Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.619
- Поени од реакции
- 59.432
Дали некој може да најде видео со сцени од епизодите со татко му на Џои и љубовницата?
Повели:Да ми го пушти некој клипчето кај што Чендлер се кладеше дека нема да ги исмејува останатите?
Фали делот кога Чендлер ќе му даде 50$ на Рос за кладбата и ќе си олесни на душатаПогрешно сум ја барал...
А, го нема крајот, мислам имаше поголемо клипче али не можам да го најдам
Да, тој дел особено ми требаше. А знам дека имаше и клипче со тој дел, штета го тргнале.Фали делот кога Чендлер ќе му даде 50$ на Рос за кладбата и ќе си олесни на душата
Цела епизода или видеа само бараш?Јас не можам да најдам линк од The One With The Boobies, многу јака епизода со татко му на Џои, дечкото на Фиби (психијатарот)... многу фејк видеа почнаа да лепат на Youtube...
--- надополнето: 25 декември 2012 во 04:58 ---
Еве го со се завршната сцена
http://www.youtube.com/watch?v=FBMrWEpBe5Y
Ne sum limitiran veke, mesecov 300 odamna minav..Исто, 238-те епизоди на Friends и пилотот на Lost можам да ги гледам милион пати и никогаш нема да ми здосадат. Конечно ќе си ги симнам сите за навек колку да не симнувам повеќе рандом кога ќе ми текне.
И тоа што wot е спремен 20 посто од јакиот лимит на Телекабел да потроши на една сезона кажува многу за серијата.