Фан Клуб: Интер

Бене тропаш..

Фараони го најавуваа како заменик на Занети, мало морген дека тој играч ке биде од висок калибар а и истото важи за Поли. Глеј ги и двајцата сега, да не газат во својте тимови? На моменти имаат мал прогрес во форма и пак доле ,,, за мене се тоа живи просеци од играчи и никад нема да станат класа.Туку се издвојувале кај младинците и толку од нивната најавувана вундеркид кариера. Такви играчи на Интер не му требаат, во овој период можеби да ама за долготрајно решение дефинитивно не. Мал милион вакви копиљаци излагаат секоја година ама од 50 само 1 испага играчиште (читај Шарави).

Иначе само еден трансфер испадна достоен , тоа е Ханданович.. очекував дека ке биде достоен за цезар и до сега задоволува.

The wife of Wesley Sneijder has revealed that the Dutchman will quit Inter during the January transfer window.
“We are about to leave Milan,” Yolanthe Cabau told the Dutch media.

Со здравје :), сега некој просек ќе донесат , да не отскокнува од другите.

Убаво е што секоја година освојуваме по нешто.
Не ме ни чуди што секоја година наш играч ја добиваа оваа награда. Кога организатор е Тутоспорт (Торинси весник).
Само да го спомнам Бентнер кој е трансфер на годината.

Не ме ни чуди што секоја година наш играч ја добиваа оваа награда. Кога организатор е Тутоспорт (Торинси весник).
Само да го спомнам Бентнер кој е трансфер на годината.

benter barem e za 0 denar....

Јадење не му давате?

abe aj na perire kolku 10 milioni go kupia benter za 0 i so ako ne dal gol barem ne primivme radi nego gol za razlika od perireia
--- надополнето: 25 декември 2012 во 17:52 ---

so se smees pa pravilno denar se vika ako ima napred 0 posto nulata ne e mnozina ama tolku si obrazovan i se smees i na rstov da ti go pokazam

The wife of Wesley Sneijder has revealed that the Dutchman will quit Inter during the January transfer window.
“We are about to leave Milan,” Yolanthe Cabau told the Dutch media.

Со здравје :), сега некој просек ќе донесат , да не отскокнува од другите.
папучар. жена му го командува... можи и швалерките му ги бира... :D

63412-1225201280524pm.png

Како типичен Македонски Весник сме,, само лоши вести. Па уште со имињата што не поврзуваат да пуштиш солза. Ке биде тешка зима...

benter barem e za 0 denar....
Колку што знам вие го земавте на позајмица со право да се откупи договорот на крајот од сезоната. Кога правиш ваков договор сепак му плакаш на клубот некој милион. Ке ти посочам пример - Зарате 2мил. плативме и ако го откупевме на крај требаше да додадеме уште 15милиони, исто така е сега и со Силвестре.
А за Переира не изигра така лошо до сега и башка има постигнато ГОЛ.
Ако некој играч од Интер ја заслужи оваа награда тоа дефинитивно е Силвестре.
--- надополнето: 25 декември 2012 во 20:31 ---
ДУО-ТРИО

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom