Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
429073_4540335458923_51169121_n.jpg

Забавата продолжува:icon_mrgr:

Утре со Шалке играме од 17:30, ќе не даваат на германската програма Sport1

Гвардиола
https://twitter.com/SkySportNewsHD/status/288300278711717888

Could you be at Bayern Munich next year?
Has this been discarded?
It would be a lack of respect to speak about any team that is being run by a couch anywhere in the world.

треба да седнат да зборат со Хајнкес и така веќе е стар а тренер ко Гвардиола нема секоја година и да продолжи Јуп уште еднагодина после следната година ќе треба истово да го праат само тогаш којзнае кој тренери ќе бидат слободни. Вака да дојде Гвардиола мин 2,3 години ќе остане

Кирхоф изглеа уште зимава ќе доагал.....На Замер пуленчето :D

Хејнкес ги казнил Швајни и Крос поради тоа што носеле погрешни чорапи на еден од последните тренинзи во Катар :D Двајцата носеле бели чорапи, за разлика од останатите кои носеле црни чорапи. Филип Лам бил задолжен да ја одреди висината на паричната казна, нешто што сеуште го немал направено.
--- надополнето: 8 јануари 2013 во 17:13 ---
Успат 0-1 водиме со Шалке :D Милер од пенал
--- надополнето: 8 јануари 2013 во 17:15 ---
Ќе стајте стримче некое а ? :)
http://www.frombar.tv/v-4/10/64/v-506422.html

2:0 Стримот од fcb.de е перфектен!!
--- надополнето: 8 јануари 2013 во 17:36 ---
Рибери цар на асистенциите. ФРАНК РИБЕРИ. :cuc::cuc:

Рибери 4 асистенции тоа е коа играш отворено против Баерн ова се дешава ги утепаа. Ај сеа барем да ги глеаме второ Wein,Can,Hojberg и компанија

Рибери 4 асистенции тоа е коа играш отворено против Баерн ова се дешава ги утепаа. Ај сеа барем да ги глеаме второ Wein,Can,Hojberg и компанија
И Робен со нив. Прејаки сме моментално, и прв тип и клупа и од школата.

На Шалке им фалат неколку играчи, ама горе доле прв тим им е тој.
--- надополнето: 8 јануари 2013 во 17:53 ---
Незнам дали миасанмиа и Ули ја гледаат утакмицава, ми се сфиѓа тоа што го гледам од Хави како максимално ги надополнува дупките во одбраната иако не трча многу, интелегентен играч е со добар пас, и јак во воздушен дуел. Според мене подобар од Бускетц.

Не летајте многу, сепак Шалке биле само на кратка екскурзија во Катар :D :drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom