Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
article-2256073-16BA34CD000005DC-995_634x327.jpg

Инаку , нз за вас - ама мислам дека одвратнава крофна , пак ќе му дава приоритет на Торес пред Ба ....Spainiards :/

Се враќа човекот кој ќе ја сврти сезонава на добро - Џуси „муси мадр ин д пуси“ Бенајун

^Е дури сега дефинитивно Њукасл ќе отпаднат. :ROFLMAO:

Да не ја запна како стока, туку само да пласираше, сите овие разговори овде, немаше да ги има на форумот.
Много си прав, дечко е тоталан промашај, според мене оваа изгубена утакмица е на негова душа како и финалето во Јапан, како и многу други, и после неми е јасно како може некои членови да пишуваат како тој се оправил имал 7 гола дадено :/

Кога сме кај Торес ...
Тој потфрли во секоја смисла на зборот . Факт е дека се радуваме на еден добар потег на утакмица и дај Боже гол , вклучувајќи и мене . Мислам дека нема нормален човек што ќе каже дека Торес добро игра се снајде или исплати. Човекот се изгуби од старт , а повременава подобра игра што ја гледаме е само тешење .Зошто златниот е платен 50 милиончиња , за тие пари да кине мрежи , да дава голови , и да го вади Челзи од срање ако е потребно . Го сакав во Челзи , фан сум на Торес ама стварно ме иритира и жал ми паѓа . Повеќе од било кој сакав да успее во Челзи но за тоа нема ни време ни верба . Овој трансфер се покажа како грешка на голема жалост на сите нас .Челзи е гигант , огромни пари се даваат за него кои не се исплатуваат ама никако . Тоа сите го сфативме освен управата со газда Роман :unsure:
Спасот е да се донесе добар напаѓач ете Ба супер трансфер ќе биде ама ни треба бомба , инсистирам на Фалкао мислам е најсоодветен . Ќе видиме уште колку трпение имаме за Торес ...

"Торес е најголема мизерија што мои очи виделе у фудбал." - Ѓорѓе Балашевиќ.
"Управата под итно да им понуди договор на Лампард и на Ешли да не дојдам и да им ебам мамето на сите по ред"-Пауло Коелјо

"Управата под итно да им понуди договор на Лампард и на Ешли да не дојдам и да им ебам мамето на сите по ред"-Пауло Коелјо

Изјавата е у стил на Амди Бајрам. :D

Аи аи аи, гледам тука ругање, шта ти ја знам, кога тепавме со бетер игра од оваа например Норвич и Евертон тогаш сите ги величеа, сега барем изгубивме несреќно и поради Торес кој незнае гол од 2 метра да даде, а како му успева голман да погоди секоја чест, инаку според мене ги надигравме во секој сегмент, само што ова е фудбал и мора да се пребродат и овие мечеви каде што противничка екипа од 2 шута на гол ти дава гол и тепа, и Манчестер и Барселона и Реал и сите губат слични утакмици, затоа што ова што го гледате е фудбал и затоа е и толку популарен...
Инаку Челси има само еден проблем а тоа е Торес( немање на друг напаѓач) и кој кур Лукаку е уште во ВБА?!?!?!?
Што сме надиграле бе пријателе?
Во заби не ставија цела утакмица. Еден сакат Нелсен не им даде на Торес и Марин (кои очигледно и овие се сакати такоџе) да писнат цела утакмица, скоро и да не видов да добијат дуел. Од 20тина корнери, 18 можеби беа расчистени од играчи на кпр. За одбраната скоро и нема потреба да се збори пошто нели примивме гол, кој патем, да бранеше Чех па и не сум сигурен дека ќе влезеше. Мозес прво полувреме скоро не го видов со топка, најверојатно пошто се форсира Марин незнам.

Мата и Хазард и да влезеа порано мислам дека немаше ништо да сменат. Целокупното издание беше бледо, уште од стартот на второ полувреме се виде дека се задоволни и со бод.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom