нема да тршиш пари за хранаГнаааааааааааас беееееееееееееее
Бљааааааааааааааааааааааааааааааааааааааак![]()
економик со 4 вентили
а понекад ако имаш овоштарник или лозје може комотно да ја употребиш против сколованци
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нема да тршиш пари за хранаГнаааааааааааас беееееееееееееее
Бљааааааааааааааааааааааааааааааааааааааак![]()
економик со 4 вентили
а понекад ако имаш овоштарник или лозје може комотно да ја употребиш против сколованци
Малава само на воздух живее ко вујко ми Лазар Бараков од Мокрино.Чај не пие, мрсен ѝ бил.нема да тршиш пари за хранаекономик со 4 вентили
![]()
на вакво време оскудно морат да се шпаратМалава само на воздух живее ко вујко ми Лазар Бараков од Мокрино.Чај не пие, мрсен ѝ бил.![]()
и воздухо да неиде фира го клава внајлонче 
El Divisor empezo hablar en español...![]()
Me gusta mucho!
Кој како си наредилАх, па да, некои сакаат од се по нешто. А некои и добиваат
![]()

El Divisor siempre hablaba con otros que ha hablado la misma lengua.El Divisor empezo hablar en español...![]()
Е има разлика од женЦко до женЦко.Kakva da bide? A be, zenCko da e, taka li e!

Е има разлика од женЦко до женЦко.![]()

мене ми мириса на ЉубоФФФФФФГотово, решено е. Ја сакам карактерна, како Луси_Лу.

Барем кажи дека е од Буковски, не да си го припишуваш суптилно како нешто ти што си го рекол.Кога имав 14 години, се надевав дека еден ден ќе имам девојка. На 16 години имав девојка, но таа не ме сакаше многу, па заклучив дека ми е потребна страсна девојка полна со животен жар. На факултет се забавував со страсна девојка, но таа беше премногу емотивна. Се беше драматично, таа беше кралица на драмата, постојано плачеше и ми се закануваше со самоубиство. Тогаш заклучив дека ми е потребна стабилна личност. На 25 години пронајдов многу стабилна девојка, но таа беше досадна. Беше многу предвидлива и никогаш не се возбудуваше за било што. Животот стана толку досаден, што заклучив дека ми треба малку повозбудлива девојка. На 28 години пронајдов возбудлива девојка, но не можев да држам чекор до неа. Брзаше од една работа до друга, притоа никогаш не задржувајќи се некаде. Правеше луди, изненадувачки нешта и ме правеше подеднакво мизерен, колку и среќен. На почетокот беше забавна и многу енергична, но немаше никаква цел. Затоа одлучив да барам девојка која што знае што сака. Кога наполнив 31 година, најдов паметна, амбициозна девојка, која стоеше цврсто на земја и се оженив со неа. Таа беше толку амбициозна, што набрзо се разведе од мене и ми зема се што имав. Сега сум постар и помудар... па затоа барам само плавуши со големи цицки!