Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку епизоди има сезонава?
hehe falaист број со твојата мрзливост на скала од 1 до 10 да отвориш имбд и да провериш![]()
Ех де, голема работа, ако испадне геј многу работи посмешни ќе ми се.
А многу нешта досега укажуваат на тоа. Од The Nightman Cometh епизодата, the rape scene, Dennis кога ќе му рече "Dude are you having a boner right now?"; "Shut up don't ruin this for me".
Ама пак мислам дека повеќе за комичниот ефект ги прават овие работи, баш пошто толку го форсираат, нема да има епизода каде што јасно ќе дознаеме дали е геј, не е ни важно. Исто како што не е важно дали Frank му е татко на Charlie, поинтересно е да не се знаат овие работи. А и на нив додека ги пишуваат сценаријата најверојатно им е интересно да си поигруваат со ликовите. Така да се додека ме смее серијава како што тоа го правеше досега, не се бунам за ништо.
И тоа што Мек се обиде да го залапа Денис во епизодата со лимузината и со ѓубрето. И тоа што кај психијатарот рече за пенкалото дека е како пенис, а потоа го ставаше во уста.
Да прашам, од кај ги спуштавте овие новите епизоди, од 8 сезона?
На kat и piratebay ги најдов само првата и шестата.
Ги има кај пиратите, барај како Its always.... не It's.Да прашам, од кај ги спуштавте овие новите епизоди, од 8 сезона?
На kat и piratebay ги најдов само првата и шестата.