ГЛЕДАЈ ВО 720p FULLSCREEN, МАГИЈА, ОВОЈ ПЛАВ ТЕКСТ СЕ КЛИКА НА БИЛО КОЈА БУКВА И ТЕ ВОДИ НА ПРАВО МЕСТО И ОБИЧНО СОДРЖИ ПОМАЛЦЕ ТЕКСТ АМА ЈБГАјде приатели дајте пп добар торент со добра слика по можност со превод ако не наш некој од нашите соседи додека имам неограничен нет ве молам
Да, кај некои е црвен, кај некои дури и син.
The tutorial wasn't clear enough,I stuck my penis in a stove.
Што да правиш, хипстери
Jill says vestibule... I'm going with vestibule!Ете ќе се обидам да го направам незамисливото и да си одберам топ 10 моменти од серијата без многу размислување:
1. Гајдата на Рос + неуспешната сцена со гајдата а Рос од блуперсите.
2. Ченлер заглавен во вестибјул. Из ит а вестибјул?
3. Џои е Ханс Раморе, Drake's evil twin!
4. The Nap Partners!
5. Џои зборува француски!
6. Фиби ја кажува вистината!
7. Чендлер гол во ВЦ!
8. Дениз Ричардс!
9. Џои е заразен.
10. Каубој Џои и Чендлер - „go see miss Kitty and she'll fix you up with a nice hooker!“.
Ете
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=520041734682326&set=a.291851610834674.79759.148222491864254&type=1&permPage=1Legendarna scena iz serije FRIENDS (TV Show): "Čendlere, večeras idemo da gledamo Njujork - Vašington iz prvog reda. Jedva čekam da se Džordan baci za loptu, pa da mi kolenom slomi vilicu", Džoi.
2. Монологот на Чендлер е врв.Сум се смеел со саати на таа епизода прв пат коа ја глеав.Ете ќе се обидам да го направам незамисливото и да си одберам топ 10 моменти од серијата без многу размислување:
1. Гајдата на Рос + неуспешната сцена со гајдата а Рос од блуперсите.
2. Ченлер заглавен во вестибјул. Из ит а вестибјул?
3. Џои е Ханс Раморе, Drake's evil twin!
4. The Nap Partners!
5. Џои зборува француски!
6. Фиби ја кажува вистината!
7. Чендлер гол во ВЦ!
8. Дениз Ричардс!
9. Џои е заразен.
10. Каубој Џои и Чендлер - „go see miss Kitty and she'll fix you up with a nice hooker!“.
Ете