Вонземјани, НЛО...

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.734 79,1%
  • Не

Гласови: 458 20,9%

• Вкупно гласачи
    2.192
Член од
23 септември 2007
Мислења
61
Поени од реакции
0
a zs da si komplicirame zivot....ako znajme deka ima vonzemjani ke ni e strav vaka bar mirni sme hehehe
p.s. spored mene dr planeta so zivot nema...ne vervam deka postojat "paralelni svetovi"

Член од
20 септември 2007
Мислења
50
Поени од реакции
0
Mnogu sum skepticna koga e vo prasanje zivot na druga planeta ,vonzemjani ili sustesta vo razlicni oblici.Veruvam samo vo ona sto ke go vidam i site tie teorii na Ajnstajn deka postolele nekoisi paralelni svetovi mi se samo fikcii i pretpostavki! Vonzemjani ne postojat ,nitu pak bilo kakvi drugi cudni ,malecki ,zeleni ,sustestva so golemi glavi i neznam sto uste (naucna fantastika).Veruvam vo OVDE i SEGA ,ama bukvalno ne veruvam vo nisto drugo ! ! !

Член од
11 септември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
10
Mnogu sum skepticna koga e vo prasanje zivot na druga planeta ,vonzemjani ili sustesta vo razlicni oblici.Veruvam samo vo ona sto ke go vidam i site tie teorii na Ajnstajn deka postolele nekoisi paralelni svetovi mi se samo fikcii i pretpostavki! Vonzemjani ne postojat ,nitu pak bilo kakvi drugi cudni ,malecki ,zeleni ,sustestva so golemi glavi i neznam sto uste (naucna fantastika).Veruvam vo OVDE i SEGA ,ama bukvalno ne veruvam vo nisto drugo ! ! !
Убаво што веруваш во овде и сега,сите ние веруваме,ама не е лошо малце да отвориш очи и да видиш дека постои и нешто друго освен ние што сме на оваа планета. Мора да бидеш малце по "Open minded" пошо има снимки каде што во Мексико прелетува летечка чинија. И да нема снимки,дај бе човече,размисли малце... На толку многу планети,во повеќе универзуми (докажано е научно дека постојат повеке универзуми) сакаш да ми кажеш дека никаде нема услови за живот??? Е па глупаво е да мислиш така...

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Според мене има некои кои на друго место во ова бесконечно пространство наречено универзум кои се многу попаметни од нас...сепак секојдневни се гледањата и сретнувањата со НЛО од тие тврдења 1% да се точни дека виделе НЛО тогаш пак има сомнежи. Ќе ви пастирам по една статија за НЛО секој ден па вие коментирај те ја :)

Мистериозно џуџе брутално убиено во едно село.

Истражувачите кои работат на случајот "Alionshenka the Alien" дојдоа до сензационален заклучок – мистериозното суштество не умрело од студ. Они веруваат дека е убиено, зошто открија фрактури на черепот. Мистериозното џуџе е пронајдено во близина на градот Kyshtym на подрачјето Chelyabinsk. Stanislav Samoshkin има објавено аутопсија на телото во локалната болница. Он е првиот кој што тврди дека не станува збор за човечко суштество. “Човечкиот череп се состои од шест коски, додека черепот на ова суштество има четири коски”, изјавил Samoshkin.

Член од
20 септември 2007
Мислења
50
Поени од реакции
0
Убаво што веруваш во овде и сега,сите ние веруваме,ама не е лошо малце да отвориш очи и да видиш дека постои и нешто друго освен ние што сме на оваа планета. Мора да бидеш малце по "Open minded" пошо има снимки каде што во Мексико прелетува летечка чинија. И да нема снимки,дај бе човече,размисли малце... На толку многу планети,во повеќе универзуми (докажано е научно дека постојат повеке универзуми) сакаш да ми кажеш дека никаде нема услови за живот??? Е па глупаво е да мислиш така...
Ne se sporam so faktot deka postojat poveke univerzumi...znaci da se razbereme, ne vikam deka ne postojat uslovi za zivot na druga planeta ama ednostavno ne veruvam vo drugi postoecki zivi sustestva i toa ne me pravi ogranicena ili zastarena vo razmisluvanjata ,a ti slobodno bidi si "open minded" ,samo glej da ne zabegas ,ok?:tapp:

Член од
24 август 2007
Мислења
761
Поени од реакции
15
a zs da si komplicirame zivot....ako znajme deka ima vonzemjani ke ni e strav vaka bar mirni sme hehehe
p.s. spored mene dr planeta so zivot nema...ne vervam deka postojat "paralelni svetovi"
Не мора да има паралелен свет, за да има живот на друго место. Колку зрнца песок има на сите плажи во светот, толку ѕвезди има во вселената. Ние се наоѓаме само околу едно зрнце песок, а има ............. многу.

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Дали сме жртви на вонземјанини?

Вистина запишана во потсвеста
Паранормални и духовни аспекти во блиски средби со алиените од летечките чинии, денес се мета на многубројни научни истражувања. Иако не оставаат материјални докази, жртвите на вонземјаите под хипноза откриваат драматични искуства кои се граничат со фантастика!
Последните години во САД голем број научници истражуваат речиси неверојатен феномен: искуства на луѓе кои имале “блиски средби од трет вид”. Со помош на хипноза, кај пациентите се оживуваат сеќавањата на средбите со вонземјани кои доаѓаат од некаде, од вселена или од нам непознати просторно- временски димензии.

Сензационална книга
“Многу кои се сомневаат дека биле грабнати, имале средба со вонземјаните, доаѓаат во мојата ординација, каде по пат на хипноза им помагам во оживување на сеќавањата потиснати некаде длабоко во потсвеста”, вели Др. Едит Фиоре, едена од најпознатите американски хипнотерапеути, автор на бестселерот “Средби”, книга која содржи фантастични сведочења на луѓе кои биле под најразлични околности жртви на вонземјани.

Едит Фиоре е психолог со вонредна професионалност во својата професија. Со хипноза почнала да се занимава случајно пред триесетина години. На еден викенд –семинар за хипноза, организаран во Биг Суру 1973 та година, таа прв пат доживеала да биде хипнотизирана и некого да хипнотизира. Од тогаш наваму се занимава со хипнотерапија и научни истражувања во кои вонземјаните се центар на внимание. Во таа област стекнала углед и слава.
Др Фиоре е една од ретките терапевти и своите своите сознанија и искуства ги разменува со останатите научници. Всушност тоа била и главна причина да ја објави сензационалната книга “Средби”, во која убедливо докажува дека вонземјаните се дел од нашата стварност.
Покрај возбудливи сеќавања на драматични средби, во книгата детално е објаснета техниката на распознавање одредени назнаки кои упатуваат на потенцијални жртви на драматичните средби, а во закључокот на книгата се наведува листа на организации имиња на сите научни истражувачи и хипнотерапевти во Америка, кои може да им помогнат на жртвите .

Десет најчести симптоми
Др Фиоре верува дека на оваа планета има голем број луѓе кои имале “средби од трет вид”, но поради извонредната способност на алиените, на тоа не можат да се сетат. Истражувајќи го овој феномен, Др Фиоре успеала да дојде до невероватни сознанија - вонземјаните се присутни меѓу нас и постојано прават експерименти на Земјата!

Поради тоа таа ги повикува сите читатели да ги проверат своите сеќавања и да проверат дали евентуално биле жртви на “загонетни настани”. При тоа таа нуди прецизни инструкции и десет најчести знаци кои упатуваат дека некои доживеал “средба од трет вид”:

-неспособност за рачунање на времето,
-ноќни кошмари или сонови во кои се јавуваат вонземјани или НЛО,
-пореметување на спиењето,
-будење со необични чувствства во телото,
-појава на мистериозни белези по телото,
-чувство дека некој постојано ве набљудува или комуницира со вас,
-ако повеќепати сте виделе НЛО,
-неодредени сеќавања на блиски средби со алиените,
-необјаснето излечени болести,
-реакција со страв и возбудување на само споменување на НЛО и вонземјани.

Член од
23 септември 2007
Мислења
61
Поени од реакции
0
Не мора да има паралелен свет, за да има живот на друго место. Колку зрнца песок има на сите плажи во светот, толку ѕвезди има во вселената. Ние се наоѓаме само околу едно зрнце песок, а има ............. многу.
se slozvam! Sepak toa sto pisav bese mislenje...dosea vistinski dokaz na videlina ne ilzegol za da imame pricina da sme malce sigrni deka ne sme sami....a pretpostavkite i vervuvanjata se drug slucaj....koj znae moze navistina ima zivot nadvor od zemjava, moze navistina moze da se patuva niz dimenziite moze ima nekoj so veke e siguren za sevo ova....se moze ama dodeka ne se dokazi vo javnost jas ne ke vervam hehe :helou: :helou: :wink:

Worminkle UniversitY
Член од
27 септември 2007
Мислења
161
Поени од реакции
0
многу гопем простор таа вселената мора да се најди некој и нешто некаде паметно ко нас.

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
Па да вселената е премногу голема така да и јас мислам дека има и други т.е дека не сме сами:):star:

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
Верувам и те како дека не сме само ние на Земјава еднинствени живи суштества во целава вселена...

е сега НЛО не сум видела :) но може и имало навистина нешто од тоа еве и имаше мн полемики и кај нас и дури по медиумиоте се кажуваше а на вести баш имам гледано мн луге кажувајки и опшувајки еден понаков вид на суштеста всел.бродови и сл сега дали е точно или не немам краен став но сепак од секогас ме заинтригирувала оваа тема и мислам дека постојат може не толку напреден свет но сепак жив ! Се зачудив сао инфор, за Марс дек аима вода па ете и тоа е некој патоказ дека е сем само ние :)

Kajgana Shop

На врв Bottom