Epics™
Академски граѓанин
Драга
Денес се израдував, видов дека сум положил сметководство, после толку големи напори конечно се отарасив од предметот.
Друго да ти се пофалам, си добив нов мобилен телефон и тоа е ново
Утре како и да е планирам да спијам цел ден, така да што ќе морам да го пропуштам крајот на светот, тоа е што да се прави, ама затоа вечерта и сабота вечер ќе се лудува
Иначе драга се натажив, знаеш ли зашто ? Аца Лукас пак во метрополис арена, ама не е тоа причината за тагата.
Работата е тоа што тој повеќе пати од мене бил во метрополис арена
Денес се израдував, видов дека сум положил сметководство, после толку големи напори конечно се отарасив од предметот.
Друго да ти се пофалам, си добив нов мобилен телефон и тоа е ново
Утре како и да е планирам да спијам цел ден, така да што ќе морам да го пропуштам крајот на светот, тоа е што да се прави, ама затоа вечерта и сабота вечер ќе се лудува
Иначе драга се натажив, знаеш ли зашто ? Аца Лукас пак во метрополис арена, ама не е тоа причината за тагата.
Работата е тоа што тој повеќе пати од мене бил во метрополис арена

од кои една ќе го продавала и шминка ќе купела
, влагам случајно на темата тука гледам 20 души шиткаат, па за тоа ли аплициравте бре, има луѓе на кои стварно им треба помош, разберете се бе идиоти едни. Па и на пазар3 некој пишал купувам ваучери за да ги шитка после
И после ќе слушаш Македонци во Швајцарија правеле измами за да добијат инвалидски пензии и ќе ти се жалат тука по темиве ги вреѓале во Швајцарија, Германија и ги сметале за нижа класа, офф бе, малце е не знам како не ве наберат у некое камионче и назад сите. Подалеку од Батинци не е овој народ за да се пушти.
Башка и преживување