Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај погоди кој почна прв со плачењеИ Ешли Јанг е наш играч па го хејтавме кога се служеше со такви потези. Ова да ви побиеме демек да беше наш ќе го сакавме
Се слагам со биафранецот на пример.
Не е битно, ама ако викате целта ги оправдува средствата поддржувајте ја таа кауза и кога одговара и не му одговара на вашиот тим. А не Манчестер кога победува да викате едно а сега Суарез кога против Мансфелд ви носи такви победи да викате вакви сте, искомплексирани, исфрустрирани, сте ја имале уплатено кладилница, шалови од Мансфелд и што не. Толку.

А не. Немам намера да застанам против Суарез за после кога вашите слично ќе постапат вие да си ги бранитеНе попуваме ние за фер плеј, таман работа, туку само ви викаме да не сте најгласни за други тимови ондак ако веќе идете со макијавелизам![]()
Не бе не плачеме ние. На пример, да може би го исклучила јас мојот тим од овие два купа. Така да а Мансфелд а Ливерпул сеисто ми е кој прошол искрено. Но на ФА еве ко шо видовме не и е и секако Ливерпул би носел повеќе гледаност наместо Мансфелд да пројде понатаму. И против Олда сигурно ќе добиете помош ако ви притреба. А немојте со тоа нас често ни помагале вас не, кога веќе месец дена веќе се направија како ни ставаат сопки, Ридинг, Њукасл, Сити..само нападот ни е јак па се вадиме и ете тоа вие нормално, не го гледате, или не сакате да го видите. Сеедно. И Арсеналците беа најгласни на оваа тема па еве ги нема месец дена, пошо проработе ветрот во грб.Ај погоди кој почна прв со плачење![]()
Ние секако сме против вакви работи. И затоа сакам да се воведи технологија. Само некако вас многу често ве помагаат судиите а тогаш ништо не викате. Затоа пак кога на друг ќе му помогнат сте први да плачите
Вас постојано ви помагаат. Нас многу поретко. Ете еднаш ни помогнаа и почнаа твоите пријателчиња со коментари. Не сте прави тука само ајде нема смисла дискусијава.....ќе треба до утре да се расправаме и нема да се убедимеНе бе не плачеме ние. На пример, да може би го исклучила јас мојот тим од овие два купа. Така да а Мансфелд а Ливерпул сеисто ми е кој прошол искрено. Но на ФА еве ко шо видовме не и е и секако Ливерпул би носел повеќе гледаност наместо Мансфелд да пројде понатаму. И против Олда сигурно ќе добиете помош ако ви притреба. А немојте со тоа нас често ни помагале вас не, кога веќе месец дена веќе се направија како ни ставаат сопки, Ридинг, Њукасл, Сити..само нападот ни е јак па се вадиме и ете тоа вие нормално, не го гледате, или не сакате да го видите. Сеедно. И Арсеналците беа најгласни на оваа тема па еве ги нема месец дена, пошо проработе ветрот во грб.
За технологија во фудбал освен Блатер и Платини сите се за, не сте сами.
Само што ова некако и поретко е а?? Ќе ви помогнат 10 пати ќе ве оштетат 4 пати и ајдеее узбуна ќе крените. Од друга страна пак нас 10 пати ќе не оштетат а 4 пати ќе ни помогнат и гес уат?? Пак узбунаКо ќе има неправда против Јунајтед, така им треба на педерите. Ко ќе им помогнат судиите на другите, ко можи нив, можи и нас. Ако знајте и вие на кај терате.
Еве бе ти набројав Сити, Њукасл, Рединг, месец дена се фати. Да не работеше нападот да надокнади немаше да сме први може. Сити недосуден пенал, поништен гол, недосуден црвен. Рединг поништен гол, Њукасл погрешно признат гол...Како тоа постојано? Па пак си тепавме. Само викам работи нападот па не засениле овие одлуки.Вас постојано ви помагаат. Нас многу поретко. Ете еднаш ни помогнаа и почнаа твоите пријателчиња со коментари. Не сте прави тука само ајде нема смисла дискусијава.....ќе треба до утре да се расправаме и нема да се убедиме
И да е така, не се буните тогаш зошто нас ни помагаат "постојано" кога одобрувате голови со рака. Тоа е тоа 
Само што ова некако и поретко е а?? Ќе ви помогнат 10 пати ќе ве оштетат 4 пати и ајдеее узбуна ќе крените. Од друга страна пак нас 10 пати ќе не оштетат а 4 пати ќе ни помогнат и гес уат?? Пак узбуна
Koга толку постојано? Оваа сезона со вас и Челзи само.Вас постојано ви помагаат. Нас многу поретко. Ете еднаш ни помогнаа и почнаа твоите пријателчиња со коментари. Не сте прави тука само ајде нема смисла дискусијава.....ќе треба до утре да се расправаме и нема да се убедиме
И + имавме 2-3 сопки, ама успеавме да победиме на тие утакмици. Сити и Арсенал на пример имаат повеќе поени земено од судии од нас.
Ама не е тоа тоа. 
Поретко ? Е ретко е ко ќе го гледаш Јунајтед 4 пати годишно.
Во нашиот фан клуб уште од времето на Роналдо кога дајваше, па се до Нани и Јанг во последниов период имаше осуди кон нив, за нивната не фер игра, нешто што не е во случај со вас, зошто вие се гордеете што Суарез дајвал и не игра спортски. Тоа е разликата.
а ти го гледаш Ливерпул редовно?

Па нели стално ги осудувате вашите читери? Ако е стално онда и тогаш ќе сте ги осудувале, а не величеле. Мене не ми изгледаше така. А Manure често го гледам, исто често колку и Виган, Сандерленд, Тотенхем, Рединг, Сити и тн. т.е. секогаш кога сум во можност да гледам премиер лигашки фудбал на спорт клуб.Ете гледаш, еднаш си отишол. И еднаш сте го гледале МанчестерКлучниот збор е еднаш
![]()