Може, оди преку Widthdraw и таму Add Card па додај си нова.На кинески да не зборувам? Неможе да се стави нова картичка ..
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.Може, оди преку Widthdraw и таму Add Card па додај си нова.
Аман бе луѓе немаат по еден ти два сакашАј едно прашање.
Ми треба втор paypal акаунт. Имам еден со картичка од тутунска, ми треба уште еден.
Од која банка пасуваат картичките, може од УНИ?
e kako ja staviv pred nova godina karticka od tutunska i toa so isto ime i adresa ali so druga karticka i mailНа кинески да не зборувам? Неможе да се стави нова картичка ..
Mislis dodade nova ili napravi nov akaunt?e kako ja staviv pred nova godina karticka od tutunska i toa so isto ime i adresa ali so druga karticka i mail
nov akaunt so drug mail ali so isti podatoci druga karticka od nlbMislis dodade nova ili napravi nov akaunt?
Аман бе луѓе немаат по еден ти два сакаш![]()
алфа банка ги издава американ експрес.. се вади како и секоја друга кредитна картична + - со некој посебни критериуми...слушнав можело да се извади некоја картичка од нашиве банки американ експрес за купување од нет
Може, ако живееш во Словенија.а дали може да се извади кредитна картичка од странство пример од словенија ,и со истата да се купува од нет и да се префрла пари од нашиве банки