Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Е кајги многу лошо сега ова со крајот на светот.
Оти за утре имам семинарска огромна за правење , и мора до утре да ја предадам . Така да стварно ќе ми е криво утре ако е крај на свет , а јас последниот ден сум го поминал правејќи семинарска за џабе. Ќе зеам ќе се отровам ако се деси ова сценарио .

399253_10151572092288056_826438422_n.jpg

Драга, не ми е јасно оти другаркиве симнуваат песни од тоше ама на српски?
На македонски не биле толку јаки...глупости.

Еве ти една песна да те поздравам.

Како што знаете според многумина утре ќе биде крај на светот. Така да не сакам да си заминам без последен поздрав:

СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ЌЕ ИСКУСИТЕ ДОЛГА И БАВНА СМРТ.

Thanks. :) :X3:

уште ова чудо да го пробам, се надевам нема да биди ко последното
i'm ready for an ass whopping

Оти никој не му кажал на децава дека реченицата: Ништо не е погрешно ако те прави среќен - е многу глупо бесмислено срањенце.
Пример ми се убива чоек за да бидам среќен, одам, колам, дерам, фрлам негде в река и така.

Драга,нов рекор на работа - 16+ саати.
Втора па трета смена. aaaw yiiis!
Попис сум ти праела и ми го дадоа „најделикатниот дел“.
Али како и да е ги мразев сите зашо ми се спиеше.
A денес треба да одам на прослава по повод снг. Ми се оди од љубопитност ама не да ме мрзииииииииииииииииииииииии...

Патем, во случај да не си известена- утре е крајот на светот. Јез да не знам зождо сите очекуваат да после полноќ бидне нешо кога по наше време се очекува да биде во 22:12. Аааама тоа е.

Д.
ако го преживееме крајот на светот, во сабота ќе има пиење в ќош. па рожденден ми е или шо да го ебам??? :icon_mrgr:

Кајгано,
многу тежок ден, многу....
Да го гледаш другарот кој цел свој живот ко знаеш како насмеан, позитивен, комуникативен како плаче е нешто најжално на свет. А уште пожално е тоа што не можеш ништо да направиш за да го орасположиш, само он знае колку му е тешко во овие моменти. Толку пропаднат никогаш го немам видено...
Се надевам дека ќе го преброди ова што е можно побрзо и дека нема да му остави вечна трага оваа трагедија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom