Вонземјани, НЛО...

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.734 79,1%
  • Не

Гласови: 458 20,9%

• Вкупно гласачи
    2.192

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
МЕне не ми се верува дека е ова вистинито од една проста причина, тешко дека некој нема да се уплаши ако нло-ото лета толку ниско над тебе а ти да си снимас како нисто да не е

Член од
4 февруари 2007
Мислења
328
Поени од реакции
8
врска немат клипов. монтажа вкрај. вервам дек постоет вонземјани и нло али клипов врска си немат. никогаш не летет олку ниско и олку бавно ако си заприметил.

едит: и колкава шанса имат во моментот, тука да имат чоек со камера и да бидит спремен да ги снимит.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Postoi zivot na drugi planeti.Nema sansi da sme samo nie.E sea dali ne gledaat ili ne,nemam pojma ali ke bide i toa kaj i da e.

T

tino097

Гостин
врска немат клипов. монтажа вкрај. вервам дек постоет вонземјани и нло али клипов врска си немат. никогаш не летет олку ниско и олку бавно ако си заприметил.

едит: и колкава шанса имат во моментот, тука да имат чоек со камера и да бидит спремен да ги снимит.
локацијата хаити, демек плажа нешто, ова она претходно ги снимала децата кај шо се капат :)
и плус оти да не летаат толку ниско, а и немора да значи дека се од вонземско потекло. Многу личат на описот на леталата кои ги опишува еден бивш пилот на една емисија на Дискавери сајанс

Бејко

unregistered user
Член од
14 ноември 2005
Мислења
222
Поени од реакции
1
јас пак ќе речам: поголема е веројатноста човек да налета на добар халуциноген отколку некоја цивилизација да еволуира до тој степен за да не пронајди баш нас и да се замара со нашите идиотштини.

S

Stef Bachatero

Гостин
Дека има вонземјани има шансите да ги најдеш се големи ако ја имаме технологијата што е потребна.Но дека не посетиле нема никаков доказ.

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Дека има вонземјани има шансите да ги најдеш се големи ако ја имаме технологијата што е потребна.Но дека не посетиле нема никаков доказ.
Докази имаш еден КУП.

Smasher

Професионален молер
Член од
27 јуни 2007
Мислења
811
Поени од реакции
9
Живот и надвор од Биосферата на земјата постои.
Сепак нема цврсти докази дека сме се сретнале со некој хуманоиден облик. Оние белине што ги даваа на некои докуменртарни и што има слики на интернет има добри шанси да се генетски деформирани модификации на човекот (експерименти) или монтажи. Во главно досега НЛО-ата испаѓа дека биле шпиунски авиони, халуцинации, лаги, монтажи или одредени природни појави (пр електричен полнеж во форма на огнена топка [вид на гром]). Има само многу мал број појави кои што остануваат мистерија. Сепак можеби е и поинаку не велам не...

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Чув дека имало Марсовци и на форумов.
Не се смеј мил Торчо.Постојат Марсовци од други галаксии.

Зелените Марсовци своевремено живееле во хармонија со сините марсовци.Се додека сините марсовци не ја измислиле модата и не почнале да се облекуваат подобро од зелените Марсовци.Овие,љубоморни на нивната новонастаната минорност,им објавиле војна на сините Марсовци,во која поради метросексуалноста како нова мода во синоМарсовскиот свет,победиле и ги протерале од марс.Така,сините марсовци населиле многу други галаксии.

Затоа,драг Торчо,мисли пред да почнеш да исмеваш нешто.

Член од
26 април 2007
Мислења
73
Поени од реакции
3
Posle Vtorata Svetska Vojna pronajdeni se vonzemjani vo Amerika koi se poniski od nas i so pogolema glava i bez vlakna .Nekoi mislat deka toa ne e vistina no jas veruvam vo toa...Covekot kako homosapiens koristi samo 10% od svojot mozok i so tek na vreme se pomalce vlakna ima na sebe,dodeka pak homoerektusot prvobitniot covek koristel samo 2% od svojot mozok i imal mnogu poveke vlakna na sebe...Vo Kina i ima crtezi stari poveke iljadi godini so raketi i takvi gluposti koi gi nemalo vo toa vreme...Pa mislam deka imame nekakva povrzanost so vonzemjanite .Samo zamislete go covekot vo idnina koj ke koristi 100% od svojot mozok i bez vlakna... Iskreno mene me lazat mornici od taa pomisla.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Не се смеј мил Торчо.Постојат Марсовци од други галаксии.
Со должна почит, ама се изнатреска глупости. Марсовците кога би постоеле, на Марс би живееле, како што ние Земјаните на Земјата живееме.

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Со должна почит, ама се изнатреска глупости. Марсовците кога би постоеле, на Марс би живееле, како што ние Земјаните на Земјата живееме.
Ама и ти по малку е е**ш работата

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Дрвце,прочитај го остатокот од постот и свати ја иронијата.

Kajgana Shop

На врв Bottom