Фан Клуб: Барселона

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Третиот изгледа како да немале доволно од зелениот материјал па ракавите ги скрпиле со што им се нашло при рака.

Почнувам да мислам дека стварно дизајнерите на Најк користат Paint кога ги прават дресовите на Барса.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Off Topic малку, ова е мојот омилен дрес од Барца.

Потрошив доста време но не го најдов во ниту една продавница на Барца. Тогаш беше актуелен оној портокаловиот, од овој жолтиот имаше само бројчиња за мали деца

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.741
Поени од реакции
22.919
Off Topic малку, ова е мојот омилен дрес од Барца.

Потрошив доста време но не го најдов во ниту една продавница на Барца. Тогаш беше актуелен оној портокаловиот, од овој жолтиот имаше само бројчиња за мали деца
Како да не ми е омилен, кога ме потсеќа на ваков момент

Член од
23 февруари 2010
Мислења
626
Поени од реакции
1.317
Абе овој Филе да не се дрогира?Како тој божиновски новинарот е што знае за тебе нешто дури и ти што не знаеш :tapp::tapp::tapp::tapp:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Сериозно шо е со статусиве на човеков......
Овој меч против Атлети ќе биде и последен веројатно со овие лица на Камп Ноу. Следниот тука ќе е веќе сигурно без Виља, кој најави неофицијално дека заминува во јуни, без Буске кој е ставен на листата на Росељ, бњз Сонг хахаха кој вчера дојде а завчера веќе прати порака до газдите на ПСЖ, со Чави веќе стар, со Пујол кој е веќе пред пензија за жал. Оваа Барса утре на лице место против атрактивниот противник.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сериозно шо е со статусиве на човеков......
Пак пиел од грешните апчиња, не знам за другиве ама баш читав за Сонг тоа што кажал - кажа само дека бил Парижанец од мал, таму живеел по преселбата и би сакал кариерата да ја заврши таму, не дека праќал пораки :facepalm:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Абе Бускетс ќе го продавале! Јаја Туре си отиде поради него, овој вели ќе си оди!

Многу нелогично, не знам од кај ги копа информациите. Ајде за Виља ќе поверував, ама дека и Бускетс и Сонг ќе отидат :LOL:

ПС: Тоа што викате ќе биде третиот дрес, изгледа тие се за тренинг а не трет дрес.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.741
Поени од реакции
22.919
Мора да се заебава Филе, не ми изгледа сериозен.
Ама, ако е сериозен.. Тогаш, најискрено ми е жал за човекот. :(

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Абе Бускетс ќе го продавале! Јаја Туре си отиде поради него, овој вели ќе си оди!

Многу нелогично, не знам од кај ги копа информациите. Ајде за Виља ќе поверував, ама дека и Бускетс и Сонг ќе отидат :LOL:

ПС: Тоа што викате ќе биде третиот дрес, изгледа тие се за тренинг а не трет дрес.
Абе тоа чудо за спиење не се облекува, не па во јавност :)

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Како да не ми е омилен, кога ме потсеќа на ваков момент
Хахха која класика, коа ке ми текне дека го гледав видеото на сите јазици што можам да ги најдам на YouTube за да чујам како се дерат коментаторите :)))
Ова е некој микс, најдобриот дел од видеото е кога Силвињо го гони Пеп по теренот за да го пушти да игра. Хахаххахаа

I

IBIZA SOUND

Гостин
za villa ne e cudno da si ode na leto
za song i psg pisese nesto ama ne go svanav ubavo oti bese na angliski:)
ama za drugite ne veruvam

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
za villa ne e cudno da si ode na leto
Според мене и треба да си оди, прикажува очајна игра без никаква желба за повеќе. Од време на време по некоја искра на надеж сепак тоа е премалку за тим како Барца. Сега Тито повторно го врати Иниеста по крило уште еден конкурент плус за истата позиција така да не гледам шанса за Виља.

Kajgana Shop

На врв Bottom