Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.667
Поени од реакции
59.764
Немам изгледано ништо за да дадам коментар, ќе видиме кој растурил и каде. Лани Тилда беше закон во We Need To Talk About Kevin па никој не ја зеде во предвид. Мене ми текна да ги побарам коефициентите откако прочитав критики. А во критиките има вакви мислења:
- Ане ја расплака цела сала (пошто Јонзе не бил таму да им расипе просек)
- Дајте и ги сите награди на Ане.
- Ане ги фрли во сенка сите.

Итн итн...

Ти викам, прашање на време е. :)
--- надополнето: 31 декември 2012 во 21:53 ---
Srcee во моментов има уште 10 страни за читање од темава :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Немам изгледано ништо за да дадам коментар, ќе видиме кој растурил и каде. Лани Тилда беше закон во We Need To Talk About Kevin па никој не ја зеде во предвид. Мене ми текна да ги побарам коефициентите откако прочитав критики. А во критиките има вакви мислења:
- Ане ја расплака цела сала (пошто Јонзе не бил таму да им расипе просек)
- Дајте и ги сите награди на Ане.
- Ане ги фрли во сенка сите.

Итн итн...

Ти викам, прашање на време е. :)
--- надополнето: 31 декември 2012 во 21:53 ---
Srcee во моментов има уште 10 страни за читање од темава :)
Хахах лајковите ме издаваат а? :D
--- надополнето: 31 декември 2012 во 22:07 ---
Абе Анон озбилен е со турскава серија или трола?

И за членот кој бараше филмови во судница - My cousin Vinny. Многу кул филмче.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Абе дискутирајте си за мене и бурни пред/во новава година :D
Ќе пукам ако ја укинат... уствари нема да пукам, ќе барам да ми напраат преводи, веќе ги имам симнато скоро сите епизоди што се снимени. Ама немет превод и џабе ... или да научам турски :D
Епизодата оригинал трае околу 100 минути а нашиве даваат околу 60тина минути епизода... нашиве се до 125 епизода, што во оригинал значи тоа е 73 епизода, а на турската телевизија се до 95 негде дадени. Што значи нашиве каснат 22 оригинал епизоди, односно назад сме (сум-_-) 2 месеци.

Не ве интересира ама сте запнале -_-.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Абе дискутирајте си за мене и бурни пред/во новава година :D
Ќе пукам ако ја укинат... уствари нема да пукам, ќе барам да ми напраат преводи, веќе ги имам симнато скоро сите епизоди што се снимени. Ама немет превод и џабе ... или да научам турски :D
Епизодата оригинал трае околу 100 минути а нашиве даваат околу 60тина минути епизода... нашиве се до 125 епизода, што во оригинал значи тоа е 73 епизода, а на турската телевизија се до 95 негде дадени. Што значи нашиве каснат 22 оригинал епизоди, односно назад сме (сум-_-) 2 месеци.

Не ве интересира ама сте запнале -_-.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Интересна работа, седнав да барам интервјуа со Даниел Деј Луис. Како да барате непостоечка личност, толку тешко можете да го најдете на интервју тоа чудо едно. Башка не бил ни гостин во Inside The Actors Studio, барем јас не можам да го најдам во епизодите.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.699
Поени од реакции
34.230
Интересна работа, седнав да барам интервјуа со Даниел Деј Луис. Како да барате непостоечка личност, толку тешко можете да го најдете на интервју тоа чудо едно. Башка не бил ни гостин во Inside The Actors Studio, барем јас не можам да го најдам во епизодите.
Премногу слични вкусови имаме понекад, Даниел ми е у топ3 актери, ме мрзи да се цитирам пред појманемамколку време за да излезам кул. Соработката со Jim Sheridan кине, in the name of the father, my left foot.. филмишта. There will be blood не треба ни спомнување, башка колку е способен за трансформација.. еднсотавно - актериште!

Инаку не верувам дека се смета за потценет актер. Си е таму каде што заслужува. :) А за интервјуата појма немам. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom