Какви жени сакаат (бараат) мажите?

• Креатор на темата Креатор на темата HITCH
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам плава Јапонка од Кина. Има таква на форумов?:sneaky:

Не е добро дефинирано прашањево на темава.
Каква жена сакаат мажите за да го поминат животот со неа?
Каква сакаат да имаат до нив додека се во периодот на забава и експериментирање?
За каква мечтаат (замислуваат) додека си ги празнат половите жлезди?
,
,
,
Тоа што си замислуваат мажите како тинејџери и со која ќе си ја најдат среќата да го поминат животот заедно, се сосема различни работи.

170 висока,црна девојка е за мене само.Јас црн она црна добитна комбинација.Да има јако затегнато газе,не многу големи цициња ама да бидат цврсти.

По можност да е интелегентна,да се сложува до мајка ми и сестра ми.Да е чуствителна,ама не многу(да не плаче на секое раскинување у филм).Под 55 кила да не биде,јбг не ми треба вреќа коски,сакам мевце ни јас не сум толку слаб.

Да сака кучиња,да го сака Јувентус,да ме сака мене,да биде широка во колкови(асоцира на плодност).Тоа е тоа одприлика.

Ја барам девојка/жена што ги почитува домашните вредности.

170 висока,црна девојка е за мене само.Јас црн она црна добитна комбинација.Да има јако затегнато газе,не многу големи цициња ама да бидат цврсти.

По можност да е интелегентна,да се сложува до мајка ми и сестра ми.Да е чуствителна,ама не многу(да не плаче на секое раскинување у филм).Под 55 кила да не биде,јбг не ми треба вреќа коски,сакам мевце ни јас не сум толку слаб.

Да сака кучиња,да го сака Јувентус,да ме сака мене,да биде широка во колкови(асоцира на плодност).Тоа е тоа одприлика.
хаххаха кучињава и јувентус пред тебе а хахха :ROFLMAO:
--- надополнето: 22 декември 2012 во 16:33 ---
ко за мене нешто убавко нека биди дали црно или плаво не ми е битно и кај двете ми се крева сексо,нека ми е симпатично,чисто:noze:,големи цициња немора да има ко че ја раз*** че и порасна сигурен сум ами то ко за почеток,па за љубоффффф че видиме отпосле

Незнам за другите, можам да си кажам за мене...

It starts with the eyes. She's gotta have those kind of eyes that can look right through the bullshit, to the good in someone. 20% angel, 80% devil. Down to earth. Ain't afraid to get a little engine grease under her fingernails.

• Ми се допаѓа
Reactions: imp
Незнам за другите, можам да си кажам за мене...

It starts with the eyes. She's gotta have those kind of eyes that can look right through the bullshit, to the good in someone. 20% angel, 80% devil. Down to earth. Ain't afraid to get a little engine grease under her fingernails.
Тава нели беше Брзи и Бесни? Или грешка сам?

Јас сакам жена, шо има мерак трактор да возе.

Финансиски независна

Нема ништо полошо од тоа жената што ја сакаш да те остави за БОГАТА СВИЊА со јако пуно пари и да ти каже дека сега е посреќна.

Финансиски независна

Нема ништо полошо од тоа жената што ја сакаш да те остави за БОГАТА СВИЊА со јако пуно пари и да ти каже дека сега е посреќна.

Шо ти па смета на тебе женцката среќа, без разлика како е постигнана? :)

Да цели кон фамилија, да знае да смени пелена на бебе,да не и тешко да однесе дете до градинка сабајле у 7...да и е ќеиф да напраи ручек за двајцата...да има на ум дека еден ден ќе остари и ќе и треба другар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom