- Член од
- 20 мај 2011
- Мислења
- 126
- Поени од реакции
- 52
Neznam na tastatura ... vlezi vo kontrolite i vidi koe kopce na tastaturata go zamenuva LT na joystick ...нене.. тастатура
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Neznam na tastatura ... vlezi vo kontrolite i vidi koe kopce na tastaturata go zamenuva LT na joystick ...нене.. тастатура
Pred da ti pobara cd key ja stavas li datata na ragjanje ?Имам еден проблем,ја инсталирав играта ја пуштив и сеа идам таму ок и ми бара цд кеј.Решение?
ДаPred da ti pobara cd key ja stavas li datata na ragjanje ?
Стави обичен датум пошто ја немаш оргиналката и стави година 2012 и терај
Stavi 1.1.2012
Druze igrata e vo red samo treba da gi naviknes kontroliteпа потешка шо не ја направија. фаќат скок противничкиот тим, ја додека се вратам во одбрана, овие сто пати ми закуцат. а и играчите не трчат туку се влечат ко со патерици да се. ниту знам дека се куца, ниту цепелин. first impression![]()
Druze igrata e vo red samo treba da gi naviknes kontrolite![]()
Како се прави цепелин ?
ј, а за куцањето па да му се сневиди како на 12ката шо не ставија исто. мораше покомплицирано да биде изгледа. додека трчаш во контра мора уште еднаш да притиснеш спринт пред рекетот за да закуцаништо позитивно не ми остави оваа игра досега, едноставно е
![]()
Е како не, играва е најдобрата NBA направена досега.
lol no.
Куцањето е исто, трчање и шут. Трчаш накај рекетот и стискаш шут. Сеа сигурно не можеш со Лук Волтон да забиеш, треба играчот да има барем 65 dunk па да забие.
За да ја простудираш одбраната ти требаат минимум 20-30 утакмици. Тешко е јесте, али затоа е и предизвик играта, има многу елементи шо увек можеш да ги учиш. И ја имам уште проблем со скокот под мој кош. Ме утепуваат со поени од втора шанса и офанзивни скокови...