Pravnice
The Don
- Член од
- 15 ноември 2007
- Мислења
- 2.462
- Поени од реакции
- 1.433
Ахх добро познатиот ракомет на Суарез .
Човекот од некој навики тешко се одвикнува , а за тоа што фановите на лузерпул одма се креваат на востание во одбрана на својата геј икона тоа е друг муабет . Сепак тука ние што ќе кажеме не е битно но останува фактот дека човекот е таков во душата .. дно . Парадоксално е да се каже дека ова само на тоа ќе остане , допрва ќе почне со притисок англиската јавност и верувам дека низ нос има да му го извадат педерскиот потег , зашто сепак не е невин и не му е прв пат ваква глупост да направи .
Раката на Суарез е исто педерска како и дајвовите на јанг, исто педерска како и досудениот пенал баш на утакмицата со Ливерпул, кога едноставно падна. Кај беше тогаш некој од вашите да каже , нее пенал, свири гол аут???
Ако си спремен да кажеш за Суарез дека е лош, ондак дали истото ке го кажеш и за Валенсија во оваа ситуација?
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 20:11 ---
Зашо се ѓубре играчи тие што ги спомена, а и тимот им е ѓубриво. И затоа ние ги презираме.
јас не можам да ги поднесам таквите играчи, дали биле во некој клуб или во мојот омилен.
Ако го оправдаш Суарез за ова, го оправдуваш сето она што му го правеа на Пул низ историјата, за кое ние фрлавме клетви. very often.
Јас би постапил исто во оваа ситуација.
Еден тон судиски неправди против нас, губиме поени ко луди, јас ке се праам светец. Ако може да освоиме шо е можно поише поени со непостоечки пенали, голови со рака...

Да сме си признаеле дека Суарез бил педерче