NBA 2K13

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Имам еден проблем,ја инсталирав играта ја пуштив и сеа идам таму ок и ми бара цд кеј.Решение?

па потешка шо не ја направија. фаќат скок противничкиот тим, ја додека се вратам во одбрана, овие сто пати ми закуцат. а и играчите не трчат туку се влечат ко со патерици да се. ниту знам дека се куца, ниту цепелин. first impression (n)

па потешка шо не ја направија. фаќат скок противничкиот тим, ја додека се вратам во одбрана, овие сто пати ми закуцат. а и играчите не трчат туку се влечат ко со патерици да се. ниту знам дека се куца, ниту цепелин. first impression (n)
Druze igrata e vo red samo treba da gi naviknes kontrolite :)

Druze igrata e vo red samo treba da gi naviknes kontrolite :)

јас за 12ката викав, дека тешко се игра во одбрана, тешко да чуваш играч. на оваа па како воопшто да немаш одбрана, играат си ку*-ташак со мојава одбрана, и индивидуално и тимски. крене играч накај кошот овие бегат од него ко попарени, и лесни поени. научив барем цепелин дека се прави, а за куцањето па да му се сневиди како на 12ката шо не ставија исто. мораше покомплицирано да биде изгледа. додека трчаш во контра мора уште еднаш да притиснеш спринт пред рекетот за да закуца :tapp: ништо позитивно не ми остави оваа игра досега, едноставно е :гомце:

Е како не, играва е најдобрата NBA направена досега.

ј, а за куцањето па да му се сневиди како на 12ката шо не ставија исто. мораше покомплицирано да биде изгледа. додека трчаш во контра мора уште еднаш да притиснеш спринт пред рекетот за да закуца :tapp: ништо позитивно не ми остави оваа игра досега, едноставно е :гомце:

lol no.

Куцањето е исто, трчање и шут. Трчаш накај рекетот и стискаш шут. Сеа сигурно не можеш со Лук Волтон да забиеш, треба играчот да има барем 65 dunk па да забие.

За да ја простудираш одбраната ти требаат минимум 20-30 утакмици. Тешко е јесте, али затоа е и предизвик играта, има многу елементи шо увек можеш да ги учиш. И ја имам уште проблем со скокот под мој кош. Ме утепуваат со поени од втора шанса и офанзивни скокови...

Е како не, играва е најдобрата NBA направена досега.

Не најдобрата НБА, туку играва е најдобрата спортска симулација направена досега. :D

lol no.

Куцањето е исто, трчање и шут. Трчаш накај рекетот и стискаш шут. Сеа сигурно не можеш со Лук Волтон да забиеш, треба играчот да има барем 65 dunk па да забие.

За да ја простудираш одбраната ти требаат минимум 20-30 утакмици. Тешко е јесте, али затоа е и предизвик играта, има многу елементи шо увек можеш да ги учиш. И ја имам уште проблем со скокот под мој кош. Ме утепуваат со поени од втора шанса и офанзивни скокови...

не е исто. трчам во контра со Леброн и стигнувам пред рекетот и овој прави скокшут (значи не Лук Волтон, не Билапс, не Рондо, туку Леброн). мислев дека е исто со куцањето како со 12ката, ама не е. треба додека држиш спринт, кога ќе си некаде пред рекетот, да притиснеш уште еднаш на спринт, да задржеш и тогаш на копчето на шут, за да забие. пробував 10 пати според старата опција за куцање, џабе. според вас можда е најдобра оваа новата, ама според мене 12ката е сто пати боље

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom