Какви жени сакаат (бараат) мажите?

• Креатор на темата Креатор на темата HITCH
  • Време на започнување Време на започнување
Гнаааааааааааас беееееееееееееее

Бљааааааааааааааааааааааааааааааааааааааак:гомце::гомце::гомце::facepalm:
нема да тршиш пари за храна :D економик со 4 вентили :LOL: а понекад ако имаш овоштарник или лозје може комотно да ја употребиш против сколованци:D

no_tits_nice_ass.jpg

Me gusta mucho!

нема да тршиш пари за храна :D економик со 4 вентили :LOL: а понекад ако имаш овоштарник или лозје може комотно да ја употребиш против сколованци:D
Малава само на воздух живее ко вујко ми Лазар Бараков од Мокрино.Чај не пие, мрсен ѝ бил.:icon_lol:

Малава само на воздух живее ко вујко ми Лазар Бараков од Мокрино.Чај не пие, мрсен ѝ бил.:icon_lol:
на вакво време оскудно морат да се шпарат :LOL: и воздухо да неиде фира го клава внајлонче :D

Тенка, витка и еластична. До кај 42кг за да можам лесно да ја маневрирам како сакам. 2кг цицка мада и без тоа е ОК, не ми значи толку ама сепак сакам. До кај 162см што ја прави ВИСОКА за овој дел на светот.

Да знае масажа, да плива, да е авантурстички расположена, голем плус ако е егзибист. Не мора да е многу паметна ако сакам асален муабет си имам другари, али да знае да прати инструкции и да не се праи многу паметна, да ме замара се да морам по 10 пати да и објаснувам и зошто е тоа така, едноставно да си свати кога ќе кажам нешто така е.

Не мора да работи, не мора ни да чисти и готви (за 200 долари месечно овде тоа се средува) само нека ме гледа мене и децата.

Made in South East Asia.
--- надополнето: 21 декември 2012 во 15:34 ---
Не мора ни да се земеме. Не ми смета ни тоа

да не е глупа и да не гледа турски серии.........70 % ти се намалува изборот уште у самиот старт и ај сеа ти види......

Кога имав 14 години, се надевав дека еден ден ќе имам девојка. На 16 години имав девојка, но таа не ме сакаше многу, па заклучив дека ми е потребна страсна девојка полна со животен жар. На факултет се забавував со страсна девојка, но таа беше премногу емотивна. Се беше драматично, таа беше кралица на драмата, постојано плачеше и ми се закануваше со самоубиство. Тогаш заклучив дека ми е потребна стабилна личност. На 25 години пронајдов многу стабилна девојка, но таа беше досадна. Беше многу предвидлива и никогаш не се возбудуваше за било што. Животот стана толку досаден, што заклучив дека ми треба малку повозбудлива девојка. На 28 години пронајдов возбудлива девојка, но не можев да држам чекор до неа. Брзаше од една работа до друга, притоа никогаш не задржувајќи се некаде. Правеше луди, изненадувачки нешта и ме правеше подеднакво мизерен, колку и среќен. На почетокот беше забавна и многу енергична, но немаше никаква цел. Затоа одлучив да барам девојка која што знае што сака. Кога наполнив 31 година, најдов паметна, амбициозна девојка, која стоеше цврсто на земја и се оженив со неа. Таа беше толку амбициозна, што набрзо се разведе од мене и ми зема се што имав. Сега сум постар и помудар... па затоа барам само плавуши со големи цицки!
Барем кажи дека е од Буковски, не да си го припишуваш суптилно како нешто ти што си го рекол.

он-топик
Ќе се преправаме дека сакам пристојна и паметна, или глупа и домаќинка.

Знаете што, ние сакаме жени.
Не сакаме жени што се плашат да бидат жени па се натпреваруваат со нас (феминисти), ниту па оспеднати со изгглед и оговарање или спонзоруши.
Обична девојка, што е помалку љубоморна и љубопитна, со вистински зборови перверзна, и е домаќинка од мерак а не од сила затоа што сака дома да и е убаво и средено како секое девојче и затоа што сака да зготви нешто убаво за луѓето што ги сака.

Ние знаеме дека жените ни мрчат и затоа сакаме да сте убави...затоа што така ни е полесно (јаде говна многу али јбг згодна е и се опрашта). Сакаме убави цицки и гзој оти е биолошка работа поврзана со плодност а не перверзија.

Да е паметна...кога е паметна се знае како треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom