Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгано, се убив од учење деновиве бе, као момичка сум станат. :sleep:

Aма идат подобри денови, high school reunion и продолжување на вечната дебата околу тоа на кој му беше најголем у класот:vozbud:, ждрепка ЛШ; и крај на светот.

21 година прам за некој ден. :гик:

Кајганче ми се погоди денот денес. Патронат ми е на факултетот, немам предавања плус и именден ми е . :D Така што денес сум слободен цел ден да спремам за дочекување гости вечер, посна е трпезата ама пак ќе има лапачка пастрмка, лосос, вино мераци. Нека е на помош. :)

Драга кајгано полека се прават последните припреми за роденденот наредната недела па со господ напред. :)

Драга Кајгана

Ептен е заебано. Гледам сите се жалат, а и јас сум во истиот кош. Колоквиуми секаде. Мене уште четири ми останаа. Може двата најтешки од целите студии. Али тоа е тоа. Ќе го загрејам столчето малце повише. Више заборавив што е тоа надвор. Освен ова работа околу факс-от, јас изгледам прилично витално. По правило периодов Нова година - Божиќ ми влева некоја надеж. Што знам, некое мистично чувство што не се опишува со зборови, а уште помалку преку тастатура. Уствари кога ке подразмислам, сакам зима. До тоа ке да е. Човек да се затвори во четири ѕида, на топло, со книга во раце и чај - priceless. Деновиве се потсетив и на една убава работа. Беше декември 2007 година, некеде приближно истиов период. Првпат фатив девојка. :love: Сега сум со друга, среќно вљубен. На мојата прва ретко помислувам, да не кажам никогаш. А и више сме странци еден кон друг. Се смејам кога ке ми текне. Ама фаца бев, дечиште :D. Да си го подмирам долгот, да и посветам една песна.

Кајги, long time no see. Колоквиумска ми е, па морам тебе да ти се жалам. Ме мрзе да учам, навив алармот да станам порано, ама не оди некако :rolleyes: Ај, белким од 2 ќе седнам да учам.
Позитив на денот, се изнасмеав пред некој ден и од сабајлево уште си се смеам: Што и вика шпанска крава на тревата? - Ќе те паса. :pos:
Ајде кајги, да јадам, па да прошетам, па да учам. :pipi:

Драга, уште 2 дена и крај на светот...се посензуално станува ова. Толку маркетинг е направен за тој ден, што мислам дека 90% од популацијава во светов си го има сменато мотото во животот. Претходно им беше- онли гад кен џаџ ме, или љубовта е најсилна, или животот е еден....а сега бе драга, секој човек вика- ко преживи причаче. Претпоставувам таа фраза ќе биде намбр ван тетоважа во 2013та, претпоставувам дека ќе направат реалити шоу срвајвер фром 21.12.2012, претпоставувам дека и многу фирми ќе се отворат под име ДООЕЛ- Смрак света.
А знаеш драга што е најбомбастично: Маја Грозданоска и вика на Маја Вуќичевич:
Ние маите ќе го јадиме стапот, ако не биде крај на светот на 21ви.....

Леле, колку се убави овие ѕрнѕупките и дедомразовското капче:love::love:

Ме потсети кога еден смртно озбилен блогер си го смени изгледот на блогот- му паѓаа снегулки и го сардисавме со коментари од типот: „Плииииис, плииииис, плиии, кажи како си направи да ти паѓаат снегулки?!:pos:

Драга,
За пола саат тргам накај аеродром. Дојде денот да заминам малце од државава, да се прошетам. Па да те поздравам :love:
Кога ќе бидам во можност одма ќе ти пишам и ќе те известам како ми е.

Поздрави мила. :*

Kajgi,
If you hide your birthday on facebook, will people remember it?
From my experience No, only the true friends will remember it, and will wish all the best to you, not through facebook, but in person or via sms or phone call :)

Збори Шекеринска во собрание и слушам мирно и тивко е... Изгледа сите на именден отишле.

за сите Кољовци славеници денес;)
само внимателно- со ерекцијата:pos:

пс
намалете со виното- пијте со усул :P

Шо убо овие инструментите горе шо ги имате ставено...ако поседат повеќе време ќе научам да свирам на чорапи, лампиони.чизми, елени и слично.

524971_10151291399493467_1455401428_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom