FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Овој па гревов над мене гарант шал си купил од Менсфилд и навивал за нив цело време, па коа изгубија жал му било за дадените пари. Океј е сине, океј е, и ја иам дадено пари на лоши ствари. Имаше едно у еден кафич Хот-Шот се викаше пијалокот за 150 денари. Земавме да пробаме, коа ни го донесоа тоа такво мало, колку две чашки ракија, апла благо и неубаво со портокал од страна. Најневредно нешто на што сум дал пари... Такада легни на кревет и исплачи се убаво, ќе ти помине...

Ај сеа отворете ПЛ темата да се забавуваме убаво :)

А нели оти шалови од Мансфилд се продаваат на сите страни... :pos:

Овој па гревов над мене гарант шал си купил од Менсфилд и навивал за нив цело време, па коа изгубија жал му било за дадените пари. Океј е сине, океј е, и ја иам дадено пари на лоши ствари. Имаше едно у еден кафич Хот-Шот се викаше пијалокот за 150 денари. Земавме да пробаме, коа ни го донесоа тоа такво мало, колку две чашки ракија, апла благо и неубаво со портокал од страна. Најневредно нешто на што сум дал пари... Такада легни на кревет и исплачи се убаво, ќе ти помине...

Ај сеа отворете ПЛ темата да се забавуваме убаво :)
А оти не седнете тука и фино лепо си признаете оти Суарез е најголемото педерче во ПЛ? Сега знам дека ќе почнете право "вау вау сите го мразат ама он шиба голови и им ги затнува муцките", ама дека е најголемо педерче - е. И да, не го мразам, ич не ме боли за него. А и кажувам дека поседува големи фудбалски квалитети, дека е еден од најдобрите фудбалери во Англија, ама ипак мора да се каже и оти педерче е во душа.

И пак ќе кажам... Замислете вчера Манчестер да дадеше таков гол. На темава ќе имаше едно 15 страни повеќе.

А оти не седнете тука и фино лепо си признаете оти Суарез е најголемото педерче во ПЛ? Сега знам дека ќе почнете право "вау вау сите го мразат ама он шиба голови и им ги затнува муцките", ама дека е најголемо педерче - е. И да, не го мразам, ич не ме боли за него. А и кажувам дека поседува големи фудбалски квалитети, дека е еден од најдобрите фудбалери во Англија, ама ипак мора да се каже и оти педерче е во душа.

И пак ќе кажам... Замислете вчера Манчестер да дадеше таков гол. На темава ќе имаше едно 15 страни повеќе.
Нема фудбалер што би постпаил поинаку на местото на Суарез. Или ако беше играч од Манчестер ке бараше дасе поништи голот?
ма немој да ме јебеш бе....само изгравате вие жртви...

Лекција фудбал од Менсфилд за Пул и Роџерс.
Само еден тим од тие два заслужи да оди понатаму, а тоа е Менсфилд.
Суарез покажа и докажа дека е ѓубре од човек.
Rodgers out!
Over and out.
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 19:56 ---
Нема фудбалер што би постпаил поинаку на местото на Суарез. .

Клосе, Ди Канио, Фаулер, .... долга е листата на луѓе кои би рекле „не, ова не е гол, со рака играв“.

Другар, океј е, сите знаеме оти Суарез знае да биде расипан понекогаш, ама денеска дефинитивно не беше намерно ова, топката одбиена удри во неговата рака, а сигруно нема да очекуваме од Суарез да ја прекине играта и да признае оти играл со рака, или пак ако можел да ја тргни ќе ја тргни (како и 95% од другите играчи)
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 19:58 ---
Лекција фудбал од Менсфилд за Пул и Роџерс.
Само еден тим од тие два заслужи да оди понатаму, а тоа е Менсфилд.
Суарез покажа и докажа дека е ѓубре од човек.
Rodgers out!
Over and out.
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 19:56 ---

Клосе, Ди Канио, Фаулер, .... долга е листата на луѓе кои би рекле „не, ова не е гол, со рака играв“.
Е ептен долга листа е, од 3јца играчи, имало мал милион на играчи кои ќе се направат на будали (без разлика дали е игра со рака,глума или сл нешто)

Ја немам ништо против и оваа да ја догураме до 1000ка.

Е ептен долга листа е, од 3јца играчи, имало мал милион на играчи кои ќе се направат на будали (без разлика дали е игра со рака,глума или сл нешто)

Од тројца играчи? па ставив запирка бе брат, со указ дека е подолга, ама да не ги ставам сите. Ако сакаш, да направам топ 50?

Што се однесува на листата на играчи кои се ѓубре личности ко Суарез, истотака е долга.
Но, нив ги мразевме, ние Скаузерите, така?

Нема фудбалер што би постпаил поинаку на местото на Суарез. Или ако беше играч од Манчестер ке бараше дасе поништи голот?
ма немој да ме јебеш бе....само изгравате вие жртви...
Има фудбалери што постапуваат поинаку, верувај. И тотално си ми ја утнал поентата. Не изигравам јас жртва, ниту ние од Манчестер. Баш ние сме најнапаѓани во вакви ситуации. Кога и да (не) му се суди нешто на Манчестер оди почнуваат коментари "Ферги Асосиејшн (ФА), Да му умре фамилијата на судијата, Вива ел Минхен, бла бла бла". Пак ке кажам, ме заболе мене за Ливерпул и Суарез. Ама први сте кога на нас ќе ни судат нешто, па затоа сега не ми го бранете Суарез и признајте дека е најголемо педерче во ПЛ.

И да, не кажувам само за оваа стуација. Имало многу ситуации кога Суарез реагирал на педерски начин. И во Ливерпул и во Ајакс и за репрезентацијата. Затоа го кажувам ова. :)

Има фудбалери што постапуваат поинаку, верувај. И тотално си ми ја утнал поентата. Не изигравам јас жртва, ниту ние од Манчестер. Баш ние сме најнапаѓани во вакви ситуации. Кога и да (не) му се суди нешто на Манчестер оди почнуваат коментари "Ферги Асосиејшн (ФА), Да му умре фамилијата на судијата, Вива ел Минхен, бла бла бла". Пак ке кажам, ме заболе мене за Ливерпул и Суарез. Ама први сте кога на нас ќе ни судат нешто, па затоа сега не ми го бранете Суарез и признајте дека е најголемо педерче во ПЛ.

И да, не кажувам само за оваа стуација. Имало многу ситуации кога Суарез реагирал на педерски начин. И во Ливерпул и во Ајакс и за репрезентацијата. Затоа го кажувам ова. :)

Како тоа те заболе за Ливерпул а од уста не иг вадиш. мене на пример кур ме боли за Астон Вила, си ме видел да ги спомнувам?
Еве да речеме дајвовите на јанг се на исто рамниште педерски како Суарез.
Јас оправдувам и дајвање и се, фудбалери се со огромен притисок и сакаат и мораат да победуваат. Батали тоа фер плеј...

Ахх добро познатиот ракомет на Суарез .
Човекот од некој навики тешко се одвикнува , а за тоа што фановите на лузерпул одма се креваат на востание во одбрана на својата геј икона тоа е друг муабет . Сепак тука ние што ќе кажеме не е битно но останува фактот дека човекот е таков во душата .. дно . Парадоксално е да се каже дека ова само на тоа ќе остане , допрва ќе почне со притисок англиската јавност и верувам дека низ нос има да му го извадат педерскиот потег , зашто сепак не е невин и не му е прв пат ваква глупост да направи .

Од тројца играчи? па ставив запирка бе брат, со указ дека е подолга, ама да не ги ставам сите. Ако сакаш, да направам топ 50?

Што се однесува на листата на играчи кои се ѓубре личности ко Суарез, истотака е долга.
Нив сите ги мразат, ама Суарез не е до толку за мразење моментално, пошто годинава ретко,ретко прави "екцеси" а ова денеска не спаѓа во тоа, да ти кажам право до курца ако даде гол со рака, зошто на пример падна Валенсија против нас за пеналот, а не рече:стоп симулирав не беше пенал, или пак да му го признаеа голот на СУарез против Евертон....? Џабе е колку глумиш светец толку е полошо

А демек сите се лоши а ие скаузерите промовираме вистински вредности, бла бла бла...брат малку претеруваш со хејтот. Впрочем фаулер којшто ти го правиш светец ради некоја слична ситуација, ја шмркаше линијата на теренот. Како е па тоа скаузерски кажи ми? а Ди Канио е фашист по вокација, како воопшто можеш него да го ставаш во пост во кој браниш добри вредности?
Ливрпул играше денес колку што требаше.

Нив сите ги мразат, ама Суарез не е до толку за мразење моментално, пошто годинава ретко,ретко прави "екцеси" а ова денеска не спаѓа во тоа, да ти кажам право до курца ако даде гол со рака, зошто на пример падна Валенсија против нас за пеналот, а не рече:стоп симулирав не беше пенал, или пак да му го признаеа голот на СУарез против Евертон....? Џабе е колку глумиш светец толку е полошо

Зашо се ѓубре играчи тие што ги спомена, а и тимот им е ѓубриво. И затоа ние ги презираме.

јас не можам да ги поднесам таквите играчи, дали биле во некој клуб или во мојот омилен.

Ако го оправдаш Суарез за ова, го оправдуваш сето она што му го правеа на Пул низ историјата, за кое ние фрлавме клетви. very often.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom