Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде поточно? Ај ако можеш закачи линк од http://maps.google.comВо Ченто почнаа да копаат за Оптика
Од влезот на ченто, т.е. надвожнјакот па го поминаа Агро Сервис. Не сум видел до каде стигнале. Татко ми вика дека иделе ептен брзо. Е сега незнам дали ќе копаат и на споредните улички или само главната. Кај мене тешко да дојдатКаде поточно? Ај ако можеш закачи линк од http://maps.google.com
На која улица си ти? Јас сум на Палмиро,може ќе се спуштат надоле во брзо време,штом се кај агро сервисОд влезот на ченто, т.е. надвожнјакот па го поминаа Агро Сервис. Не сум видел до каде стигнале. Татко ми вика дека иделе ептен брзо. Е сега незнам дали ќе копаат и на споредните улички или само главната. Кај мене тешко да дојдат![]()
Јас сум на Сречко ПужалкаНа која улица си ти? Јас сум на Палмиро,може ќе се спуштат надоле во брзо време,штом се кај агро сервис![]()
Мислам дека нема никаква процедура само ќе те префрлат и ќе го средат новиот договор они.Корисник сум на Call & Surf Basic стариот од 15 GB и поднесов online барање за миграција во новиот Call & Surf Start со 300 GB. Прашањето ми е дали се потребни посебни процедури и потписи, и отприлика за колку време го активираат пакетот, бидејќи сепак сум постоечки корисник ?
Aко се јавиш немат да может да ти помогнет. Ретерирај го со игла од позади рутерот, така ќе се ресетира све и мислам и тој пасворт.Сум си го заборавил пасфордот за да се пуштам тука 192.168.178.1 И сеа како да го сменам ели како да се пушта без да ни се јавам на тие во t-home. помагајте
Бидејќи од 1 јануари мрежата од телефонски жици не е повеќе во екслузивно користење на Македонски телеком, истата се враќа на државата и ќе мора да плаќаат закуп, така да секаде каде што до сега имаат инсталирано оптички кабел по автоматизам ќе ве префрлат на таа технологија. Значи доколку кај вас има таква можност ќе бидете префрлени на тоа, но без продолжување на договор или менување на пакет без ваша желба, односно ќе останете на истиот пакет/договор.
Затоа и беше цело ова брзање последниве 2 години, со инсталирање на оптички кабли и менување на централи од дигитални во VoIP.
Треба да ги замараш малку, али штом ти се нафатиле за нет секако имаш техничка можност. Еве јас на пример за глупава миграција на пакет чекам веќе 3-4 дена, такви се едноставно.Едно прашање, колку од прилика се чека да дојдат и да ти намсетат нет. Имам кабел се, само да пуштат нет ги чекам скоро месец дена :S