Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга

Денес се израдував, видов дека сум положил сметководство, после толку големи напори конечно се отарасив од предметот.

Друго да ти се пофалам, си добив нов мобилен телефон и тоа е ново :)

Утре како и да е планирам да спијам цел ден, така да што ќе морам да го пропуштам крајот на светот, тоа е што да се прави, ама затоа вечерта и сабота вечер ќе се лудува :D

Иначе драга се натажив, знаеш ли зашто ? Аца Лукас пак во метрополис арена, ама не е тоа причината за тагата.

Работата е тоа што тој повеќе пати од мене бил во метрополис арена :(

ДК
Денеска се бричев и решив малку да остаам брадиче. Вака нешто.
И вика стариов мој: И сеа каква брада е оваа? Брада знање, брада звање и она третото...?
брада срање

А да ти ебам.... Стариов мој... Стално ме нервира ама од време на време како што знае да ме насмее....:icon_lol:

Драга,
Од овој момент официјално се откажувам. Кога нешто не иде, не иде. Џабе ти е цел труд и мака ако не се внесеш у тоа што го правиш. И така, после испиени литри кафе и Ред Бул, изедени десетици милки со суво грозје, искинати тон живци и многу многу непроспиени ноќи, денес, пред самиот крај, се откажувам.
И веднаш ми е полесно :)

Ајде сега ноќен филмски маратон.
Бај бај, се гледаме :)

Кајганче
3 и пол сато , пијам чоколадно млеко со бисквитчина и сакав да ти пишам...добро сум само малку сум уморна да се кандисам да си легнам че ми биди утре поарно чунки треба да учам....тое....

Кајгано, многу дегенски народ да ти живеел во државава. Добро бе ебати дегенскиот народ, одам денес да ја видам листата за ваучери од кај мене од факултет и гледам 90% деца што можат цел факултет да го купат :tapp:од кои една ќе го продавала и шминка ќе купела :confused:, влагам случајно на темата тука гледам 20 души шиткаат, па за тоа ли аплициравте бре, има луѓе на кои стварно им треба помош, разберете се бе идиоти едни. Па и на пазар3 некој пишал купувам ваучери за да ги шитка после :facepalm: И после ќе слушаш Македонци во Швајцарија правеле измами за да добијат инвалидски пензии и ќе ти се жалат тука по темиве ги вреѓале во Швајцарија, Германија и ги сметале за нижа класа, офф бе, малце е не знам како не ве наберат у некое камионче и назад сите. Подалеку од Батинци не е овој народ за да се пушти.

Ми е гајле ако се пронајде некој. Чус.

Драга Кајгано се надевам дека за некој сат ќе биди крај на светот и све ќе оди упичку матер бидејќи ова веќе не се издржува..

Кајган,
го јавам сега точакот,и се качувам на Кале,
да го видам крајот...
но ако нема ништо од тоа,се симињам кај жабарот на една -две,греани жолти,а кој ли да ги брои понатаму.

Кајг,
само си посматрам од страна и фејспалмови како дожд ми паѓаат.
Т`ибам државата.

Еве работно и масовно се спремаме за мобилизација :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Кајги, полека ги спремам куферите и за Германија тргам нели крај на светот. .. :(

Драга, денес е „Судниот ден“ :pos: , па сакам да ти кажам дека супер си поминувам на форумов и оваа прилика ја користам на сите форумџии да им посакам среќни празници и Среќна нова 2013.

Уживајте:

Драга Кајгана,

Ми се поремети спиењето, левел: морнар на годишен одмор :)

Отсекогаш ми се пореметувало спиење кога сум бил на годишен одмор. Ова со менување часовни зони и долги летови ми е бонус :)

Енивејз, се навикнувам на македонијава наша завеана у снегови. Кога ќе видиш поарно, не ти се враќа назад. Едино ми се свиѓа што со моите јадам појадок, со некои другарчиња се разбирам само со поглед и то.

п.с. Која мрза сум, не ми се веруе, никогаш не сум напишал волку краток пост во Драга Кајгана.

п.п.с. требаше на ФБ да пишам во дневникот за последните две крстарења и за патот кон дома, ама ме мрзи :p

А вака ич не те ебам повеќе, касниш еден саат дојде и ти се јавија замина кафето твое мораше да го истурам, кога не знаеш да цениш ајде бегај готово....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom