PayPal (официјална тема)

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Види ... Неможам да ставам картичка, тоа ми е проблемот, ги блокираа картичките од НЛБ ..Е сеа, ако ми пратат пари на PayPal, тогаш ќе можам да го користам .. Get it?

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
На кинески да не зборувам? Неможе да се стави нова картичка ..

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Може, оди преку Widthdraw и таму Add Card па додај си нова.
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Која и да ја пробам, еве што ми дава ..

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Ај едно прашање.
Ми треба втор paypal акаунт. Имам еден со картичка од тутунска, ми треба уште еден.
Од која банка пасуваат картичките, може од УНИ?
Аман бе луѓе немаат по еден ти два сакаш :)

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Аман бе луѓе немаат по еден ти два сакаш :)

Ептен ми треба овој.
Ако направам Upgrade за бизнис акунт на веќе постоечкиот ќе треба и други документ да давам за доверификација.

Така да единствена опција ми е нов акаунт со нов емаил и нова картичка.
Ако има некој пробано со картилки од други банки нека не се крие ;)

Член од
10 март 2007
Мислења
404
Поени од реакции
17
слушнав можело да се извади некоја картичка од нашиве банки американ експрес за купување од нет

PsychoalieN

Омлет мастеР
Член од
12 јули 2009
Мислења
1.703
Поени од реакции
1.411
слушнав можело да се извади некоја картичка од нашиве банки американ експрес за купување од нет
алфа банка ги издава американ експрес.. се вади како и секоја друга кредитна картична + - со некој посебни критериуми...

али рекламава им е.... да се наежиш...
,American Express не е само уште една картичка во Вашиот џеб. Тоа е картичка која ги собира сите Ваши желби на едно место. American Express претставува статус, престиж, услуга со највисок квалитет и ново искуство."

Член од
10 март 2007
Мислења
404
Поени од реакции
17
а дали може да се извади кредитна картичка од странство пример од словенија ,и со истата да се купува од нет и да се префрла пари од нашиве банки

Член од
21 октомври 2011
Мислења
1.752
Поени од реакции
2.564
а дали може да се извади кредитна картичка од странство пример од словенија ,и со истата да се купува од нет и да се префрла пари од нашиве банки
Може, ако живееш во Словенија.

Kajgana Shop

На врв Bottom