- Член од
- 19 март 2012
- Мислења
- 304
- Поени од реакции
- 375
И оптиката нешто им заебава изглеа проблем имаат![]()
Само јас?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И оптиката нешто им заебава изглеа проблем имаат![]()
Само јас?![]()
И оптиката нешто им заебава изглеа проблем имаат
Јас од вчера иам оптик пичеше до кај 10 саат после тоа тиња (изглеа малер сум ја ставив оптик и на сите ви го заебав )Оптика имам. Од вчера вечер е вака.![]()
pa nesto deneska razgovarav so tie od 0800 i toj taka mi rece, bidejki pocnaa kaj mene da stavat optika ali mi rekoa deka ke treba da cekam okolu 3 meseci dodeka pocne da funkcioniraPotvrdena informacija ili ja izvadi od corapi?
![]()
Поставија оптички кабел на улицата или почнаа веќе нешто друго? Кај мене на улица ставија кабел уште на крајот на јуни и еве до денес ниту една зграда или куќа немаат чепнато.pa nesto deneska razgovarav so tie od 0800 i toj taka mi rece, bidejki pocnaa kaj mene da stavat optika ali mi rekoa deka ke treba da cekam okolu 3 meseci dodeka pocne da funkcionira![]()
штом е само за оптика не ме интересираpa nesto deneska razgovarav so tie od 0800 i toj taka mi rece, bidejki pocnaa kaj mene da stavat optika ali mi rekoa deka ke treba da cekam okolu 3 meseci dodeka pocne da funkcionirai go prasuvav za cenite mi vika aj od nova godina ke ima novi paketi za optika, pa sega ako laze on lazam i jas
pocnaa vo zgradata da kopaat i veke ima staveno kabliПоставија оптички кабел на улицата или почнаа веќе нешто друго? Кај мене на улица ставија кабел уште на крајот на јуни и еве до денес ниту една зграда или куќа немаат чепнато.![]()