Suits

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Samo taa od paralegal mi e hot, minus facata. :D Devojkata e bomba, I drugite, ama veke koga birame perfekcija, daleku mi se nekako.. :)

Inace, I. fucking. lost. it.

Рејчел е:drk: А и фацата и е добра, таман курвинска, дур ја ебеш те провоцира уште повеќе, таков поглед има, не знам зошто не ја бендисуваш.
Другиве се шарам барам се согласувам, со исклучок на она плавушенцето што му ебачица на Мајк и Тревор. Дона не ми се свиѓа.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Дона не ми се свиѓа.

rsz_tumblr_m39k36nvs71rsitfko1_1280.png

Samo taa od paralegal mi e hot, minus facata. :D Devojkata e bomba, I drugite, ama veke koga birame perfekcija, daleku mi se nekako.. :)
]

Абе сеа да не разглабаме, не дека се wow ама не моеш да речеш дека ич не ти се допаѓаат! :D

Рејчел фаца крш, се согласувам but there is so much of "that" у неа. За плавата од Мајк не можеш да речеш дека е лоша. За Дона не ни сакам да зборам, MILF прва класа, плус секретарка и то...

p.s.

првата сезона беше премногу монотона али затоа вторава е сон
уфрлањето на Хардман е прав погодок

Многу, многу добра серија. Двете сезони ги изгледав во еден здив, може ќе паднам некој колоквиум, али не ми е битно :)

Кастингот е одличен, приказната доби одличен тек во втората сезона, очекувам уште пресврти и една женска да си фатам како Рејчел :D

Многу, многу добра серија. Двете сезони ги изгледав во еден здив, може ќе паднам некој колоквиум, али не ми е битно :)

Кастингот е одличен, приказната доби одличен тек во втората сезона, очекувам уште пресврти и една женска да си фатам како Рејчел :D
Немој за последново мака ќе ти падне брат :P

Мило ми е што се зголемува фан-клубот на серијава, дури и Pluh !??? :eek: :cuc:

Само да не стане премногу мејнстрим. :X3:

одиме од вечрва:

:cool:

Не знам колку од вас знаат, ама оваа Зои со која се плетка Харви неколку епизоди му е всушност сопруга во приватен живот. И она малото на вратата не го загледав убаво, ама мислам дека им е ќеркичката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom