Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
овој МОРА да се донесе. то е иднината на клубот за наредните 10-15 години минимум.

Според мене ...... џабе ќе биде трансферот , со оглед на тоа што Реина е сеуште во тимот.
А таков голман не е за на клупа.

Во случај на заминување на Реина, тогаш би било одлично..... вака не.

Одамна помина времето кога голманите се ротираа на голот.
Сега голман од резервната клупа може да добие шанса едино во случај на некоја повреда на првиот голман.
Затоа не гледам причина да се инвестира во Батленд со Реина во тимот.
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 13:50 ---
Може некој да каже од каде читате шпекулации во врска со Ливерпул? Бидејки досега имам видено доста постирани работи кои немаат блага врска со Ливерпул. :X3:

Ова ти е добар генератор за клупски вести....

http://sulia.com/

Логирај се со Фб акаунтот или било како.... и додај го Ливерпул во Favorites !

Според мене ...... џабе ќе биде трансферот , со оглед на тоа што Реина е сеуште во тимот.
А таков голман не е за на клупа.

Во случај на заминување на Реина, тогаш би било одлично..... вака не.

Одамна помина времето кога голманите се ротираа на голот.
Сега голман од резервната клупа може да добие шанса едино во случај на некоја повреда на првиот голман.
Затоа не гледам причина да се инвестира во Батленд со Реина во тимот.
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 13:50 ---

Ова ти е добар генератор за клупски вести....

http://sulia.com/

Логирај се со Фб акаунтот или било како.... и додај го Ливерпул во Favorites !

So ogled na toa deka Englezite imaat dupki od golmani, ne bi rizikuval.

So ogled na toa deka Englezite imaat dupki od golmani, ne bi rizikuval.
Харт дупката :P Нема везе од која националност е, битно Батленд е топ. А мене баш ми се допаѓа тоа што е од домашно првенство и сепак е квалитетен. Затоа повеќе сакам он него Тер-Штеген или кој друг ли беше таму шпекулиран едно време...

Пишуваат глупости и овие одвреме навреме :pipi:. Не се баш на нивоу.

Тие не ги пишуваат тие ги генерираат сите вести поврзани за Ливерпул.... од форуми па се до официјалната страна!
Добар е генераторот... само “малку“ изгледа несередено!

Тие не ги пишуваат тие ги генерираат сите вести поврзани за Ливерпул.... од форуми па се до официјалната страна!
Добар е генераторот... само “малку“ изгледа несередено!

Se logirav ama ne mozam da se snajdam. Daj malku pomos :D
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 14:05 ---
Хар дупката :P Нема везе од која националност е, битно Батленд е топ. А мене баш ми се допаѓа тоа што е од домашно првенство и сепак е квалитетен. Затоа повеќе сакам он него Тер-Штеген или кој друг ли беше таму шпекулиран едно време...

Samo edna dobra sezona na Hart, lanskata. Godinava e pod prosek. Nego, daj mi drug standardno dobar angliski golman :)

Samo edna dobra sezona na Hart, lanskata. Godinava e pod prosek. Nego, daj mi drug standardno dobar angliski golman :)
Ее како не. У последниве неколку утакмици Харт му опадна формата, досега е стално константен. Инаку, Џон Ради :P

Se logirav ama ne mozam da se snajdam. Daj malku pomos :D
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 14:05 ---

Во срч пиши... Liverpool FC....ама баш вака ФЦ.
После кликаш на каналот па го додаваш во омилени!
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 14:09 ---
Ее како не. У последниве неколку утакмици Харт му опадна формата, досега е стално константен. Инаку, Џон Ради :P

Kонстантен ?
А кого би го заменил ?

Или грешка те сватив?

Kонстантен ?
А кого би го заменил ?

Или грешка те сватив?
Константен како константно на добро ниво и кога он ти е на голот сигурен си дека нема да те разочара никад.

Константен како константно на добро ниво и кога он ти е на голот сигурен си дека нема да те разочара никад.

Не би се согласил....
Ја би рекол спортивно.... неговата форма варира и те како!
Башка тоа што прима идиотски голови.

Не би се согласил....
Ја би рекол спортивно.... неговата форма варира и те како!
Башка тоа што прима идиотски голови.
Оваа сезона му опадна формата, да. Али како и да е сепак е топ голман, лани 1-1 коа изигравме не ми се веруваше што гледам, какви све топки не фати.

Како и да е, не е битно ова уопште. Не сметам дека националноста може да биде фактор дали некој голман е добар или не. Тоа најмалце влијае на играчите на таа позиција.

Оваа сезона му опадна формата, да. Али како и да е сепак е топ голман, лани 1-1 коа изигравме не ми се веруваше што гледам, какви све топки не фати.

Како и да е, не е битно ова уопште. Не сметам дека националноста може да биде фактор дали некој голман е добар или не. Тоа најмалце влијае на играчите на таа позиција.

Нормално дека националнота не е битен фактор... но сепак има влијание!

Во секој случај... во овој момент додека е Реина во клубот од голман нема потреба, па било тоа и Харт!

Ja so onie poljanka na muzej idam so triplus pak.
Vie kako sakate.
Ali ke staam i samo pobeda na Liverpool. Kolku da ne bide ic, ako ne bide triplus i resat da go stedat malion klub :D :D :D

Кај виде некој да спомне Десен Бек бре.....
Розо.... пак си јадел некои мутави печурки?
Очигледно бев ироничен и алудирав на трансферот на Коатес-Мирин. Дајте Џонсон да го позајмиме и да купиме нов десен бек....:facepalm: Ах бе деца бе :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom