Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Како што кажав претходно го почнувам системот од денеска:
WIGAN-MANCHESTER UTD Tip 2
TOTTENHAM-READING Tip 1
Коефициент 2.09
Уплата 500
Добивка 1045
Е па со среќа да си ги трошиш парите и да ти се множат. Гледаш, е така се игра :) Само да имаш добар осет во бирањето утакмици.

Јас ги фатив Питерборо-Барнсли ГГ и Сити 1&3+, ја чекам уште Челзи утре 1, 750 ден. со 200 уплата, па да почне со убаво годинава :D
Нешто ќе предложите за утре?

Моментот кога го чекаш уште Лопез и води со 0-3 во првиот сет, сервис и 40 0 и во моментов губи 6-4 3-0, каков опран сељак, местач неубав.

Ајде сега магијава од темава да ја пробаме, новогодишно дали ќе тргне :

Лопез, победи бре. :sneaky:

Остај тој на таков коеф ја пишал ам еден тиквар ја пушти 3+ за 10000 .. на 1.60 коеф да ставиш 10000 требит будала да си .

Па и не баш ако игра со памет.

Со 16 000, на добар натпревар, во кој што има добри изгледи да паднат голчиња, (арсенал на гости дефинитивно не е еден од нив), 10 000 денари за 3+(1.60), враќаш сопствените парички, со 3000 на 4+(2.60)=9200+. 5+(5.40) за уште 3000 носи чисти 25 000 денари.
Ова го практикува другар мој, и знам зеде многу пари на Сити-Јунајтед.

ЕЕЕЕ еден постар човек шо беше залетан, вика пиши ми ја Арсенал 2&Т22+ за 10 000. Ах, си викам колку попаметно можеше да изиграш денеска со тие пари, ама тоа е.

ON
Челзи утре 1&2+прво@2,65 или 1&4+@2,65
Остај тој на таков коеф ја пишал ам еден тиквар ја пушти 3+ за 10000 .. на 1.60 коеф да ставиш 10000 требит будала да си .

друже и јас исто ја имав арсенал 2ка на 5000 ( со манчестер сврзана )
но верувај дека на тај `тикварот` тие пари му се токму од спортската....
поарно ќе пуштам еден тикет кој прави 2 квота на поголем влог отколку да правам 10 тикети со по 100 коеф кој имат 1% шанса да излезат.....
сум играл многу.... сум играл и многу тикети на маклу пари а голем коеф., а сум играл и многу тикети на голем влог а мали пари....
верувај ми многу подобро е да ставеш 2-3 коеф. на поголем влог отколку да `фрлаш` секој ден за џабе....

`тикварот` утре пак ќе стави некоја утакмица на 10к и голема е веројатноста дека ќе фати и ќе си врати 70-80% од изгубените пари... тој тиквар просечно фаќа 4-5/7 дена во неделата и е многу поголем ќар од кладилниците од тебе

против кладилница да играш неможе.... со 30 денари 300к не можеш да земеш па и цел живот да играш.....

Е па со среќа да си ги трошиш парите и да ти се множат. Гледаш, е така се игра :) Само да имаш добар осет во бирањето утакмици.

Јас ги фатив Питерборо-Барнсли ГГ и Сити 1&3+, ја чекам уште Челзи утре 1, 750 ден. со 200 уплата, па да почне со убаво годинава :D
Нешто ќе предложите за утре?
Јас ке ти пишам за утре што ке играм па ако ти се допадне препиши нешто :)

Иначе сакав да прашам-Сакам да уплатам натпревар со тип 1 и Тим 1 2+ е сега овој комбиниран тип го нема во билтенот, а ако го пишам 1&Тим1 2+ ке ми се рачуна како двојна шанса или има некаде за овој тип коефициент?

Иначе сакав да прашам-Сакам да уплатам натпревар со тип 1 и Тим 1 2+ е сега овој комбиниран тип го нема во билтенот, а ако го пишам 1&Тим1 2+ ке ми се рачуна како двојна шанса или има некаде за овој тип коефициент?

во моцарт сигурно го имаш тој тип ..... во спортлајф го немаш, за другите кладилници не знам

друже и јас исто ја имав арсенал 2ка на 5000 ( со манчестер сврзана )
но верувај дека на тај `тикварот` тие пари му се токму од спортската....
поарно ќе пуштам еден тикет кој прави 2 квота на поголем влог отколку да правам 10 тикети со по 100 коеф кој имат 1% шанса да излезат.....
сум играл многу.... сум играл и многу тикети на маклу пари а голем коеф., а сум играл и многу тикети на голем влог а мали пари....
верувај ми многу подобро е да ставеш 2-3 коеф. на поголем влог отколку да `фрлаш` секој ден за џабе....

`тикварот` утре пак ќе стави некоја утакмица на 10к и голема е веројатноста дека ќе фати и ќе си врати 70-80% од изгубените пари... тој тиквар просечно фаќа 4-5/7 дена во неделата и е многу поголем ќар од кладилниците од тебе

против кладилница да играш неможе.... со 30 денари 300к не можеш да земеш па и цел живот да играш.....
Знам дека му се од тоа .. иначе и јас не форсирам мн утакмици макс 4 утакмици или по 2-3 на тикет .. а иначе со 30 денари правам едно викендашко со 10-12 утакмици за 200-300.000 :D

Челзи - 1 3+ (1.75)
Њукасл - Евертон ГГ (1.60)
Абердин - Данди ГГ ( 1.70)
Aрброат - Еаст Фајф ГГ (1.60)

Коеф- 8.00

Тури, Земи!

И ги смисли? Само да те предупредам, полека, оти системот не е 100%-ен и не е во ред одма после првата добивка да се залетуваш, на пример да пишиш 2 ливчиња со по 500 ден. :D

И ги смисли? Само да те предупредам, полека, оти системот не е 100%-ен и не е во ред одма после првата добивка да се залетуваш, на пример да пишиш 2 ливчиња со по 500 ден. :D
За денес се мислам да го играм Челзи 1-1&3+ за 500 денари, инаку секој ден ке играм само по 1 лишче од уплата 500 денари и максимум 2 утакмици колку да се направи 2 коефициент :)(y)

За денес се мислам да го играм Челзи 1-1&3+ за 500 денари, инаку секој ден ке играм само по 1 лишче од уплата 500 денари и максимум 2 утакмици колку да се направи 2 коефициент :)(y)
Е така (y), мада јас не би ризикувал толку на преочигледна утакмица, оти таквите гнасни екипи како КПР знаат да се разиграат баш кога најмалку се очекува. Ти држам среќа, и јас ја чекам само уште Челзи чиста 1, ми беше заедно со Питерборо ГГ и Сити 1&3+ на 200 ден. Не знам за денеска дали да искомбинирам нешто или да си го чекам само Челзи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom