Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mnogu sum skepticna koga e vo prasanje zivot na druga planeta ,vonzemjani ili sustesta vo razlicni oblici.Veruvam samo vo ona sto ke go vidam i site tie teorii na Ajnstajn deka postolele nekoisi paralelni svetovi mi se samo fikcii i pretpostavki! Vonzemjani ne postojat ,nitu pak bilo kakvi drugi cudni ,malecki ,zeleni ,sustestva so golemi glavi i neznam sto uste (naucna fantastika).Veruvam vo OVDE i SEGA ,ama bukvalno ne veruvam vo nisto drugo ! ! !
Мистериозно џуџе брутално убиено во едно село.
Истражувачите кои работат на случајот "Alionshenka the Alien" дојдоа до сензационален заклучок – мистериозното суштество не умрело од студ. Они веруваат дека е убиено, зошто открија фрактури на черепот. Мистериозното џуџе е пронајдено во близина на градот Kyshtym на подрачјето Chelyabinsk. Stanislav Samoshkin има објавено аутопсија на телото во локалната болница. Он е првиот кој што тврди дека не станува збор за човечко суштество. “Човечкиот череп се состои од шест коски, додека черепот на ова суштество има четири коски”, изјавил Samoshkin.![]()
Ne se sporam so faktot deka postojat poveke univerzumi...znaci da se razbereme, ne vikam deka ne postojat uslovi za zivot na druga planeta ama ednostavno ne veruvam vo drugi postoecki zivi sustestva i toa ne me pravi ogranicena ili zastarena vo razmisluvanjata ,a ti slobodno bidi si "open minded" ,samo glej da ne zabegas ,ok?Убаво што веруваш во овде и сега,сите ние веруваме,ама не е лошо малце да отвориш очи и да видиш дека постои и нешто друго освен ние што сме на оваа планета. Мора да бидеш малце по "Open minded" пошо има снимки каде што во Мексико прелетува летечка чинија. И да нема снимки,дај бе човече,размисли малце... На толку многу планети,во повеќе универзуми (докажано е научно дека постојат повеке универзуми) сакаш да ми кажеш дека никаде нема услови за живот??? Е па глупаво е да мислиш така...
a zs da si komplicirame zivot....ako znajme deka ima vonzemjani ke ni e strav vaka bar mirni sme hehehe
p.s. spored mene dr planeta so zivot nema...ne vervam deka postojat "paralelni svetovi"
Не мора да има паралелен свет, за да има живот на друго место. Колку зрнца песок има на сите плажи во светот, толку ѕвезди има во вселената. Ние се наоѓаме само околу едно зрнце песок, а има ............. многу.
100% сум сигурен дека вонземјани не постојат
Te molam objasni mi !?
Inaku od 10 000 000 000 galaksii i 10x 10 000 000 000 planeti , samo na nasata da ima zivot ?!
I don't thing so !!:uvo: