- Член од
- 13 март 2011
- Мислења
- 1.939
- Поени од реакции
- 1.930
Колку сте напатени од Суарез тоа е неверојатно еј. Не за џабе ми се чудат сите кога ви викам да го мразите уште повеќе по секој негов даден гол, вие веќе сте го замразиле уште повеќе дур ја пишам...
Менаџерот на Менсфилд кој има повеќе мозок од сите вас тука: "Не се согласувам дека тој го направи тоа намерно, но бидејќи се работи за Луис Суарез тој веднаш е толкуван како таков."
- Чао лешинари, фатете му се сите на Ел Пистолеро! На сите мразачи што ви се падна паричката за Бадников ви посакувам таа да ви донесе уште поголема омраза кон нашиот најдобар играч, да не можете да дишете од гнев према него.
samo nesto da te prasam, zasto bi bile iskompleksirani od suarez?
da kazes deka sme iskompleksirani od aguero, ima logika, rival, dava mn golovi, dade resavacki gol za titula, mu pomaga mn na city
ama grdiot hrcak suarez nisto ni nema smeneto, eden gol koa izgubivte ni dae, united go tepa luzerpul kaj stasa, liverpoool ne ni e nikakov rival veke, malce poteska utakmica e so liverpul, derbi edino celzi & city
zasto bi bil iskompleksiran od nesto sto mi e seedno dali postoi ili ne i nisto ne mi menuva?