- Член од
- 10 мај 2009
- Мислења
- 89
- Поени од реакции
- 16
E konecno posle tolku setanje po prodavnici,i gledanje po internet i forumi ,sporeduvanje karakteristiki i razni funkcii si zedov vcera Panasonic TX-L32E5E od Tehnomarket.Televizoro e full hd,Ips panel led smart 150Hz backlight.Ima DVB-t,DVB-c 4xhdmi,2xUSB itn.Isto taka cita sd karticki so mi se sviga i ima isto edna rabota mozebi ne e tolku bitna i presudna no mene mi znaci.Ima mnogu dobar dizajn,i isto zabelezav deka koga se raboti za panasonic mnogu ne skrzavi.Za razlika od nekoi drugi proizvoditeli se prepoznava odma metalno stabilno leziste i ne e samo eftina plastika.I so e najvazno ima mnogu cista slika slika so jak kontrast 2000000:1.Nema proble ni za dnevno ni za nokno gledanje.
--- надополнето: 29 декември 2012 во 16:07 ---
i uste nesto .Gi sporeduvav vo prodavnicata priblizno televizori od ista klasa so slicni karakteristiki.Panasonic imase najcista slika ,pa posle LG,a Philips nemase vrska.
--- надополнето: 29 декември 2012 во 16:07 ---
i uste nesto .Gi sporeduvav vo prodavnicata priblizno televizori od ista klasa so slicni karakteristiki.Panasonic imase najcista slika ,pa posle LG,a Philips nemase vrska.