Нови игри

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Far Cry 3, едноставно предобра игра, верувам дека нема да ми досади, има доста интересантни мисии(една слична како во ГТА кога им ја палиш дрогата) а и споредни мисии со освојување терени, фантастично.
Колку ми беше досадно тоа напаѓањето на чекпоинти во двојката...а во тројката, се со ќеф играм. Една од најдобрите игри годинава.

Полека играм, сите споредни мисии пробвам да ги вршам, да соберам се што можам...досега е супер, се надевам дека го задржува темпото и натаму.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
Ајдеее нели дечкоти играше само o_O
леле бе ќе се отрујам
400 мислења имаш и до пред ова ниту едно не ти е пишано во ОВОЈ подфорум и постира госпожа анфем и после 20 минути ете го твоето мислење
ќе се самозапалам од твојата мизерност
мада и ја сум мизерен што ова го "истражував" ама осеќав дека си нешто вакво и морав да проверам, ме копкаше јбг
:facepalm:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
леле бе ќе се отрујам
400 мислења имаш и до пред ова ниту едно не ти е пишано во ОВОЈ подфорум и постира госпожа анфем и после 20 минути ете го твоето мислење
мада и ја сум мизерен што ова го "истражував" ама осеќав дека си нешто вакво и морав да проверам, ме копкаше јбг
Zborese za temata vo vrska so lubovta, se zalea zenive deka mazive stalno im gejmale I problemite vo vrskata radi gejmanje.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
леле бе ќе се отрујам
Добро двајцата сме мизерни ништо страшно? И мислам се работи за госпоѓица Анфем :)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841

Цела вечер ја сметнував и денеска со голем страв ја стартував. За некое чудо ми ја фати лап топов и сум кефој дека че ја играм зимава. Почетокот ветува многу. Досега немало утка во минатите делови. Склопени приказни до ситница кои вадат од ум. Цело време се носи некој хорорски елемент потскриен во текот на сите дејствија.

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Мене ми е криво што некои постари делови не сака да ги пушта на виндовс 7.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Сигурно сте гледале Survivor на некои од нашиве телевизии, се чини како интересна игра. Еден мој пријател од Банја Лука организира Virtual Survivor, ова ќе му биде дури осма сезона, успешно ги завршил претходните 7.
Доколку сте заинтересирани за учество во оваа " онлајн " игра, повеќе информации можете да најдете ОВДЕ. За контакт и било какви прашања го имате фејсбук профилот од организаторот на оваа сезона. - ОВДЕ
Оваа сезона ќе започне околу 15ти јануари, затоа побрзајте, има само уште 4 места. :)

За играње во оваа сезона, пожелно е добро да се знае српско/хрватскиот јазик, можете и без него, но ќе ви биде покомплицирано да комуницирате со останатите членови од племето. :)

Член од
30 мај 2012
Мислења
1.990
Поени од реакции
3.000
http://s4.ultrasonline.com/u/Lavovi1992/

Ова е четврта верзија на ултрас..Многу добра онлајн игрица има играчи од целиот свет...Прво ќе се регистрирате потоа прочитајте ги правилата во играва потоа само ќе кршите пабови,коли и све остало што е потребно а да собирате пари и со тоа да појачувате тренинг и одбрана,потоа можете да влезете во алијанса и со тек на време ќе се ојачуваме секој ден има тепачки за алијанси итн итн..Едноставно регистрирајте се и играјте играјте со тек на време кога ќе ја расберете игрицава ќе видите колку е добра :) И кога некој ќе почне да игра и ако му се допадне играта нека ми пише мене во инбокс да го собереме во алијанса за полесно да се појачува :)
И земете играјте да бидеме што повеќе Македонци на играва и појаки :)

Kajgana Shop

На врв Bottom