FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Колку сте напатени од Суарез тоа е неверојатно еј. Не за џабе ми се чудат сите кога ви викам да го мразите уште повеќе по секој негов даден гол, вие веќе сте го замразиле уште повеќе дур ја пишам...

Менаџерот на Менсфилд кој има повеќе мозок од сите вас тука: "Не се согласувам дека тој го направи тоа намерно, но бидејќи се работи за Луис Суарез тој веднаш е толкуван како таков."

- Чао лешинари, фатете му се сите на Ел Пистолеро! На сите мразачи што ви се падна паричката за Бадников ви посакувам таа да ви донесе уште поголема омраза кон нашиот најдобар играч, да не можете да дишете од гнев према него.

samo nesto da te prasam, zasto bi bile iskompleksirani od suarez?
da kazes deka sme iskompleksirani od aguero, ima logika, rival, dava mn golovi, dade resavacki gol za titula, mu pomaga mn na city

ama grdiot hrcak suarez nisto ni nema smeneto, eden gol koa izgubivte ni dae, united go tepa luzerpul kaj stasa, liverpoool ne ni e nikakov rival veke, malce poteska utakmica e so liverpul, derbi edino celzi & city

zasto bi bil iskompleksiran od nesto sto mi e seedno dali postoi ili ne i nisto ne mi menuva?

за да бидеш добар , треба да имаш 2 карактеристики .. пред се да бидеш човек а потоа и добар фудбалер ... јасно ти е зашто реков можеби ? Да суарез е хомос(сапиенс) и фудбалер а зашто само хомос се виде денес !!!!

Абе што ве ебам ја, зборете си вие што сакате против Суарез, он и онака поубаво се мотивира под критики (прашајте го Мојес) и свирежи. Само немојте да сте го засакале, вашата љубов кон него би го уништила како играч.

~ Legend in the making ~

за да бидеш добар , треба да имаш 2 карактеристики .. пред се да бидеш човек а потоа и добар фудбалер ... јасно ти е зашто реков можеби ? Да суарез е хомос(сапиенс) и фудбалер а зашто само хомос се виде денес !!!!
И сега според твоето Ван Пуси каков играч е со потегот од пред неколку недели?

samo nesto da te prasam, zasto bi bile iskompleksirani od suarez?
da kazes deka sme iskompleksirani od aguero, ima logika, rival, dava mn golovi, dade resavacki gol za titula, mu pomaga mn na city

ama grdiot hrcak suarez nisto ni nema smeneto, eden gol koa izgubivte ni dae, united go tepa luzerpul kaj stasa, liverpoool ne ni e nikakov rival veke, malce poteska utakmica e so liverpul, derbi edino celzi & city

zasto bi bil iskompleksiran od nesto sto mi e seedno dali postoi ili ne i nisto ne mi menuva?
Напатен си од него ко голем дел од другарчињата твои пошто најдобриот играч на најголемиот ривал не ви го лиже на вас и на вашата федерација, не ќути пред судиски одлуки и не му е страв да не си уништи репутација ако застане против некој клуб кој паразитски се храни од корупција и неправилни одлуки во нивна корист.

А и дупењето на 5 manure играчи во шеснаесетник во неговата дебитирачка сезона, тегнењето за коса на педерчето Рафаел, исмејувањето на црното циганче и 15те гола што досега во сезонава ги постигна сто посто имаат удел во омразата.

Еј ке се фаќаш сеа за коментари непосредно после дерби. Дали некој од тие постови погоре и подоле од мене е рационален. па дури и моите.
Факт е дека е суарез па го правите пеерче, да беше Руни на исто место сигурно немаше толку фама да се крева. и нормално е тоа, секој глеа да победи, начинот не е битен. Си стојма на тоа.
Патем, како не те мрзеше да бараш јеботе, можеше да ме прашаш, ке ти кажев дека имам давано такви коментари.
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 21:01 ---
Mansfield manager Paul Cox refused to criticise Suarez over the handball, admitting if the same thing had happened at the other end of the pitch they would have accepted it.
Asked if he felt it was cheating or an instinctive reaction from the Liverpool striker, Cox told ESPN: "I'd like to give the benefit of the doubt and say it was a reaction, he's a goalscorer and I think goalscorers put the ball in the net anyway.
"He's a great fabulous talent, I'd go pay to watch him week in and week out. He's a wonderful player."
Cox also insisted he did not feel cheated, saying: "No I don't. For me to come out and say something like that I think would be quite cheap. If it had gone in the other end and one of our players had done it I think we'd have accepted it.
"This is the FA Cup, this is the beauty of it, sometimes it goes for you, sometimes it doesn't.
"It's a beautiful game and for me he's a fabulous talent and for this country we're lucky to have him here. I don't think we should call him for doing something that I think 99 out of 100 players would do."

Е ова е поентата шо сакам да ја кажам.

Еј ке се фаќаш сеа за коментари непосредно после дерби. Дали некој од тие постови погоре и подоле од мене е рационален. па дури и моите.
Факт е дека е суарез па го правите пеерче, да беше Руни на исто место сигурно немаше толку фама да се крева. и нормално е тоа, секој глеа да победи, начинот не е битен. Си стојма на тоа.
Патем, како не те мрзеше да бараш јеботе, можеше да ме прашаш, ке ти кажев дека имам давано такви коментари.
Немаш многу постови во последно време, па минута ми требаше се на се да ги пронајдам. :D

Иначе кажав јас дека и Руни знае да игра педерски. Ама не толку често. :)

Во случај Суарез да беше нивни играч ќе беше светец итн итн.........
И не го мразеле а се единствените шо кењат тука :rolleyes:

Во право си. Еве за 2 недели е Свети Ешли Јанг. Имам куќна слава на овој празник, па уште од сега те канам. :)

А што направи Суарез денес? Не можев да пратам денес фудбал поради одредени причини :D

И Ешли Јанг е наш играч па го хејтавме кога се служеше со такви потези. Ова да ви побиеме демек да беше наш ќе го сакавме :)

Се слагам со биафранецот на пример.
Не е битно, ама ако викате целта ги оправдува средствата поддржувајте ја таа кауза и кога одговара и не му одговара на вашиот тим. А не Манчестер кога победува да викате едно а сега Суарез кога против Мансфелд ви носи такви победи да викате вакви сте, искомплексирани, исфрустрирани, сте ја имале уплатено кладилница, шалови од Мансфелд и што не. Толку.

Во право си. Еве за 2 недели е Свети Ешли Јанг. Имам куќна слава на овој празник, па уште од сега те канам. :)
Какви две недели, касниш ти, кај мене сеа у недела е.
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 21:08 ---
Напатен си од него ко голем дел од другарчињата твои пошто најдобриот играч на најголемиот ривал не ви го лиже на вас и на вашата федерација, не ќути пред судиски одлуки и не му е страв да не си уништи репутација ако застане против некој клуб кој паразитски се храни од корупција и неправилни одлуки во нивна корист.

А и дупењето на 5 manure играчи во шеснаесетник во неговата дебитирачка сезона, тегнењето за коса на педерчето Рафаел, исмејувањето на црното циганче и 15те гола што досега во сезонава ги постигна сто посто имаат удел во омразата.

:pos:
Дали озбилно веруваш во шегите шо ги изнапиша?
Колку шо го ,,мразам'' Мичу или типот од Норвич шо ни дае убаво голче со глава сезонава, толку и Суарез. Зошто сами го ставате кај шо не му е место?
Или ако тргнеме по твојата логика, ако го мразам Суарез пошо е најдобар, ти го мразиш Јунајтед поради ...кхм,,,, кхм,,,,,. сам дополни си. :D

Да, да клуб кој паразитски се храни со корупција дрн-дрн од федерација чиј претседател е легенда на главниот ривал последниве две сезони. :cuc:

Да, сеа ќе добијам одговор чим пишуваш на темата го мразиш.
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 21:11 ---
И Ешли Јанг е наш играч па го хејтавме кога се служеше со такви потези. Ова да ви побиеме демек да беше наш ќе го сакавме :)

Се слагам со биафранецот на пример.
Не е битно, ама ако викате целта ги оправдува средствата поддржувајте ја таа кауза и кога одговара и не му одговара на вашиот тим. А не Манчестер кога победува да викате едно а сега Суарез кога против Мансфелд ви носи такви победи да викате вакви сте, искомплексирани, исфрустрирани, сте ја имале уплатено кладилница, шалови од Мансфелд и што не. Толку.
Тоа го викам и ја од преѓеска. Ни ми е битно шо праел Суарез, ни викам дека е сељак или педер или глумец, исто ми е кога Сандерленд или КПР ќе победат со нерегуларен гол или па Ливерпул, ама кога ќе ги снајде нив истото во директен дуел нормално ми е најмило. :D

Te прави среќен што го елиминравте еден Мансфилд со гол подарен ??

Факт е дека се случуваат грешки од судиите, тоа е фудбалот и така ќе биде во иднина се додека не се воведе некоја технологија која ќе ги мининмизира грешките, но фер е да се признае дека не било на фер начин остварена победата.

Во нашиот фан клуб уште од времето на Роналдо кога дајваше, па се до Нани и Јанг во последниов период имаше осуди кон нив, за нивната не фер игра, нешто што не е во случај со вас, зошто вие се гордеете што Суарез дајвал и не игра спортски. Тоа е разликата. Единствен проблем и во темата на ПЛ и овде е тоа што кога би имала некоја судиска одлука во полза на Јунајтед сите се палите, ама кога истата работа ќе се случи и кај вас не знаете како да се одбраните и фаќате со напади кон други. Како и секогаш, нападот е најдобра одбрана за некој кој не знае да се соочи со факт јбг. Никогаш не сум пишал за некоја судиска одлука во полза на некој наш ривал иако во последен период сведоци сме како Сити, а и Арсенал со пеналите досудени освојува поени. Судиски грешки имало и ќе има, но фер е да се признае тоа.

Моментот кога фанови на педерскиов клуб ќе почнат да попуваат за ферплеј :pos::pos:
Ахх добро познатиот ракомет на Суарез .
Човекот од некој навики тешко се одвикнува , а за тоа што фановите на лузерпул одма се креваат на востание во одбрана на својата геј икона тоа е друг муабет . Сепак тука ние што ќе кажеме не е битно но останува фактот дека човекот е таков во душата .. дно . Парадоксално е да се каже дека ова само на тоа ќе остане , допрва ќе почне со притисок англиската јавност и верувам дека низ нос има да му го извадат педерскиот потег , зашто сепак не е невин и не му е прв пат ваква глупост да направи .
Ти пријателе си потпросечно интелигентен. Најсериозно ти го велам ова. Уствари не знам ни зошто ти го велам не очекувам да ме сфатиш. Секако наведеново не важи ако имаш помалку од 6 години во што не верувам.......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom