Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
За вечер мислам МВП у нападот и Пиќе - Пујол стопери, и 4-0/5-0 :D

Валдес
Алвеш - Пиќе - Пујол - Алба
Чави - Бускетс - Иниеста
Педро - Меси - Виља​

Според мене и треба да си оди, прикажува очајна игра без никаква желба за повеќе. Од време на време по некоја искра на надеж сепак тоа е премалку за тим како Барца. Сега Тито повторно го врати Иниеста по крило уште еден конкурент плус за истата позиција така да не гледам шанса за Виља.
ke mi bide ednakvo krivo kako eto ako si zamine villa
mislam deka tito ne mu dava mnogu sansa za igra,a vo villa siguren sum deka ima uste mnogu igra

Vecer ke vidime dali Villa ke si odi na leto ili ne...Ako ne igra vecer od prva postav togas so sigurno ke si odi,a i vo pravo e covekot,takov kalibar na fudbaler ne smee i greota e da sedi na klupa.No vecer ako Sancez igra pred nego togas ne znam sto misli Tito,zatoa sto so nisto ne zasluzuva toj da igra pred El Guaje...
Vecer ako tepame 70 % nasa e titulata....

Vecer ke vidime dali Villa ke si odi na leto ili ne...Ako ne igra vecer od prva postav togas so sigurno ke si odi,a i vo pravo e covekot,takov kalibar na fudbaler ne smee i greota e da sedi na klupa.No vecer ako Sancez igra pred nego togas ne znam sto misli Tito,zatoa sto so nisto ne zasluzuva toj da igra pred El Guaje...
Vecer ako tepame 70 % nasa e titulata....
Најверојатно е овој
Previa-Barca-Atletico_54356398314_51356729138_352_256.jpg

--- надополнето: 16 декември 2012 во 18:02 ---
Како да не ми е омилен, кога ме потсеќа на ваков момент
заради овој пост денес се мачам цел ден да ја спуштам утакмицата и да ја гледам пак, фала ти многу ЧЕ :)

Како да не ми е омилен, кога ме потсеќа на ваков момент

Мене најомилен ми е хрватскиот коментатор, се наежувам секогаш кога го гледам клипот!

"..из ничега, из бунара, из рудника се ивадила Барселона!"

Напамет ги знам зборовите кои ги кажа коментаторот! :D

Valdes - Adriano Pique Puyol Alba - Xavi Busquets Iniesta - Pedro Messi Alexis

Valdés, Adriano, Puyol, Piqué, Alba; Xavi, Busquets, Iniesta, Pedro, Messi i Alexis

vs

Courtois; Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis; Mario Suarez, Gabi; Arda Turan, Koke, Diego Costa; Falcao

Јас стварно мислам дека дојде време за кикс.

ама зошто море шо му има згрешено толку Виља цццц.
значи гол играч од онаква класа како Виља можи само во фцб да игра втора постава.
--- надополнето: 16 декември 2012 во 20:50 ---
403732_525105347529686_1550498542_n.jpg

Пренос од BeIN на англиски со најлудиот коментатор Channel - 138416 на Sopcast

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom