Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Се погоди само ситен не е, машала 1 90 cm
волетана :D
Чекај чекај, ти зборуваш по се изгледа за Ба.
Овој јас што си го коментирам е Заха... и е ситен ем е не многу низок 1.80 ама во градба и конституција мислев пред се кога го кажував тоа ситен.
А Ба, воопшто не ми изгледа на наш стил играч, од времето на Вилторд не сме имале таков шпиц :)

Чекај чекај, ти зборуваш по се изгледа за Ба.
Овој јас што си го коментирам е Заха... и е ситен ем е не многу низок 1.80 ама во градба и конституција мислев пред се кога го кажував тоа ситен.
А Ба, воопшто не ми изгледа на наш стил играч, од времето на Вилторд не сме имале таков шпиц :)
Да Заха е 1.80 , ама па за крило доста е и толку само брзина и дриблинг друго не треба

Кога ќе пристигне во Арсенал тогаш го зборувајте....вака само на празни зборови и очекувања небива.

Ич нема да ми фали Тео ако дојде Ба,да е жив и здрав само ! :D

61005_521015481262164_195195911_n.jpg

Погодете кој? :D

Ич нема да ми фали Тео ако дојде Ба,да е жив и здрав само ! :D
Ќе фали доколку би си заминал... сепак многу време требаше ама се има уходано перфектно на нашата игра а и финишот од 0-100... на 80-100 го има кренато, за џабе ли со години се мачевме со него? хаха.
Додека, Ба сакам уште во сабота да се покаже како вистински НАШ играч и ... еден црвен или ете авто... се на се само да не упати удар кон Шчезни би бил задоволен :LOL:

мене ми е побитно Тео да остане, во втор план ми е Ба иако ќе ми биде мило да го видам во Арсенал, сепак Тео, Тео Тео....ќе остане.

Ќе фали доколку би си заминал... сепак многу време требаше ама се има уходано перфектно на нашата игра а и финишот од 0-100... на 80-100 го има кренато, за џабе ли со години се мачевме со него? хаха.
Додека, Ба сакам уште во сабота да се покаже како вистински НАШ играч и ... еден црвен или ете авто... се на се само да не упати удар кон Шчезни би бил задоволен :LOL:
Е тоа само на ФИФА :P
Челзи нудат 15м за него,дај боже за толкава сума да го продадеме во голем ќар сме. Кога не му се стои овде нека бега и да не замара више.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom