даРаботи денеска Спорт-Лајф ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
даРаботи денеска Спорт-Лајф ?
здраво народе, жалам шо каснам, ама морав да уплатам со трк оти станав покасно (пијана работа).
за денес
реал м. 1 фудбал
барса 1 кошарка
алба 1 кошарка
коеф е 1,518, а уплатив 1560 ден. добивката е 2368 ден.
пошто барса веќе почна (зато трчав до кладилница), ако некој ме следи можи да ја смени со ливерпул 2 и ќе добие и поголем коефициент.
позз
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 12:16 ---
има некои правила кога се игра овој систем
1.никогаш не се уплаќаат 2 тикета во ист ден, без разлика колку ти се сигурни утакмиците!
2.НЕМОЈ ДА ЛАКОМИШ! и не играј по секоја цена.
3.системот се игра 10 дена и со коеф од 1,44 се стига до околу 33000 денари, а со околу 1,5 е 58000 плус минус. е сега рачунај дека немора да играш секој ден, туку секој 2 или 3 ден, за 1 месец имаш една екстра плата.
4.да ги играв тие од нба ќе падневзато правило бр.1
позз
Минимална? Да речеме на 50 ден?Арсенал 5+
Ливерпул 5+
Реал 5+
Рома 5+
Фиорентина 5+
2/5
ОН Ирвинг 22.5+
Ти реков дека Јануари е гаден месец за типување ме мрзи да го барам постот.Точно 1. и 2.Поради немањето дисциплина јас од тие причини си го прокоцкав ќарот изминативе 2-3 недели. Имам изгледа уште фурни леб за јадење. За денеска, појма немам шо да изиграм. Се мислам за денеска за Парма-Палермо 2-4 1.45 и Џенова-Болоња 2-4 исто 1.45 то и Свонси-Арсенал Х2 1.29 Мислев да ги играм италјанските 2+ ама се решавам за 2-4 гола пошто не верувам дека може да влезат 5+, мада со мојов баксуз може и Сонцето утре од запад да изгрее
и за Арсенал не верувам дека може да изгубат.
2.7 прават коеф.
Вчера ја препишав Рочдејл од тебе и само таа ме заеба. Денес ваљда нема пак
Фиорентина 1&3+ 1.75
На 50 минимална е околу 500 а максимална 850.Минимална? Да речеме на 50 ден?
Тешко дека е така, пошто за Реал 5+ ти е 2.00 и Рома 2.30, значи 4.60 ти е мин. коеф х 5 денари комбинација, ако е на 50 ден. значи минимална е 23 денари, а не 500На 50 минимална е околу 500 а максимална 850.
и мене само таа ме пукна во цел ден само на неа паднавВчера ја препишав Рочдејл од тебе и само таа ме заеба. Денес ваљда нема пакИдам дабл Фиорентина 1и3+ и Арсенал г.г.3+
не ми се верува 1.15 коефициент ме бута и тоа у последна минута![]()
![]()
Реал 2.75Тешко дека е така, пошто за Реал 5+ ти е 2.00 и Рома 2.30, значи 4.60 ти е мин. коеф х 5 денари комбинација, ако е на 50 ден. значи минимална е 23 денари, а не 500![]()
Луѓе која е најдобра кладилница за онлајн?
Не бе не е местена,таман работа ...