Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја година ги гледам како овака на распуст си се ладкаат, а кога МОРА да одиграат нешто последните 2 години се усеруваат до крај, така да поарно да гледам како не се зезаат и да ОСВОЈАТ нешто КОНЕЧНО

П.С И требало на тој Крос на стадионот да му додадат и точка за пенал за да нема повеќе уплав од неа, простак

ako mi prevedoa dobro toa sto pisuvase na kicker.de deka transferot na Kirchhoff moze da se realizira i sega vo zimskiot preoden reok ako Bayern plati 1,5milona sto nee voopsto golema suma

ako mi prevedoa dobro toa sto pisuvase na kicker.de deka transferot na Kirchhoff moze da se realizira i sega vo zimskiot preoden reok ako Bayern plati 1,5milona sto nee voopsto golema suma

Точно преведено (y)

Сепак подобро нека остане да поигра уште неколку натпревари бидејќи кај нас од следната сезона има да се намачи за да поигра бар неколку натпревари.

Браво за трансферот сооглед на тоа дека е без пари....

1.Ми се свиѓа тоа што е Германец и младо дете е

2.Штом Дортмун неодамна го барале и нуделе 7.5 милиони а знаеле дека е пред истек на договор,значи дечково има голем потенцијал.Знаеме каков скаутинг за млади талентирани и ефтини играчи има Дортмунд

3.Ако се етаблира момаков да стане јак ондак ќе имаме конечно доста опции на централната позиција.Мене ми изгледа вака према конституцијата дека е има огромен потенцијал

Браво за Замер.Пишуваше дека Кирхоф у Шалке е договорено ама ја нареди.Замер е многу битен елемент во тимот!
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 00:25 ---
Прочитав дека за 1.5 милиони можеме уште сега да го донесеме....Тоа не е лоша идеја сооглед дека реално имаме двајца употребливи централни.Не е лошо да дојде уште сеа,сигурно сеа ќе добива поише шанси за игра отколку кога ќе се врати Бадштубер...Такада може да биде топ тест период ова!

Ули колбасот денеска слави роденден.За многу години легендо и да дае господ да го дуплираш производството со колбаси.:vozbud:

vlcsnap00053.png

Од кога дојде кај вас Робен имате освоено титула?
(не ми е ова провокација стварно ми текна сега и не ми текнува дали има освено титула.можда некој Суперкуп ама и за тоа не сум сигурен)

Од кога дојде кај вас Робен имате освоено титула?
(не ми е ова провокација стварно ми текна сега и не ми текнува дали има освено титула.можда некој Суперкуп ама и за тоа не сум сигурен)

o_O. Освои Баерн БЛ и куп со Ван Гал и Робен играше. Јебига лани му беше малерозна на Робен иначе го напраивте човекот жив малер ко Балак а уствари се има освоено титула во холандија,англиско, незнам дали има освоено фа куп, има освоено титула со Реал и шпански куп исто и со Баерн.

o_O. Освои Баерн БЛ и куп со Ван Гал и Робен играше. Јебига лани му беше малерозна на Робен иначе го напраивте човекот жив малер ко Балак а уствари се има освоено титула во холандија,англиско, незнам дали има освоено фа куп, има освоено титула со Реал и шпански куп исто и со Баерн.
Да ми текна дека има англиско ама уопште не ми текнуваше за во Баерн во моментот :).
Фала :)

Ништо, нема да можеме да го гледаме тест натпреварот против шампионот на Катар, а пред три дена кога играа со ПСЖ ја даваа на повеќе тв програми, сега со нас на ниту една :confused:
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 15:46 ---
Од 16ч. почнуваме, најдов стрим, а дали ќе работи не знам.

Во 16:30 најверојатно почнува.Сликата е супер и резултатот би било убаво да биде супер.:DГомез нема да играл,ќе играл со Шалке на пријателски само незнам дали и тој натпревар ќе биде во Доха.Ова е шпекулација,дали е сигурно ќе видиме.
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 16:06 ---
Абе шо си ставил клип со моронот Нерлингер (n)
Абе добар говор имаше.:DРибери и Брено по една заушка важно му удрија на Контенто.

Гомез нема да играл,ќе играл со Шалке на пријателски само незнам дали и тој натпревар ќе биде во Доха.Ова е шпекулација,дали е сигурно ќе видиме.

И тој натпревар ќе биде во Доха во вторник и после на 9-ти се враќаме во Минхен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom