S
Stivie G
Гостин
Како тоа определи колку класи?Ne e na isto ramnishte so Suarez,dve klasi e poskapan Suarez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како тоа определи колку класи?Ne e na isto ramnishte so Suarez,dve klasi e poskapan Suarez.
Како тоа определи колку класи?
Грешка си. Изземи го фудбалот Суарез е мирен човек. За разлика од овој другиов. Те направил сообраќајка ваму, те направил сообраќајка таму, те ја издупил оваа, ја издупил онаа, се опил па и направил дете на трета, па после изјави како тој бил најдобар, како бил подобар и покомплетен играч од Меси бла бла бла.Ne e na isto ramnishte so Suarez,dve klasi e poskapan Suarez.
Не знам што е потрагично у мислењево, заблудата на членов или зборот раЦизам...
Суарез не е расист. Ваљда тоа ти е јасно. Исто како што ни Тери не е расист.

Грешка си. Изземи го фудбалот Суарез е мирен човек. За разлика од овој другиов. Те направил сообраќајка ваму, те направил сообраќајка таму, те ја издупил оваа, ја издупил онаа, се опил па и направил дете на трета, па после изјави како тој бил најдобар, како бил подобар и покомплетен играч од Меси бла бла бла.
![]()
Оти никој не отиде да прослави сос него?![]()
![]()
Domaten ili?
Ili mozebi mislese na SOS (Save Our Ship, Save Our Souls, Sink Or Swim)?
Te molam bidi pokonkreten, da mozam da ti odgovoram. Blagodaram odnapred.

Jанг го заборај.Ама види, и ние сакаме да гледаме фудбал, не е интересно со дајвање и глупости, не сме будали ( барем не на хартија ). Ама шо да им правиме, ги хејтаме по малце, ама ќе дадат гол и искупени се.
Не се смета неговата, божја беше.![]()

Биди културен и прими го како човек во кафанчево.
Сакаше малце да внеси позитивна енергија да се насмееме,ама ти мн. сериозен... па и на сето тоа буквалист.![]()
I'm not surprised that Suarez handled the ball into the net.
If he'd used his head,he might have been killed!

Мислев СО него...Повели од позади!Domaten ili?
Ili mozebi mislese na SOS (Save Our Ship, Save Our Souls, Sink Or Swim)?
Te molam bidi pokonkreten, da mozam da ti odgovoram. Blagodaram odnapred.
Ne go zaboraviv, na izlaganje bev pa zatoa skrativ so nabrojuvanjeto
Iskreno mislam deka Suarez ne zasluzuva da bide tolku mnogu hejtan. Sepak toa e toj kompleks da go narecam na Anglicanite sto pravat taka so stranski fudbaleri. Sekogas tie im se krivi. Gerrard trebase da se sudi za tepacka i vo zatvor za malku kje zaglavese ama koj medium napise nesto loso za nego. Mozebi prvite 2-3 dena i toa e toa. Mozebi i kriv bil vo tepackata vo barot ama padnaa site obvinenija.
Suarez kako i sekoj drug stranec kje bide osuduvan za se sto kje napravi. Dali e dobro ili loso, kje bide negativno tretirano. Fakt![]()