Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Третиот изгледа како да немале доволно од зелениот материјал па ракавите ги скрпиле со што им се нашло при рака.

Почнувам да мислам дека стварно дизајнерите на Најк користат Paint кога ги прават дресовите на Барса.

Off Topic малку, ова е мојот омилен дрес од Барца.
nike-08-09-barcelona-away-kick-off-shirt--yellow.gif

Потрошив доста време но не го најдов во ниту една продавница на Барца. Тогаш беше актуелен оној портокаловиот, од овој жолтиот имаше само бројчиња за мали деца

Off Topic малку, ова е мојот омилен дрес од Барца.
nike-08-09-barcelona-away-kick-off-shirt--yellow.gif

Потрошив доста време но не го најдов во ниту една продавница на Барца. Тогаш беше актуелен оној портокаловиот, од овој жолтиот имаше само бројчиња за мали деца
Како да не ми е омилен, кога ме потсеќа на ваков момент

Абе овој Филе да не се дрогира?Како тој божиновски новинарот е што знае за тебе нешто дури и ти што не знаеш :tapp::tapp::tapp::tapp:

Сериозно шо е со статусиве на човеков......
Овој меч против Атлети ќе биде и последен веројатно со овие лица на Камп Ноу. Следниот тука ќе е веќе сигурно без Виља, кој најави неофицијално дека заминува во јуни, без Буске кој е ставен на листата на Росељ, бњз Сонг хахаха кој вчера дојде а завчера веќе прати порака до газдите на ПСЖ, со Чави веќе стар, со Пујол кој е веќе пред пензија за жал. Оваа Барса утре на лице место против атрактивниот противник.

Сериозно шо е со статусиве на човеков......
Пак пиел од грешните апчиња, не знам за другиве ама баш читав за Сонг тоа што кажал - кажа само дека бил Парижанец од мал, таму живеел по преселбата и би сакал кариерата да ја заврши таму, не дека праќал пораки :facepalm:

Абе Бускетс ќе го продавале! Јаја Туре си отиде поради него, овој вели ќе си оди!

Многу нелогично, не знам од кај ги копа информациите. Ајде за Виља ќе поверував, ама дека и Бускетс и Сонг ќе отидат :LOL:

ПС: Тоа што викате ќе биде третиот дрес, изгледа тие се за тренинг а не трет дрес.

Мора да се заебава Филе, не ми изгледа сериозен.
Ама, ако е сериозен.. Тогаш, најискрено ми е жал за човекот. :(

Абе Бускетс ќе го продавале! Јаја Туре си отиде поради него, овој вели ќе си оди!

Многу нелогично, не знам од кај ги копа информациите. Ајде за Виља ќе поверував, ама дека и Бускетс и Сонг ќе отидат :LOL:

ПС: Тоа што викате ќе биде третиот дрес, изгледа тие се за тренинг а не трет дрес.
Абе тоа чудо за спиење не се облекува, не па во јавност :)

Како да не ми е омилен, кога ме потсеќа на ваков момент
Хахха која класика, коа ке ми текне дека го гледав видеото на сите јазици што можам да ги најдам на YouTube за да чујам како се дерат коментаторите :)))
Ова е некој микс, најдобриот дел од видеото е кога Силвињо го гони Пеп по теренот за да го пушти да игра. Хахаххахаа

za villa ne e cudno da si ode na leto
za song i psg pisese nesto ama ne go svanav ubavo oti bese na angliski:)
ama za drugite ne veruvam

za villa ne e cudno da si ode na leto
Според мене и треба да си оди, прикажува очајна игра без никаква желба за повеќе. Од време на време по некоја искра на надеж сепак тоа е премалку за тим како Барца. Сега Тито повторно го врати Иниеста по крило уште еден конкурент плус за истата позиција така да не гледам шанса за Виља.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom