Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Silvestre ce sme go dadele na Genova
Johnatan u Palermo
Став нормално е да промени навивач, секој си има различен фитиљ очигледно, ја видов основа да оставам простор и тоа и го направив, кредити за тоа постоеа се до оваа година, за финансиското работење стојам за Се што сум рекол и све си испадна така ко што и говороев, нема веќе големи имиња, има кратење на плати и тн и тн, веќе преевидетно е тоа што секако не е никаков изговор за неуспехот бидејќи сите во Италија ( што не е случај со останатите првенства ), се соочија со тој проблем па како за сите така и за Интер, Интер пак може со било кој од нив да се носи на финансиски план. За управата и Бранка не, тука сум промашил и сум го преценил човекот, прилично бајаги иако типот ги имаше апсолутно сите услови да успее, пак, стојам на тоа дека е добар за преговарач и само за преговарач, односно десна рука на некој што е кадарен да ги води нештата во посакуваниот правец, ко Мурињо, но како човек кој е еден од главните диригенти на овој нов проект е нула, го нема потребниот сенс и капацитет за успех, уште една работа која е и те како евидентна.Syn почесто менува став од тоа што Деко ќе фати во кладилница.
Фараони е млад, не знам кај си видел бек со 18 години да биде веќе изграден играч. Зезната позиција е, али ене кај Милан бекчето си добива шанса и си ја користи максимално, а не дека некој очекувал од него. Исто, се надевам дека нема да биде новиот Занети.Бене тропаш..
Фараони го најавуваа како заменик на Занети, мало морген дека тој играч ке биде од висок калибар а и истото важи за Поли. Глеј ги и двајцата сега, да не газат во својте тимови? На моменти имаат мал прогрес во форма и пак доле ,,, за мене се тоа живи просеци од играчи и никад нема да станат класа.Туку се издвојувале кај младинците и толку од нивната најавувана вундеркид кариера. Такви играчи на Интер не му требаат, во овој период можеби да ама за долготрајно решение дефинитивно не. Мал милион вакви копиљаци излагаат секоја година ама од 50 само 1 испага играчиште (читај Шарави).
Иначе само еден трансфер испадна достоен , тоа е Ханданович.. очекував дека ке биде достоен за цезар и до сега задоволува.
И сега имаме. Не може никој да ме убеди дека тим што газеше во гости и што ги победи Јуве, Милан и Наполи нема тим конкурентен за титула. Се имаме, само памет немаме.Ако некој од вас гледа како со 40 милиони буџет кога ќе треба да продаваме играчи во вредност од 40 милиони, ќе успееме во наредните години да ги замениме Касано, Милито и Паласио нека ми се јави. За тие што не знаат, напаѓачите се најскапи.
Немам бе. Да имавме ќе бевме први. Немаме. Во ваква очајна лига, каде што ни Наполи не е на рангот од лани, каде што ни Удинезе не е пола од тоа што беше пред 2 сезони, каде што Милан е за никаде, Рома го има Земан, а Лацио игра со Броки Козак ние заостануваме 9 бода позади Јуве. Како што кажа и ти, и Јувентус ги тепавме, и Наполи, и Милан, и додади на тоа дека Милан ги тепаше Јувентус, пак заостануваме 9 бода. Јувентус играше во ЛШ, ние со втор тим во ЛЕ.И сега имаме. Не може никој да ме убеди дека тим што газеше во гости и што ги победи Јуве, Милан и Наполи нема тим конкурентен за титула. Се имаме, само памет немаме.
Ова се разбира дека лигата е на најниски гранки од било кога, иначе за Европа да не збориме и да не правиме споредби со минати години...
Wesley Sneijder (Dutch pronunciation: [ˈʋɛs.li ˈsnɛi̯.dər] (listen); born 9 June 1984) is a Dutch footballer who plays for Inter Milan and for the Dutch national team of which he is captain. He was named UEFA midfielder of the season and one of the three best midfielders in the world for 2010 by FIFA. A product of the Ajax Academy, he previously played for AFC Ajax with whom he won six trophies and was awarded the Johan Cruijff Award in 2004. He was sold to Real Madrid for €27 million in 2007, winning La Liga in his first season with the club and later being sold to Inter for €15 million. At Inter, he has won Serie A, the UEFA Champions League and the Coppa Italia twice. He has a grandmother who was born in Republic of Macedonia .
![]()
Циклус е...Најлошо менаџираниот клуб во светот во последните 3 години. Од тројна титула тргнавме, а стигнавме во ситуација со Роки, Кампањаро и слични, да бркаме ЛШ, втора година по ред.