Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
2374141435.png

Само јас? :confused:
И оптиката нешто им заебава изглеа проблем имаат

Potvrdena informacija ili ja izvadi od corapi?
:)
pa nesto deneska razgovarav so tie od 0800 i toj taka mi rece, bidejki pocnaa kaj mene da stavat optika ali mi rekoa deka ke treba da cekam okolu 3 meseci dodeka pocne da funkcionira :( i go prasuvav za cenite mi vika aj od nova godina ke ima novi paketi za optika, pa sega ako laze on lazam i jas

pa nesto deneska razgovarav so tie od 0800 i toj taka mi rece, bidejki pocnaa kaj mene da stavat optika ali mi rekoa deka ke treba da cekam okolu 3 meseci dodeka pocne da funkcionira :(
Поставија оптички кабел на улицата или почнаа веќе нешто друго? Кај мене на улица ставија кабел уште на крајот на јуни и еве до денес ниту една зграда или куќа немаат чепнато. :mad:

pa nesto deneska razgovarav so tie od 0800 i toj taka mi rece, bidejki pocnaa kaj mene da stavat optika ali mi rekoa deka ke treba da cekam okolu 3 meseci dodeka pocne da funkcionira :( i go prasuvav za cenite mi vika aj od nova godina ke ima novi paketi za optika, pa sega ako laze on lazam i jas
штом е само за оптика не ме интересира :)

Поставија оптички кабел на улицата или почнаа веќе нешто друго? Кај мене на улица ставија кабел уште на крајот на јуни и еве до денес ниту една зграда или куќа немаат чепнато. :mad:
pocnaa vo zgradata da kopaat i veke ima staveno kabli

дали ви е фејсбук желка на рандом моменти, по неколку пати на ден?

2392550885.png

за мене ова е доволно... секогаш може да биде и боље али ОК е...

Ако има нови пакети топ, бидејќи сакам да мигрирам на овај 3 Max Optic Start од 600GB, се чудев денес сум направил 100GB интернетов спор, абе тиња, тоа јас да сум бил уште на пакетот од 60GB. Неинформираност што ти прави значи, у пм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom