А1 Македонија

Вака подесив, само од VIP техничка поддршка ми кажаа mmsc.vipoperator.COM.mk, што ми беше нелогично ама не работи ни со тоа ни без тоа. Не можам слика да пратам никаде преку нивниот интернет.

Можеш да праќаш слики?
Со закаснување, пред малку пробав и не ми ја прати сликата. Не сменив во xxxxxx.com.mk. Ти успеа некако? Или им се јави на шупциве?

Со закаснување, пред малку пробав и не ми ја прати сликата. Не сменив во xxxxxx.com.mk. Ти успеа некако? Или им се јави на шупциве?

Пред некој месец можев да праќам слики со истиве сетинзи, сега не можам. Мислев да не се други сетинзи, им се јавив, истиве ми ги кажаа и истиве ги имаат на нет поставено...

Ccc znaci nisto nema od telefoni da doplatam treba 2000 za tipo ili pa 3000 za nikakvion droid xl. A mi istekuva dogovor sledniot mesec, mislite da cekam ke gi vratat u normala cenite?

Ccc znaci nisto nema od telefoni da doplatam treba 2000 za tipo ili pa 3000 za nikakvion droid xl. A mi istekuva dogovor sledniot mesec, mislite da cekam ke gi vratat u normala cenite?
Мислам да си потпишеш договор у T-Mobile, најевтини телефони, најдобра понуда, најстабилна мрежа.

Цените и изборот се такви какви што се...никакви.
Мој совет е да си бараш половен телефон од познати луѓе бидејќи у ВИП се прескапи.

Не верувам да ги намалат цените на телефоните. Од мене совет е купи си некој подобар со кредитна картичка само да не е Tipo или Droid XL затоа што не вредат за тие пари.
Од T-Mobile ако земаш мора да имаш најмалку 6 месечен договор за да ти го дадат на 3 или 6 рати.
Освен Desire C, Blackberry, ZTE Grand, Galaxy Mini 2, Optimus L3 немаат ништо ефтино на промо 499 ден.
Или некој половен за 50-100 евра.

Ништо нема да доплаќам за телефон и тоа е тоа. Имам лг п500 и л3,типо ми се да не речам исти а треба пари да давам

Согласно законската обврска на ВИП достави ги своите лични податоци. Регистрирај се со СМС на 140150 или на www.vip.mk/registracija. За регистрација преку СМС одговори со 1 на ова порака ако бројот го користи физичко лице итн.

Мора ова да го пополнам ? Да не има шанси да ми го блокираат бројот ако не пополнам случајно..

znaci ova vip operatorot se za nikade ,,, aktiviram usluga koga nekoj/a ke mi zvone so skrien broj kaj mene da go pokazuva koj broj mi zvoni ,,, nema nikakvo izvestuvanje za toa koj mi zvoni niti nisto . samo mi zemaa 300 denari usluga nikakva i ssea ke cekam od vip tehnicki nekoj tamu da vidat so e rabotata ( cekam veke 1 nedela ) imal li nekoj vakvo iskustvo kako moeto dzabe aktivacija na usluga koga nema veza ,da plati usluga za skrien broj i da ne mu bide se kako so treba . da ti se pluknam vo vipot :cuc:

Прашањево ќе оди во темите за сите 3 оператори.

Кога може да се изврши префрлање на пост-пејд број од еден во друг оператор?

Или преформулирано: дали префрлувањето на пост-пејд број е можно само кога истекува тековниот договор со операторот чии услуги ги користите или пак може во било кој период од договорот?

Мислам дека е доволно јасно прашањето... :-)

Прашањево ќе оди во темите за сите 3 оператори.

Кога може да се изврши префрлање на пост-пејд број од еден во друг оператор?

Или преформулирано: дали префрлувањето на пост-пејд број е можно само кога истекува тековниот договор со операторот чии услуги ги користите или пак може во било кој период од договорот?

Мислам дека е доволно јасно прашањето... :-)
Pa normalno deka koga ke ti zavrsi ili pred da zavrsi. Moe mislenje e toa. Ako gresam, "ne mi skokajte na glava".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom