PayPal (официјална тема)

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
офтопик: дали може со картичка од НЛБ или Виза интернет од Стопанска ( или било која друга банка ) да се плати порачка од PriceAngels, или BuyInCoins? Значи, не да поврзам PayPal на таква картичка ( затворен ми е PayPal'от btw ) туку да ми ја процесира само картичката?
Пробај еве шо вика на нивната веб страна
PriceAngels
Shop With Confidence: 1. We are now accepting Credit Cards, Paypal and WebMoney. Shopping at PriceAngels.com is secured and your privacy is highly respected. 2. We will ship your order to the address in your Paypal account for Paypal payment. If you would like to ship your order to another address than the one in Paypal account, please make sure to edit your address in your Paypal account accordingly.
Инаку зашто ти го затворија пејпал акаунтот?

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Пробај еве шо вика на нивната веб страна
PriceAngels
Shop With Confidence: 1. We are now accepting Credit Cards, Paypal and WebMoney. Shopping at PriceAngels.com is secured and your privacy is highly respected. 2. We will ship your order to the address in your Paypal account for Paypal payment. If you would like to ship your order to another address than the one in Paypal account, please make sure to edit your address in your Paypal account accordingly.
Инаку зашто ти го затворија пејпал акаунтот?
Ми го затворија затоа што еден продавач, ми го прати продуктот на PayPal адресата, и морав да отворам dispute за да си ги земам парите назад ..ми ги вратија, и после некое време го затворија ( прво ми бараа документи, па потоа самото барање за документи повеќе го немаше лол ) .. Е сеа, кога се логирам на PayPal'от, имам 0.07$ ама неможам да ја ставам картичката од НЛБ -.-

btw; ова PriceAngels, legit е страната? има купувано некој/а од нив?

Член од
2 јануари 2013
Мислења
153
Поени од реакции
30
Ми го затворија затоа што еден продавач, ми го прати продуктот на PayPal адресата, и морав да отворам dispute за да си ги земам парите назад ..ми ги вратија, и после некое време го затворија ( прво ми бараа документи, па потоа самото барање за документи повеќе го немаше лол ) .. Е сеа, кога се логирам на PayPal'от, имам 0.07$ ама неможам да ја ставам картичката од НЛБ -.-

btw; ова PriceAngels, legit е страната? има купувано некој/а од нив?
Ja pametam tvojata situacija,znaci sepak prodavacot im se pozalil na paypal i verojatno im posocil deka si od Mk.Si mu zgaznala na nerv :cenzura:...Shteta.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Ja pametam tvojata situacija,znaci sepak prodavacot im se pozalil na paypal i verojatno im posocil deka si od Mk.Si mu zgaznala na nerv :cenzura:...Shteta.
There you go...пример за слична ситуација на твојата ти кажав само прашање на време за жал.
Може и да помине неприметено но при секој dispute постои голема веројантост да ти ја блокираат сметката од проста причина што мораат да ја проверат твојата сметка да видат за што се работи. Во dispute ситуација без разлика дали си во право или не си, секогаш си во подредена положба затоа што имаш нелегален акаунт од Македонија.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Znaci podobro da prezalam 30 evra a :cautious:
Се работи за твоја одлука и твој ризик прави како што сакаш јас само ти посочив дека си во подредена положба ништо повеќе.
Замисли да имаше 1000 евра на пејпал акаунтот и ти го блокираат?

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Znaci podobro da prezalam 30 evra a :cautious:
Зошто не купувате од Амазон? Барем на легален начин си направиш акаунт .. Јесте дека е малце поскапо, ама посигурно е во секој случај ..

Да се навратам на моето, PriceAngels = legit ..anyone?

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Кога пејпал би бил подржан кај нас колку само пари можам да направам.. цццц ненормална работа..

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Ај едно прашање.
Ми треба втор paypal акаунт. Имам еден со картичка од тутунска, ми треба уште еден.
Од која банка пасуваат картичките, може од УНИ?

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Seniorita dali si se obidela da napravis vtor akaunt. Ili ne moze posto vekje ti go znaat imeto i adresata?
Јас уште го имам PayPal'от, само што неможам да ставам картичка на него ..Ако некој ми прати пари, ќе си стојат, и ќе можам да го користам :)

А да правам акаунт на ново, не сум пробала, пошто неам потреба :)

Kajgana Shop

На врв Bottom