FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Фашизмот беше главно братче нанацизмот којшто ја произведе втораа светска војна и најголемите ѕверства некад направени во историјатана човештвото.
на страна тоа, не го омаловажувам фаулер ни најмалце, крал е за мене, најбољи напаѓач што некад заиграл во последни 20 години за Ливерпул. Ама коа сите остали победуваа со непостоечки пенали, симулации, дајвови па зашто па Суарез да се прави паметен. доста веќе попаметните попуштаат, светот го оставивме на будалите.
.

Болдираното, нормално, не е точно. Ако сакаш, на друга тема ке се префрлиме за тоа.

За другово, до некаде си во право, но... не е на арно да станеме она што го мразиме.

Трето, за она што им зборуваш на Манчестерци дека и тие се лицемерни со тоа што скокаат дека Суарез е ваков таков, а си ги бранеа нивните, сосема си во право.

Јас сум го прифатил фактот дека вакви ствари се дел од фудбалот. Суарез не е ништо поразличен од било кој фудбалер воопшто. не кривам никој, притисокот на островот е преголем, никој кур не го боли за фер плеј, сите гледаа да даат гол повеќе да остварат победа повеќе. не ми реба, особено некој од Манчестер да ми изиграва светиња и како суарез бил гад.

Впрочем, јас си поштуем мадафакас фудбалери...не сум мнг мнг по фер плејот.
Нека е така. Ама како што вика Биафранецот ваш ако на 13ти ве победиме педерски, фино лепо ќе речеш оти победата на Манчестер е заслужена, оти целта ги оправдува средствата. :)

П.С. Сепак, Суарез е најголемо педерче во ПЛ. :D

Нека е така. Ама како што вика Биафранецот ваш ако на 13ти ве победиме педерски, фино лепо ќе речеш оти победата на Манчестер е заслужена, оти целта ги оправдува средствата. :)

П.С. Сепак, Суарез е најголемо педерче во ПЛ. :D

Аааа неее, јас баш напротив сакам да тепаме со непостоечки пеналво 93та а на манчестер да не им бидат досудени 3 чисти пенала.
Впрочем, јас не прокламирам фер плеј, Манчестер ги мразам пошо ни се ривали низ историја и ништо повеќе. Јас не викам дека суарезе светец, не викам ни Манчестер дека се светци, еднсотавно тоа стана дел од играта.
Аи за шо ке се збори ако нема такви моменти.
Од друга страна, вие решивте сите до еден да бидете светци, Суарез бил педер, вие прокламирате такви вредности, вие бранете ги.
Историјата на крај ги памти победите, поразените никој не ги памти. И го признавам секое легално и нелегално средство за победа.

Ако Суарез го дефинирате како ѓубре како ќе ги дефинирате Рој Кин и Кантона? Херои нели?

Ако Суарез го дефинирате како ѓубре како ќе ги дефинирате Рој Кин и Кантона? Херои нели?
Луис факинг Суарез у иста реченица со Кантона и Рој Кин :pos::pos::pos:

Аааа неее, јас баш напротив сакам да тепаме со непостоечки пеналво 93та а на манчестер да не им бидат досудени 3 чисти пенала.
Впрочем, јас не прокламирам фер плеј, Манчестер ги мразам пошо ни се ривали низ историја и ништо повеќе. Јас не викам дека суарезе светец, не викам ни Манчестер дека се светци, еднсотавно тоа стана дел од играта.
Аи за шо ке се збори ако нема такви моменти.
Од друга страна, вие решивте сите до еден да бидете светци, Суарез бил педер, вие прокламирате такви вредности, вие бранете ги.
Историјата на крај ги памти победите, поразените никој не ги памти. И го признавам секое легално и нелегално средство за победа.
Ни јас не ги правам фудбалерите на Манчестер светци. Ама муабетот ми е, кога се напаѓа Манчестер константно, треба да се нападне и Суарез. И ти викам, океј е. Секој различно гледа на работите. Само да не бидеш контрадикторен после некоја педерска победа на Манчестер. :)

Колку сте напатени од Суарез тоа е неверојатно еј. Не за џабе ми се чудат сите кога ви викам да го мразите уште повеќе по секој негов даден гол, вие веќе сте го замразиле уште повеќе дур ја пишам...

Менаџерот на Менсфилд кој има повеќе мозок од сите вас тука: "Не се согласувам дека тој го направи тоа намерно, но бидејќи се работи за Луис Суарез тој веднаш е толкуван како таков."

538635_467031019999774_35871385_n.jpg

- Чао лешинари, фатете му се сите на Ел Пистолеро! На сите мразачи што ви се падна паричката за Бадников ви посакувам таа да ви донесе уште поголема омраза кон нашиот најдобар играч, да не можете да дишете од гнев према него.

Темата за Премиер лига е затворена па тука се префрливте со расправање :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
И тие се ѓубриња. Ама тие се мажи. Суарез е педерче. Сфаќаш што сакам да ти кажам?

Колку сте напатени од Суарез тоа е неверојатно еј. Не за џабе ми се чудат сите кога ви викам да го мразите уште повеќе по секој негов даден гол, вие веќе сте го замразиле уште повеќе дур ја пишам...

Менаџерот на Менсфилд кој има повеќе мозок од сите вас тука: "Не се согласувам дека тој го направи тоа намерно, но бидејќи се работи за Луис Суарез тој веднаш е толкуван како таков."

- Чао лешинари, фатете му се сите на Ел Пистолеро! На сите мразачи што ви се падна паричката за Бадников ви посакувам таа да ви донесе уште поголема омраза кон нашиот најдобар играч, да не можете да дишете од гнев према него.
Еве за ова зборував во првото мое мислење на оваа тема. Никој не мрази Суарез. Само ги мрази неговите педерски потези. Кажав и дека поседува огромни фудбалски квалитети.

П.С. По што заклучи дека менаџерот на некој си Мансфилд од блу свеар има повеќе мозок од сите нас тука?

П.С. По што заклучи дека менаџерот на некој си Мансфилд од блу свеар има повеќе мозок од сите нас тука?
Едноставна споредба на неговиот коментар со вашите коментари.

Раката на Суарез е исто педерска како и дајвовите на јанг, исто педерска како и досудениот пенал баш на утакмицата со Ливерпул, кога едноставно падна. Кај беше тогаш некој од вашите да каже , нее пенал, свири гол аут???
Ако си спремен да кажеш за Суарез дека е лош, ондак дали истото ке го кажеш и за Валенсија во оваа ситуација?
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 20:11 ---

Јанг со дајвовите само си закачи епитет нуркач и заради тоа престанаа да му ги судат и фаулите кој се реално гледано фаули ... Што се однесува до валенсија, дали ти си видел некад во живот човекот да глуми да се фрла да биде груб да протестира и други глупости ? Фаул може би имаше може би немаше, вие го гледате од навивачка гледна точкаи на загубени поени но да ставиш на исто рамниште некој како валенсија со суарез не иде . Од Светското навака сите го знаат кој е суарез само по лошо а тој факт со овие споредби не можеш да го оправдаш ни да го негираш ниту да го сокриеш . Таков си е типот дно , може би добар фудбалер но има репутација на лош момак !!! Затоа реков овде е неважно што ќе се каже за него , ама затоа во англија ќе му го извадат потегов низ нос, пред се зашто е неспортски и зашто ова него му е традиција !!!!

Менаџерот на Менсфилд кој има повеќе мозок од сите вас тука: "Не се согласувам дека тој го направи тоа намерно, но бидејќи се работи за Луис Суарез тој веднаш е толкуван како таков.".

Декарт е менаџер на Менсфилд?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom