FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Ne e na isto ramnishte so Suarez,dve klasi e poskapan Suarez.
Грешка си. Изземи го фудбалот Суарез е мирен човек. За разлика од овој другиов. Те направил сообраќајка ваму, те направил сообраќајка таму, те ја издупил оваа, ја издупил онаа, се опил па и направил дете на трета, па после изјави како тој бил најдобар, како бил подобар и покомплетен играч од Меси бла бла бла.

:facepalm:

Не знам што е потрагично у мислењево, заблудата на членов или зборот раЦизам...

РаЦизам да, ми останало у навика и што? Ми дрема мене дали е со С или со некоја друга буква..

Суарез не е расист. Ваљда тоа ти е јасно. Исто како што ни Тери не е расист.

Ок ај нека не е расист (да не се лути членот што ме цитираше) но Суарез е далеко поголемо срање од Роналдо за мене, али ајде ту мач експертс на форумов, па за една грешка и мртов си. :facepalm:

Грешка си. Изземи го фудбалот Суарез е мирен човек. За разлика од овој другиов. Те направил сообраќајка ваму, те направил сообраќајка таму, те ја издупил оваа, ја издупил онаа, се опил па и направил дете на трета, па после изјави како тој бил најдобар, како бил подобар и покомплетен играч од Меси бла бла бла.

Pa koj mu e kriv na Suarez sho e grT be? :icon_mrgr:
Vo posledno vreme nema nishto chitnato za Ronaldo,osven toa deka mu se budat starite i minati chuvstva vo Man utd..

Третманов што Суарез го добива од фановиве, медиумите и другиве играчи веќе сварно достигнува ниво на ретардираност. Точно е дека е дајвер (Што и доста нормално во фудбалот денеска но кога Стамп кажува дека Фергусон им кажал на играчите да паѓаат пола од медиумиве не ни ја ни пренесоа изјавата а пола навивачи на Јунајнтед плачат Ранолдо да се врати а всушност он е еден од основоположниците на дајвинг револуцијата во премир лигата) и дека ги користи рацете во определени ситуации (веројатно Англичаните го памтат Марадона па затоа имаат толкав комплекс од вакви голови) но потребата да се критукува и понижува Суарез во секоја прилика е сварно глупава. Ме потсеќа на хејтот што Леброн го добиваше откако премина во Мајами а всушност он и не направи ништо погрешно. Секој играч на теренот треба да прави се што може за неговиот тим да победи и не е негова работа да кажува дали нешто е правилно или неправилно. Тоа е работа на судијата па ако некој треба да биде критикуван е тој (и линискиот судија во овој случај). Работава е иста како ти да плучнеш на улица и да одиш да се пријавиш во полиција оти во спротивен случај ќе бидеш гад гнаса и слично.

Минатата година го мразев Суарез но после ова што го прават медиумиве во Англија се повеќе ми се допаѓа како играч. Некој играчи како Тери или Руни имаат направено триста глупости па добиваат многу поголема почит од оваа што ја добива Суарез. Најпаметно ќе му биде на Суарез да ја напушти лигава (која во последно време станува доста преценета) и да оди во Шпанија и така таму ем ќе добие поголема почит ем лигата во моментов е поквалитетна а англичаните нека си ги бранат и преценуваат Тери Руни Кол Велбек и некој други играчи па може некаде 2066 ќе успеат да направат нешто повеќе на Светско/Европско првенство.

suarez-chelsea.gif

Оти никој не отиде да прослави сос него? :D :icon_lol:

Jan Polat Добро мислење. Само не би се согласил дека Примера е поквалитетна од Премиер. Далеку пораздрмана лига е. Иако ни Премиер не е тоа што беше

Domaten ili?

Ili mozebi mislese na SOS (Save Our Ship, Save Our Souls, Sink Or Swim)?

Te molam bidi pokonkreten, da mozam da ti odgovoram. Blagodaram odnapred.

Биди културен и прими го како човек во кафанчево.
Сакаше малце да внеси позитивна енергија да се насмееме,ама ти мн. сериозен... па и на сето тоа буквалист. :confused:

Jанг го заборај. :D Ама види, и ние сакаме да гледаме фудбал, не е интересно со дајвање и глупости, не сме будали ( барем не на хартија ). Ама шо да им правиме, ги хејтаме по малце, ама ќе дадат гол и искупени се. :D

Не се смета неговата, божја беше. :D

Ne go zaboraviv, na izlaganje bev pa zatoa skrativ so nabrojuvanjeto :D

Iskreno mislam deka Suarez ne zasluzuva da bide tolku mnogu hejtan. Sepak toa e toj kompleks da go narecam na Anglicanite sto pravat taka so stranski fudbaleri. Sekogas tie im se krivi. Gerrard trebase da se sudi za tepacka i vo zatvor za malku kje zaglavese ama koj medium napisa nesto loso za nego. Mozebi prvite 2-3 dena i toa e toa. Mozebi i kriv bil vo tepackata vo barot ama padnaa site obvinenija.

Suarez kako i sekoj drug stranec kje bide osuduvan za se sto kje napravi. Dali e dobro ili loso, kje bide negativno tretirano. Fakt :)

Биди културен и прими го како човек во кафанчево.
Сакаше малце да внеси позитивна енергија да се насмееме,ама ти мн. сериозен... па и на сето тоа буквалист. :confused:

Ne sum domakjin jas da go primam, pa ni ti. Go primil toj sto mu dozvolil akaunt da napravi na forumov. Jas najkulturno replicirav. Na kraj kraeva, se postaviv kako dobar domakjin (ako vekje taka sakas) i samo prasav.
--- надополнето: 7 јануари 2013 во 00:02 ---
I'm not surprised that Suarez handled the ball into the net.

If he'd used his head,he might have been killed!

Se si ima pricina, samo koj da znae :D

Ne go zaboraviv, na izlaganje bev pa zatoa skrativ so nabrojuvanjeto :D

Iskreno mislam deka Suarez ne zasluzuva da bide tolku mnogu hejtan. Sepak toa e toj kompleks da go narecam na Anglicanite sto pravat taka so stranski fudbaleri. Sekogas tie im se krivi. Gerrard trebase da se sudi za tepacka i vo zatvor za malku kje zaglavese ama koj medium napise nesto loso za nego. Mozebi prvite 2-3 dena i toa e toa. Mozebi i kriv bil vo tepackata vo barot ama padnaa site obvinenija.

Suarez kako i sekoj drug stranec kje bide osuduvan za se sto kje napravi. Dali e dobro ili loso, kje bide negativno tretirano. Fakt :)

Абе можи не заслужува толку, ама јебига, то е. Можда ќе стани голем па се во вода ќе појди.

Иначе, i don't hate god i hate his fan club, можи и за вашиот, особено на форумов. Напорни се.

МРАЗЕТЕ ГО !!11!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom