It's Always Sunny in Philadelphia!

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Последните 3 епизоди ги изгледав наеднаш, која уживанција еј, ресторанот, Денис и муабетот со стрижењето „And she gave like, almost no resistence at all“ :pos:, Маc и научниците :pos:

Ми недостигаат уште сега! Како досега да ги формираа ликовите, а сега допрва се ALL IN со хумор! :cuc:

Абе верувате дека Мек е геј? Мене многу ќе ми се скрши филм ако испадне така.

Ех де, голема работа, ако испадне геј многу работи посмешни ќе ми се.
А многу нешта досега укажуваат на тоа. Од The Nightman Cometh епизодата, the rape scene, Dennis кога ќе му рече "Dude are you having a boner right now?"; "Shut up don't ruin this for me". :pos:
Ама пак мислам дека повеќе за комичниот ефект ги прават овие работи, баш пошто толку го форсираат, нема да има епизода каде што јасно ќе дознаеме дали е геј, не е ни важно. Исто како што не е важно дали Frank му е татко на Charlie, поинтересно е да не се знаат овие работи. А и на нив додека ги пишуваат сценаријата најверојатно им е интересно да си поигруваат со ликовите. Така да се додека ме смее серијава како што тоа го правеше досега, не се бунам за ништо.

Ех де, голема работа, ако испадне геј многу работи посмешни ќе ми се.
А многу нешта досега укажуваат на тоа. Од The Nightman Cometh епизодата, the rape scene, Dennis кога ќе му рече "Dude are you having a boner right now?"; "Shut up don't ruin this for me". :pos:
Ама пак мислам дека повеќе за комичниот ефект ги прават овие работи, баш пошто толку го форсираат, нема да има епизода каде што јасно ќе дознаеме дали е геј, не е ни важно. Исто како што не е важно дали Frank му е татко на Charlie, поинтересно е да не се знаат овие работи. А и на нив додека ги пишуваат сценаријата најверојатно им е интересно да си поигруваат со ликовите. Така да се додека ме смее серијава како што тоа го правеше досега, не се бунам за ништо.

И тоа што Мек се обиде да го залапа Денис во епизодата со лимузината и со ѓубрето. И тоа што кај психијатарот рече за пенкалото дека е како пенис, а потоа го ставаше во уста.

И тоа што Мек се обиде да го залапа Денис во епизодата со лимузината и со ѓубрето. И тоа што кај психијатарот рече за пенкалото дека е како пенис, а потоа го ставаше во уста.

Pa edna od zenskite mu bese shemale, so kure. :D
Inaku ima epizoda Mac fights gay marriage. :D
si igraat kurtasak

Да прашам, од кај ги спуштавте овие новите епизоди, од 8 сезона?

На kat и piratebay ги најдов само првата и шестата.

Site mi se od piratite mene, poso niz bugarive ja nema hd.. samo obicna ja stavat, ako voopsto ja stavat.
Loso baras, proveri pak.

Ги има кај пиратите, барај како Its always.... не It's. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom