Friends

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Дали некој може да најде видео со сцени од епизодите со татко му на Џои и љубовницата? :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Да ми го пушти некој клипчето кај што Чендлер се кладеше дека нема да ги исмејува останатите?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Погрешно сум ја барал...

А, го нема крајот, мислам имаше поголемо клипче али не можам да го најдам

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Погрешно сум ја барал...

А, го нема крајот, мислам имаше поголемо клипче али не можам да го најдам
Фали делот кога Чендлер ќе му даде 50$ на Рос за кладбата и ќе си олесни на душата :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Фали делот кога Чендлер ќе му даде 50$ на Рос за кладбата и ќе си олесни на душата :)
Да, тој дел особено ми требаше. А знам дека имаше и клипче со тој дел, штета го тргнале.

Лани си ја гледав епизодата на 1ви, оваа година пак :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Јас не можам да најдам линк од The One With The Boobies, многу јака епизода со татко му на Џои, дечкото на Фиби (психијатарот)... многу фејк видеа почнаа да лепат на Youtube...
--- надополнето: Dec 25, 2012 3:58 AM ---
Еве го со се завршната сцена :)
http://www.youtube.com/watch?v=FBMrWEpBe5Y

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Јас не можам да најдам линк од The One With The Boobies, многу јака епизода со татко му на Џои, дечкото на Фиби (психијатарот)... многу фејк видеа почнаа да лепат на Youtube...
--- надополнето: 25 декември 2012 во 04:58 ---
Еве го со се завршната сцена :)
http://www.youtube.com/watch?v=FBMrWEpBe5Y
Цела епизода или видеа само бараш? :D

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Што год да е. Не ми требаат цените под тушот ако мислиш на нив :) Повеќе сцените со татко му на Џои и психијатарот “we hate that guy“ :) Исто сцена што не можам да ја најдам е Џои кога ќе ја запознае љубовницата на татко му, и говорот што му го одржа Чендлер во таа епизода, прејако е ама нема видео никаде.

Непотребно е да кажам дека имам се на ДВД ама не се во мене ДВД-јата...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
А зашо вака се мачите..? :)
03:51 am
Имам уште 160тина страни онака до утре, јас почнав пак Friends, 3 епизоди.
Брат ми глеаше на лаптоп.. Мислам дека е време за одново. :)

Инаку, во 3 епизоди се изнасмеав повеќе од цела година.. му се извинувам на Ио што привремено замарав со некоја антифрендс кампања.
Си држат врв.. тоа е. :)
Ио, иначе јас ги иам по 20 гига сезона. Ха!

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Единствениот сит-ком кој го почнуваме одново и одново и одново.... има и други кои сум ги репризирал, како The Class и Spin City, ама Friends се нешто посебно, поминува време и одеднаш ти доаѓа необјаснива желба да ги почнеш пак. Мислам дека ќе ги вртам се дури сум жив.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Исто, 238-те епизоди на Friends и пилотот на Lost можам да ги гледам милион пати и никогаш нема да ми здосадат. Конечно ќе си ги симнам сите за навек колку да не симнувам повеќе рандом кога ќе ми текне.

И тоа што wot е спремен 20 посто од јакиот лимит на Телекабел да потроши на една сезона кажува многу за серијата. :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Исто, 238-те епизоди на Friends и пилотот на Lost можам да ги гледам милион пати и никогаш нема да ми здосадат. Конечно ќе си ги симнам сите за навек колку да не симнувам повеќе рандом кога ќе ми текне.

И тоа што wot е спремен 20 посто од јакиот лимит на Телекабел да потроши на една сезона кажува многу за серијата. :)
Ne sum limitiran veke, mesecov 300 odamna minav.. :P

Inaku neznam mene dali tek me faka praznicnata atmosfera ili serijata ja ima vo nea, toplo kafence, si dremat lugeto, si se zabavuvaat ko na odmor da se..
Uste nekoj den ke I sednam turbo malku, sakam da praam top5 momenti od sekoj poedinecno. Ako saka neka se nafati nekoj u meguvreme. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom