Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.786
- Поени од реакции
- 18.540
И овде едно поздравче:
Прегледај го приврзокот 55469
Aии каде бе со тој коефициент пред Маги Смит? ама ајде, јасно ми е looking good - auto win

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И овде едно поздравче:
Прегледај го приврзокот 55469

Anne Hathaway е Audrey Hepburn на нашето време.Aии каде бе со тој коефициент пред Маги Смит? ама ајде, јасно ми е looking good - auto win![]()

Сосема ја дистанцирам бурни времиња од американските серии.Нормално дека нема да ти е, критериумот ти е на високо ниво по Бурни Времиња.![]()
Анон Зет Домазет мислам подобра бешe,признајСосема ја дистанцирам бурни времиња од американските серии.
Нивото ми беше walking dead.

Anne Hathaway е Audrey Hepburn на нашето време.
Io knows that, прашање на време е кога другите ќе укапираат![]()

Немам изгледано ништо за да дадам коментар, ќе видиме кој растурил и каде. Лани Тилда беше закон во We Need To Talk About Kevin па никој не ја зеде во предвид. Мене ми текна да ги побарам коефициентите откако прочитав критики. А во критиките има вакви мислења:
- Ане ја расплака цела сала (пошто Јонзе не бил таму да им расипе просек)
- Дајте и ги сите награди на Ане.
- Ане ги фрли во сенка сите.
Итн итн...
Ти викам, прашање на време е.
--- надополнето: 31 декември 2012 во 21:53 ---
Srcee во моментов има уште 10 страни за читање од темава![]()

Абе дискутирајте си за мене и бурни пред/во новава година
Ќе пукам ако ја укинат... уствари нема да пукам, ќе барам да ми напраат преводи, веќе ги имам симнато скоро сите епизоди што се снимени. Ама немет превод и џабе ... или да научам турски
Епизодата оригинал трае околу 100 минути а нашиве даваат околу 60тина минути епизода... нашиве се до 125 епизода, што во оригинал значи тоа е 73 епизода, а на турската телевизија се до 95 негде дадени. Што значи нашиве каснат 22 оригинал епизоди, односно назад сме (сум-_-) 2 месеци.
Не ве интересира ама сте запнале -_-.