ си го користев со ProMonte сим картица и нормално со нејзе си имав и 3G интернет - топ. Доаѓам дома, им откажувам љубаф на Т-mobile и се пребацувам на VIP со истиот префикс - 070. Добив и сетинзи за интернет ама некако нејќе да ги прифати. Денес бев кај нив, ми викаат дека сум требал да го декодирам, Могуче ли е да еве си имам користено повеќе сим картици од различни компании, топ си било све, да работи картицата ама за интернет треба додатно декодирање? Пошо еве ProMonte не бараше такви ствари. Се работи иначе за 3G интернет (ваљда)
Мене како добар ми се гледа. Но да те прашам што цена е и каде го има ?Ај да не отварам посебна тема без потреба ќе прашам овде. Што мислите за ZTE Grand X IN телефонот? Гледам го има по нашиве мобилари за ефтини цени па се мислам дали да го земам...Секоја помош е добредојдена!
Мене како добар ми се гледа. Но да те прашам што цена е и каде го има ?