Канал 5 само менуваат програма!

не се замарам со туркиш серии,
ако пуштам глас да слушам,населбава и три околни села ќе знаат што гледам и затоа не слушам,
само гледам о тоа се повеќе овде,а сега чекам и гледам кога ќе излезете од водата,да бидам тука да не пропуштам нешто.
(За радознали-види слика-аватар ли се вика по ваше)

Ах А1 ахххх. Претераја со серииве, има ли некоја салам ТВ во Македонија? По 100 серии. Ај што има серии, ама нека нема и репризи од сите бе :place:

Вести
Серија
Серија
Серија
Вести
Реклама 15 мин.
Серија.

ТВ Едо да даваше понова програма, ќе беше најдобра телевизија за мене :) Иако иам сателитска, ретко има таков канал каде даваат холивудски филмови без притоа да не бутнат некоја турска серија успат (и Нова ТВ и РТЛ телевизија со турски почнаа, али сепак даваат по некој филм)

ТВ Едо да даваше понова програма, ќе беше најдобра телевизија за мене :) Иако иам сателитска, ретко има таков канал каде даваат холивудски филмови без притоа да не бутнат некоја турска серија успат (и Нова ТВ и РТЛ телевизија со турски почнаа, али сепак даваат по некој филм)
Едо вика дека ТВ Едо е добра.. Seems legit.

Канал 5=Pink Srbija, бутаат триста серии и после ги прекинуваат бидејќи немаат празни термини кога да ги емитуваат.

па уште некој гледа на канал5??? толку се неорганизирани, несредени......
а на канал5+ кој пат да пуштам само репризи од серии даваат и реприза на Здраво македонијо со милена и роберт што играла сабајлето на канал5........
на сител башка прича. цел ден даваат репризи од турскине серии, после кон 17 до 19 има индиски и од 20.00 повторно на сцена ОСМАН до 00.00.
после кон 01.00 пак ги даваат репризите од завчера, малку балкан бенд и чат пат Лила со се или нешто (се ова репризи фала богу). :tapp:
се е упропастено............

Едо вика дека ТВ Едо е добра.. Seems legit.

Хахаха сакав и ја истото да го кажам. Не е до името, не сум до толку удрен шо ти е :D Објективно гледано само они пуштаат поинтересен и поинаков програм него другиве серии, али само што е ептен застарен, а со тоа и неквалитетен :)

Серијата која го потресе балканот. Приказна со трогателен почеток но среќен крај. Нај гледаната серија на балканот од сега и во Македонија.

Ја викале А С У !

Серијата која го потресе балканот. Приказна со трогателен почеток но среќен крај. Нај гледаната серија на балканот од сега и во Македонија.

Ја викале А С У !

:facepalm::facepalm::facepalm:.....:гомце:

Ја викале А С У !

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Незнам кој канал мислам дека беше канал 5 беше ама видов реклама за филм „Мојсеј“ недела и понеделник и беше гордо испишано „Со Македонска Синхронизација“ :гомце: После ова ги бришам сите Македонски канали освен може МРТ поради спортот го бива друго е срање.

Опни им тужба. Или жали се до Здружение на потрошувачи и Совет за радиодифузија. Тежок скандал е ова, не смее да се заташка.

Да се само Канал 5 ... кажи ми македнски медиум кој се држи до програмата? Ја би го кажал истото за МТВ непродолжувањето на The big ban theory ... а од канал 5 ми недостига Како ја запознав мајка ви и Измамници , а не турскиве серии

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom