Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Се надевам дека не е наследник него дека е многу подобар.

Добро де немој буквално да ме сфаќаш, така го пишав тоа "наследникот" :D , не се работи за легенда на тимот за да некој го наследи, но така ми е думата. ;)

Сакав да кажам дека со Ван Бојтен и Тимосчук ќе се разделиме летото и наместо нив нови млади германски играчи :)

Добро де немој буквално да ме сфаќаш, така го пишав тоа "наследникот" :D , не се работи за легенда на тимот за да некој го наследи, но така ми е думата. ;)

Сакав да кажам дека со Ван Бојтен и Тимосчук ќе се разделиме летото и наместо нив нови млади германски играчи :)

Тоа се бара....Замер и после само неколку месеци до сеа има чиста 10ка!Барем околу трансфер политика и изјавите во јавноста!Се гледа дека има визија и цела!

Единствено по мене проблематично прашање е прашањето за тренер,и тука мислам најмногу дилемите ќе имаат а ќе мора брзо да се реши,не е паметно долго да се остави отворено тоа прашање.

Единствено по мене проблематично прашање е прашањето за тренер,и тука мислам најмногу дилемите ќе имаат а ќе мора брзо да се реши,не е паметно долго да се остави отворено тоа прашање.

Не знам дали си читал, но Замер изминатите денови изјави дека до месец март ќе се знае дали Хајнкес ќе продолжи, а можно е и во март, доколку Хајнкес се одлучи да не продолжи со работата, да го презентираме и новиот тренер за од следната сезона.

Не знам дали си читал, но Замер изминатите денови изјави дека до месец март ќе се знае дали Хајнкес ќе продолжи, а можно е и во март, доколку Хајнкес се одлучи да не продолжи со работата, да го презентираме и новиот тренер за од следната сезона.

Хммм интересно...

Ондак топ,имаат време да средат на раат....Вака према изјавиве и шпекулациите се оди натака дека Јуп си иде и дека Гвардиола ќе дојде....Мене лично ми делува како да ја имаат веќе работата 90% решено и дека се чека само кога да се финализира...е сеа што имаа решено тоа е друго!

Ја лично не сум 100% убеден околу тоа,ако стварно се деси Пеп да дојде....На крај краева и Јуп да остане е топ!

Јас мислам дека Јуп ќе остане, се гледа дека е многу среќен и дека со голема волја и радост работи со тимот.

Абе сте запнале со тој Пеп, Пеп како да којзнае кој ќе дојде. Па бидите реални малку, со оваа екипа на Барселона и Шундовски ќе го направеше истото. Реално...

Абе сте запнале со тој Пеп, Пеп како да којзнае кој ќе дојде. Па бидите реални малку, со оваа екипа на Барселона и Шундовски ќе го направеше истото. Реално...

И ја све поише така мислам....Не е добро толку фама за еден тренер да се дига како светец да е....

Имаше едно видео, не можам да го најдам, на една утакмица кога дадоа гол се изгуби тотално, не знам дали Силвињо му се ДЕРЕШЕ дека треба да направи замена, во таа екипа Пујол и сите постари играчи сами си ја правеа тактиката, Пеп може само нешо на психички план да ги подигал, ама за тактики и слично... НЕ, па Чави, Иниеста, Меси измислиле фудбал за Гвардиола, реално кој тренер на светот би им кажувал како да играат???
Плус, нема тренирано друга екипа, така да ништо не се знае за неговите можности

Имаше едно видео, не можам да го најдам, на една утакмица кога дадоа гол се изгуби тотално, не знам дали Силвињо му се ДЕРЕШЕ дека треба да направи замена, во таа екипа Пујол и сите постари играчи сами си ја правеа тактиката, Пеп може само нешо на психички план да ги подигал, ама за тактики и слично... НЕ, па Чави, Иниеста, Меси измислиле фудбал за Гвардиола, реално кој тренер на светот би им кажувал како да играат???
Плус, нема тренирано друга екипа, така да ништо не се знае за неговите можности

Превише го направија фудбалот ко нуклеарна физика да е....Реално не е толкава генијалност,поише ценам искуство...

Абе не им чинел Гвардиола,роден победник. А кој ви чини, Мирко Сломка, Јоаким Лев.:facepalm:

Па реално Лев е доктор на науки за Гвардиола. Ако не си знаел Клинсман кога беше тренер на Германија Лев ги влечеше главните конци. Се покажа Клинсман во Баерн.
И не е исто роден победник со Меси, Чави и Иниеста во тимот или некои ДРУГИ играчи
--- надополнето: 11 јануари 2013 во 12:35 ---

Еве на ова видео на 0:03 се гледа како Силвињо му КАЖУВА на родениот победник што да прави после голот зошто беше како збунето магаре ЧЕНТО

Што збориш бе? Шо сакаш да прави тренер коа тимот ќе ти прими гол во 90та минута. :tapp: Жити аргументот! т.е на клипот Иниеста даде гол и се радуваат. WTF dude?

Додека не се потврди спротивното, Гвардиола ќе остане победник во очите на јавноста. Не се бламирајте со глупости, дека постарите играчи му ја правеле тактиката.
Иначе најверојатно ќе оди во Сити, така да не се замарајте многу :)
А да кажеме хипотетички, да отиде во Баерн и одма освои лига, пак ќе се вртат коментари од типот: „и јас ќе освоев БЛ со овој тим на Баерн“.
Инаку не знам како ќе ја спроведе неговата 4-3-3 тики така со Робен. Ќе биде интересно да се види. Јас секако повеќе сакам да го гледам во Баерн, отколку во Сити.

П.С Гвардиола се изгубил, кога неговиот тим постигнува гол во 93 минута за ФИНАЛЕ. Ме интересира кој е јунакот, што нема да се изгуби во слична ситуација.

Што збориш бе? Шо сакаш да прави тренер коа тимот ќе ти прими гол во 90та минута. :tapp: Жити аргументот! т.е на клипот Иниеста даде гол и се радуваат. WTF dude?

Не баш, види на трета секунда кој го советува
--- надополнето: 11 јануари 2013 во 12:53 ---
П.С Гвардиола се изгубил, кога неговиот тим постигнува гол во 93 минута за ФИНАЛЕ. Ме интересира кој е јунакот, што нема да се изгуби во слична ситуација.

Луис ван гал... И милион други ИСКУСНИ тренери

Додека не се потврди спротивното, Гвардиола ќе остане победник во очите на јавноста. Не се бламирајте со глупости, дека постарите играчи му ја правеле тактиката.
Иначе најверојатно ќе оди во Сити, така да не се замарајте многу :)
А да кажеме хипотетички, да отиде во Баерн и одма освои лига, пак ќе се вртат коментари од типот: „и јас ќе освоев БЛ со овој тим на Баерн“.
Инаку не знам како ќе ја спроведе неговата 4-3-3 тики така со Робен. Ќе биде интересно да се види. Јас секако повеќе сакам да го гледам во Баерн, отколку во Сити.

Има хејтери на Барса, јас не сум хејтер на Барса, признавам дека се најјаки. И не ми смета тика така фудбалот, напротив се восхитувам колку се технички јаки и како се движат без топка. И лично сметам дека Пеп заслужен за сите тие титули што ги земаа Барселона, сигурно сами не се договарале со играчите.

Финтата е дека и у Баерн ќе има јак тим, не како тој во Барселона аа ќе работи со млад тим, и со технички јаки играчи, и ќе му бидат дозволени трансфери по негова желба. Нема да му биде тешко да го приспособи тимот, Баерн уште од Ван Гал имаат најголем посед во европа после Барселона.

Секако неколку играчи нема да бидат во неговите планови, најверојатно Робен, па може и Гомез и Густаво. Ама незначи дека ќе мора целиот систем од Барса да го применува.

На пример може да игра со класичен напаѓач или со лажна деветка. Незнам се може да биде, не се прам експерт.

Се надевам дека ќе го одбере Баерн пред Сити, пред се Баерн е стабилен тим финансиски, и далеку подобар тим од Сити.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom