FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Не попуваме ние за фер плеј, таман работа, туку само ви викаме да не сте најгласни за други тимови ондак ако веќе идете со макијавелизам :-)

И Ешли Јанг е наш играч па го хејтавме кога се служеше со такви потези. Ова да ви побиеме демек да беше наш ќе го сакавме :)

Се слагам со биафранецот на пример.
Не е битно, ама ако викате целта ги оправдува средствата поддржувајте ја таа кауза и кога одговара и не му одговара на вашиот тим. А не Манчестер кога победува да викате едно а сега Суарез кога против Мансфелд ви носи такви победи да викате вакви сте, искомплексирани, исфрустрирани, сте ја имале уплатено кладилница, шалови од Мансфелд и што не. Толку.
Ај погоди кој почна прв со плачење :coffee:
Ние секако сме против вакви работи. И затоа сакам да се воведи технологија. Само некако вас многу често ве помагаат судиите а тогаш ништо не викате. Затоа пак кога на друг ќе му помогнат сте први да плачите
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 21:32 ---
Не попуваме ние за фер плеј, таман работа, туку само ви викаме да не сте најгласни за други тимови ондак ако веќе идете со макијавелизам :)
А не. Немам намера да застанам против Суарез за после кога вашите слично ќе постапат вие да си ги браните
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 21:34 ---
А зошто сме најгласни?? Е па кога вас ви помагаат така требало ви се можело. Кога еднаш на друг ќе му помогнат или пак вас ќе ве ошетат тогаш одма скокате. Затоа сме најгласни. Не сакаме неправда. Затоа слободно технологија прекин при спорен момент и тоа е тоа. Ми е гајле дали ќе се кочи фудбалот. барем неправда да нема

Ај погоди кој почна прв со плачење :coffee:
Ние секако сме против вакви работи. И затоа сакам да се воведи технологија. Само некако вас многу често ве помагаат судиите а тогаш ништо не викате. Затоа пак кога на друг ќе му помогнат сте први да плачите
Не бе не плачеме ние. На пример, да може би го исклучила јас мојот тим од овие два купа. Така да а Мансфелд а Ливерпул сеисто ми е кој прошол искрено. Но на ФА еве ко шо видовме не и е и секако Ливерпул би носел повеќе гледаност наместо Мансфелд да пројде понатаму. И против Олда сигурно ќе добиете помош ако ви притреба. А немојте со тоа нас често ни помагале вас не, кога веќе месец дена веќе се направија како ни ставаат сопки, Ридинг, Њукасл, Сити..само нападот ни е јак па се вадиме и ете тоа вие нормално, не го гледате, или не сакате да го видите. Сеедно. И Арсеналците беа најгласни на оваа тема па еве ги нема месец дена, пошо проработе ветрот во грб.

За технологија во фудбал освен Блатер и Платини сите се за, не сте сами.

Ко ќе има неправда против Јунајтед, така им треба на педерите. Ко ќе им помогнат судиите на другите, ко можи нив, можи и нас. Ако знајте и вие на кај терате.

Не бе не плачеме ние. На пример, да може би го исклучила јас мојот тим од овие два купа. Така да а Мансфелд а Ливерпул сеисто ми е кој прошол искрено. Но на ФА еве ко шо видовме не и е и секако Ливерпул би носел повеќе гледаност наместо Мансфелд да пројде понатаму. И против Олда сигурно ќе добиете помош ако ви притреба. А немојте со тоа нас често ни помагале вас не, кога веќе месец дена веќе се направија како ни ставаат сопки, Ридинг, Њукасл, Сити..само нападот ни е јак па се вадиме и ете тоа вие нормално, не го гледате, или не сакате да го видите. Сеедно. И Арсеналците беа најгласни на оваа тема па еве ги нема месец дена, пошо проработе ветрот во грб.

За технологија во фудбал освен Блатер и Платини сите се за, не сте сами.
Вас постојано ви помагаат. Нас многу поретко. Ете еднаш ни помогнаа и почнаа твоите пријателчиња со коментари. Не сте прави тука само ајде нема смисла дискусијава.....ќе треба до утре да се расправаме и нема да се убедиме
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 21:41 ---
Ко ќе има неправда против Јунајтед, така им треба на педерите. Ко ќе им помогнат судиите на другите, ко можи нив, можи и нас. Ако знајте и вие на кај терате.
Само што ова некако и поретко е а?? Ќе ви помогнат 10 пати ќе ве оштетат 4 пати и ајдеее узбуна ќе крените. Од друга страна пак нас 10 пати ќе не оштетат а 4 пати ќе ни помогнат и гес уат?? Пак узбуна

Вас постојано ви помагаат. Нас многу поретко. Ете еднаш ни помогнаа и почнаа твоите пријателчиња со коментари. Не сте прави тука само ајде нема смисла дискусијава.....ќе треба до утре да се расправаме и нема да се убедиме
Еве бе ти набројав Сити, Њукасл, Рединг, месец дена се фати. Да не работеше нападот да надокнади немаше да сме први може. Сити недосуден пенал, поништен гол, недосуден црвен. Рединг поништен гол, Њукасл погрешно признат гол...Како тоа постојано? Па пак си тепавме. Само викам работи нападот па не засениле овие одлуки.

Само ајде еве нека биде "постојано", не мислам да се карам. :) И да е така, не се буните тогаш зошто нас ни помагаат "постојано" кога одобрувате голови со рака. Тоа е тоа :-)

Само што ова некако и поретко е а?? Ќе ви помогнат 10 пати ќе ве оштетат 4 пати и ајдеее узбуна ќе крените. Од друга страна пак нас 10 пати ќе не оштетат а 4 пати ќе ни помогнат и гес уат?? Пак узбуна

Поретко ? Е ретко е ко ќе го гледаш Јунајтед 4 пати годишно.

Koга толку постојано? Оваа сезона со вас и Челзи само. :) И + имавме 2-3 сопки, ама успеавме да победиме на тие утакмици. Сити и Арсенал на пример имаат повеќе поени земено од судии од нас. :) Ама не е тоа тоа. :)

Во нашиот фан клуб уште од времето на Роналдо кога дајваше, па се до Нани и Јанг во последниов период имаше осуди кон нив, за нивната не фер игра, нешто што не е во случај со вас, зошто вие се гордеете што Суарез дајвал и не игра спортски. Тоа е разликата.

Чекај, хахахаах во нивен фан клуб остро ги криткувале дајверите и тие нефер што играле. Откако сум дојден на кајганава ЕДНАШ отидов во фан клуб: Manure, тоа беше одма после најпедерската утакмица што сум ја гледал у живот, Ливерпул - Manure. Многу ме интересираше каков став имаат за дајвот на Валенсија, дали има некаква осуда. Знаете на што налетав? На величење, на смеење за тоа како ние треба да патиме пошто така померачки било да изгубиме, како три бода биле три бода, целта ги оправдувала мерките и слично. Све тоа не доаѓаше од вообичаените гомнојадачи на ПЛ темата, туку и од некои порепутабилни членови на форумов. Нејќам да го отварам тој фан клуб и да барам постови за да ве цитирам сега пошто нејќам да отварам директна кавга со било кој од вас, али тоа што тука ми се правите светци како сте ги осудувале вашите читерски говна кај друг може да помине, кај мене не. И самите сте свесни колку сте лицемерни, и со ова што демек сте си ги осудувале играчите при нефер потези, станувате бетер од нив.

Епа од таа утакмица, мене искрено ме заболе за било каков фер-плеј, за било каков стил на игра со цел да се добие победа, и оттогаш секоја победа на мојот тим, без разлика на каков начин добиена јас ќе си ја славам, а секој ваш пораз при кој судиите асистирале против вас од срце ќе го иссмејувам.

П.с: Ова не се однесува директно на тебе, не знам што си пишал ти пошто не си ми вака многу познат, не сум те заприметил тогаш, само пошто ти го истакна ова морав да го пишам, а користам множина опишувајќи ве вас пошто и ти сам збориш во прво лице множина.

Џабе ќе се караме не ни очекувам да признајте. И на 13ти ко ќе ви помогнат ќе се фатите баш за оваа утакмица. Арно ни било вака така.....

Ете гледаш, еднаш си отишол. И еднаш сте го гледале Манчестер :) Клучниот збор е еднаш :)

Ете гледаш, еднаш си отишол. И еднаш сте го гледале Манчестер :) Клучниот збор е еднаш :)
Па нели стално ги осудувате вашите читери? Ако е стално онда и тогаш ќе сте ги осудувале, а не величеле. Мене не ми изгледаше така. А Manure често го гледам, исто често колку и Виган, Сандерленд, Тотенхем, Рединг, Сити и тн. т.е. секогаш кога сум во можност да гледам премиер лигашки фудбал на спорт клуб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom