Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
здраво народе, жалам шо каснам, ама морав да уплатам со трк оти станав покасно (пијана работа :D).
за денес
реал м. 1 фудбал
барса 1 кошарка
алба 1 кошарка
коеф е 1,518, а уплатив 1560 ден. добивката е 2368 ден.

пошто барса веќе почна (зато трчав до кладилница), ако некој ме следи можи да ја смени со ливерпул 2 и ќе добие и поголем коефициент.
позз
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 12:16 ---

има некои правила кога се игра овој систем
1.никогаш не се уплаќаат 2 тикета во ист ден, без разлика колку ти се сигурни утакмиците!
2.НЕМОЈ ДА ЛАКОМИШ! и не играј по секоја цена.
3.системот се игра 10 дена и со коеф од 1,44 се стига до околу 33000 денари, а со околу 1,5 е 58000 плус минус. е сега рачунај дека немора да играш секој ден, туку секој 2 или 3 ден, за 1 месец имаш една екстра плата.
4.да ги играв тие од нба ќе паднев ;) зато правило бр.1
позз
dalas me zaeba za 21k na dva tiketa, bruk lopez na eden tiket za 11k za 1 poen ne mi go dade, i D.Lee na eden tiket za 12k.... uzasna vecer!

Не играм такви премали коеф, на претешки утакмици. Затоа јас ГГ и :rolleyes:
Се молат Парма или Палермо да дат уште еден гол.
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 16:42 ---
Thanks ;)

Не се премали, ги имав х-1 на едно ливче, а гол и 3+ на друго.
Ако падне уште еден гол на Реал-Сосиедад, и Барса тепа вечер, може да кажам дека само Фиорентина ми го стави на едно ливче за 21 000

Од сега, наместо да играм фаворити, ке ги играм да киксаат.

barcelona - espanyol X2 @ 5
mora nekad da kiksne barsa, a ova e derbi, moze da se proba

Ајде реал примајте давајте гол и да ве заокружам и уште барселона ке остане

Барселона - Еспањол Х2
Наполи - Рома 1&3+
Лејкерс - Денвер 1

Ајде реал примајте давајте гол и да ве заокружам и уште барселона ке остане
Ете примија, ГГ3+ ја имав, сега ми останува уште Мајорка 1Х, дали да ја штитам некако или?...Оти едното ливче ми е секако добитно, за 500, а ова со Мајорка го чекам за 470.

Ете примија, ГГ3+ ја имав, сега ми останува уште Мајорка 1Х, дали да ја штитам некако или?...Оти едното ливче ми е секако добитно, за 500, а ова со Мајорка го чекам за 470.
Мене уште барселона ми остана гг и 3+ за 1300 ден.

Како што ја следам работата последните неколку кола грција е новиот бразил/италија....
дечките озбилно си сванале работата со кризата па изгледа стакат на лесен начин да се извадат од неа :pos:

од 12 утакмици 3чки 2-1/1-2.... треба некој начин да смислам да извадам некој денар, па и ја нешто арно да видам од нив :pipi:

Како што ја следам работата последните неколку кола грција е новиот бразил/италија....
дечките озбилно си сванале работата со кризата па изгледа стакат на лесен начин да се извадат од неа :pos:

од 12 утакмици 3чки 2-1/1-2.... треба некој начин да смислам да извадам некој денар, па и ја нешто арно да видам од нив :pipi:

Системче, или секоја посебно уплаќање.
24 комбинации по 500 денари, ти требаат 200 Е.
Со 3 излезени прелази, 45 000 во џеб, а чисти 33к

Има некој што типува на bet365 нека ми пише во приватна порака итно ми е!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom