Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Место да одговориш како шо треба на прашањето ти се глупираш, понашањето ти е 0 :eek:
Какви прашања поставуваш такви одговори и ќе добиваш, а сега сакаш да ти објаснам каде да го најдеш одговорот, па има една страна, се вика google.com :D

Место да одговориш како шо треба на прашањето ти се глупираш, понашањето ти е 0 :eek:
Од клубот малку прават проблеми, по што шансите да дојде Тити нажалост (за нас) се 0-10 % :]

Од клубот малку прават проблеми, по што шансите да дојде Тити нажалост (за нас) се 0-10 % :]
Грешка си, не е до клубот туку Венгер не гледа цел дека ќе треба и по трет пат да доаѓа Анри, прееска имаше негова изјава и плус се збори дека Венгер бара перманентно решение не само позајмица.

Грешка си, не е до клубот туку Венгер не гледа цел дека ќе треба и по трет пат да доаѓа Анри, прееска имаше негова изјава и плус се збори дека Венгер бара перманентно решение не само позајмица.

Си знаел да збориш бе o_O

Си знаел да збориш бе o_O
мојот одговор на твоето прашање беше шала која ти ја свати сериозно, инаку како поинаку да го разберам твоето прашање освен тоа дека имате страв од 35 год. играч, па и да дојде и да не дојде Анри мислам дека тоа не би требало да биде застрашувачко за "големиот" Баерн:)

мојот одговор на твоето прашање беше шала која ти ја свати сериозно, инаку како поинаку да го разберам твоето прашање освен тоа дека имате страв од 35 год. играч, па и да дојде и да не дојде Анри мислам дека тоа не би требало да биде застрашувачко за "големиот" Баерн:)

А кој рече дека ми е страв од Анри? Како можевте сите фанови тука на Арсенал да се погодите исти :eek: , неверојатно :icon_lol: и не ми ставај зборови во уста, ајде остај ме да гледам Тотенхем :cool:

Дојде до спор и негации пред се при нивниот клуб, кој што не сака да го даде Анри ... поради темпото на премиер лигата и можноста од повреда на нивниот капитен кој сезонава и покрај некаде 2/3 неделната повреда им е од невидено значење.

А кој рече дека ми е страв од Анри? Како можевте сите фанови тука на Арсенал да се погодите исти :eek: , неверојатно :icon_lol: и не ми ставај зборови во уста, ајде остај ме да гледам Тотенхем :cool:
Абе пријателе ај глеај си работа таму шо туку се пикаш кај шо не ти е место ај позз и не замарај за глупости.

salute.gif
иди прошетај малку
salute.gif

--- надополнето: 26 декември 2012 во 20:38 ---
И кога сме веќе кај Ба
http://www.arsenalfantv.com/ba-rules-out-gunners-switch/

не озбилно претерувате малце коа ке пише некој од друг фан клуб а не провоцира ... :) ( јес да ова со анри не беше страшно за дечково да се навреди толку :D )

Сите конкуренти за 4 место денеска земаа по 3 бода, така да секој нареден кикс ќе значи се помалку шанси .Мора да се икористат вие две утакмици оти после следат челзи сити и ливепул така да ќе биде тешко...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom