Фан Клуб: Челзи

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Штета што не доби шанса Стариџ сите знаете поради која причина.:facepalm:Изгледа трансферов со Ба кај и да е ќе биде готов , мене не ми смета да дојде , но тоа пак да не биде пречка на пример на лето да се тргне по Фалкао.

Рамче број два :pos:

Член од
3 декември 2011
Мислења
112
Поени од реакции
145
Нека дојде Ба ама Фалкао си е Фалкао ... (y)

Муабетот за легендите http://tocka.mk/2/84142/neunistliviot-zaneti-i-slednata-godina-ke-igra-za-inter На 40 години не го пуштаат и после одма го земаат за спортски директор . Респект !!! Вака се чуваат легенди и вака се третираат нека види Абрамович .
Стариџ беше супер само што себичеше тоа го мразев кај него , со среќа нека му е можеше да не биде Ливерпул туку Сити , Јунајтед од ова Ливерпул е може најдобра опција .

H

HoT IcE

Гостин
Значи Ба е прво засилување за Челзи зимава. За мене одличен трансфер за 7м, нема подобро решение.
Сега да се доведе уште еден ЦБ оти Луиз го сакам на средина, многу е подобар во средина, и многу се поопасни.
На Стариџ нека му е со среќа, кај нас освои нешто што во Ливерпул ќе го има само во белезите на Роџерс и најубавиот сон :icon_mrgr:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Интересното е што двајцава браќа својата фудбалска кариера ја имаат почнато во Челзи :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Значи Ба е прво засилување за Челзи зимава. За мене одличен трансфер за 7м, нема подобро решение.
Сега да се доведе уште еден ЦБ оти Луиз го сакам на средина, многу е подобар во средина, и многу се поопасни.
На Стариџ нека му е со среќа, кај нас освои нешто што во Ливерпул ќе го има само во белезите на Роџерс и најубавиот сон :icon_mrgr:
Na Ba kolencata kje mu otidat vo aut a Staridz kaj nas kje kreva miki maus kupovi, k*r mu puca :)

Член од
3 декември 2011
Мислења
112
Поени од реакции
145
Дечки да помогнеме и ние некако да ги зачуваме легендите во клубот можеби ќе помогне, еден лајк ништо не ве чини . Кој колку може на фејсбук или на форумиве да собере што повеќе луѓе , постирајте ја нека се рашири . За некого ќе биде глупост но на друг начин ме можеме да влијаеме , бар ние во Македонија .

http://www.facebook.com/pages/Petition-to-keep-legendary-Frank-John-and-Ashley-at-Stamford-Bridge/504819986225530

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Gary Jacob @garyjacob
NUFC Demba Ba agrees terms with #CFC but deals has just hit snag over dishing out of the agents fee

H

HoT IcE

Гостин
Gary Jacob @garyjacob
NUFC Demba Ba agrees terms with #CFC but deals has just hit snag over dishing out of the agents fee
Тоа е за претходниот обид да се купи Ба. Сега кој ги ебе агентите, со Њукасл се договори Челзи, уделот на агентите во зделката е минимален сега и само формалности го делат од трасфер, еве га прочитав дека утре ќе биде на лекарски прегледи.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
Chelsea team v QPR: Turnbull; Azpilicueta, Cahill, Ivanovic, Bertrand, D Luiz, Lampard; Moses, Oscar, Marin, Torres. #CFC
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 19:52 ---
Само да не се покажат како премногу измени.

H

HoT IcE

Гостин
Време е КПР да победи хахахха:icon_lol: Се шалам, и ја исто се надам, немој да биде превише изменет состав па да го јадеме од најголемата брука во ПЛ.

Kajgana Shop

На врв Bottom