Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
tiket........jpg

Не можеше 0-1 да остане? Ајде уште една недела почнува тениската сезона и ќе се прават пари, нема леб од овие фудбаливе.... :D

За денеска тиња понуда..:) Лев 2ка? ти пратеше повеќе КХЛ немале многу за одмор овие.
Teшка е ЛЕВ има неколку НХЛ играчи донесено + овие Казан смрден тим се мене на Х ме мава и малку голој ама денес најдобро пауза мислам дека Будучност баскетот е добар за 1 со хендикеп ама денес најдобро да се одмара:)

Orlando 93, dallas 91. Pak na shalter za isplata utre.

ииии сега гледам хајлајтс , овие Орландо промашиле 2 слободни на 2 секунди до крај бе :pos: . Така така . Еве го дрвото . Густаво Ајон
20121020ayonmediaday_brad_barruspw.0_standard_352.0.jpg

Teшка е ЛЕВ има неколку НХЛ играчи донесено + овие Казан смрден тим се мене на Х ме мава и малку голој ама денес најдобро пауза мислам дека Будучност баскетот е добар за 1 со хендикеп ама денес најдобро да се одмара:)
да да дефинитивно треба да се одмара денес! да испоштуваме празници!

пред 20 саати играле и продолженија тоа е голем напор ја удрив јас 2ка сингл онака колку да ја испратам сеа се враќам гледам 0-2 е :) инаку мислам после Будучност 1хен нешто..

Во различни градови, различни кладиници работата. Копачка во Штип не работи, во Куманово е отворена, исто и Копачка во Ѓорче работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom